• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!

hehehe kıskanmıştır kız o =)) Bunlar Böyle dengesiz işte. sorarlar sorarlar Bunaltırlar adamı sen tam yeter artık diyip anlatmaya Başlarsın tamam sus yeter duymak istemiyorum diye çemkirir lafı ağzımıza tıkarlar. sonra da 2 gün trip atarlar =))) aynısı Bende de var =)))

hehehe kıskanmıştır kız o =)) Bunlar Böyle dengesiz işte. sorarlar sorarlar Bunaltırlar adamı sen tam yeter artık diyip anlatmaya Başlarsın tamam sus yeter duymak istemiyorum diye çemkirir lafı ağzımıza tıkarlar. sonra da 2 gün trip atarlar =))) aynısı Bende de var =)))

aynı valla bunalttı bunalttı şimdi de trip atıyo ya deli eder insanı

ay balıkesir yazınca bilem bi garip oldum da aslında ben doğma büyüme izmirliyim ama soyum sopum ordan gelme :)

ay balıkesir yazınca bilem bi garip oldum da aslında ben doğma büyüme izmirliyim ama soyum sopum ordan gelme :)

senin yerine hasret gideriyom bak bende aslen tokatlıyım ama doğma büyüme istanbulluyum eşim burda devlet memuru o yüzden burdayız 5 senemiz bitti burda :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merak etme canım geçici bir durumdur o .. aklı gitmiştir sen çok azını bile söylediysen o devamını kafasında yazmıştır zaten.. bence eskilerin konusulması çok gereksiz :delphin: soruyorsa hertürlü cevabada kendini hazırlaması gerekiyor.. üstüne gitme iyice sanki suçun varmış gibi, kendi haline bırak, çok uzun sürmez kendine gelir, hem sorarlar hem kıskanır küserler.. sorma be adam o zaman :dilcikar:

sorma canımmmm soruyo beni çilden çıkartana kadar bişey anlatmıyosun bilmek istiyorum diyo sonrada msj atmıo aramıyo tafra koyuyo aklınca ben senin önceki aşnafişnelerini soruyomuyuummmm gözüme soka soka boynundaki morlukları gösteriyosun ben sana bişey dedim mi işte erkek millleti yaaa böleler kendileri her b...u yiyebilir çünküüüüü onlar er-keeekkk :umursamaz:guclubacismile

erkekler bu konuda gercegi kaldiramiyor ne yazik ki :bbo:
sekilde görüldügü gibi.
benim esimde öyle. onun eskilerinden konu acildiginda (ki cok nadir konusuldu) pek anlatmazdi,anlatmak istemezdi ben kiskanincada tavir yapan olurdum
ben ona tüm dürüstlügümle eski nisanlimdan neden ayrildigimi anlattigimda 2 gün konusmamisti benimle.
hatta türkiyeye yanina gitmistim o zaman,görüsmek istememisti

bi söz var canim cok bilindik ama gercekten cok dogru
erkekler kadinlarin ilk aski,kadinlarda erkeklerin son aski olmak ister...

sorma canımmmm soruyo beni çilden çıkartana kadar bişey anlatmıyosun bilmek istiyorum diyo sonrada msj atmıo aramıyo tafra koyuyo aklınca ben senin önceki aşnafişnelerini soruyomuyuummmm gözüme soka soka boynundaki morlukları gösteriyosun ben sana bişey dedim mi işte erkek millleti yaaa böleler kendileri her b...u yiyebilir çünküüüüü onlar er-keeekkk :umursamaz:guclubacismile
delikafadulden

ne aşk ne sevdaymış bu

hayran kaldım-tatlicadiarzu-

boynunda ki morluklarmıı anoomm asıl trip yapması gereken sensin ona noluyo bilmiyorumkismiledelikafadulden

Çok fazla büyültülmüş bir konu,
ne gerek var eskileri kurcalamaya ?
Hayır ellerine ne geçer böylelerinin anlamıyorum.
Bu konu bir defa konuşulacak bir şeydir, öyle her canın istediğinde açarsan konuyu şekilden görüldüğü gibi laçkalaşır.
Aslında sendede var biraz hata, bıraksana ne diye düşüyorsun hala peşine, birşeyleri ıspatlama çabası neden?
Böyle yapınca ondan birşeyleri saklıyormuşsun diye düşünüp triplerine devam edecektir.

Dediğim gibi, bunlar bir defa konuşulacak şeylerdir, bir daha konusu açılmamak üzere.

artık nişanlı olmuşsunuz bu tür konuları geride bırakmanız gerekmiyor muydu?? hem herşeyi etraflıca anlatmak da neyin nesiii?? onlar neler neler yapıyorlar herşeyi anlatıyorlar mı...çok saçma bi konuda tartışılmışş..zamanınızı bu gibi konularla hem de tartışarak geçirmeyin bence..erkek buu hem yaparım hem ederim hem de sana karışım diyor..duyunca da dellenioyr..ama unutma ki kızların buna müsade etmemesi gerekir..özel hayat kavramı var..teomanın şarkısında da dediği gibi; " senden önce ,senden sonra"...:umursamaz:

nasil ya.. ni$anlisiniz o sana morluklari gösterio.. hangi ara morartilmis o öle anlamadim ben simdi bise..
olurmu böyle sacma birsey? sen trip yap bacim ona :D

kusura bakmayın ama ona bu trip yapma hakkını siz veriyorsunuz.o da ben erkeğim yaparım ama o kız o nedenle ilk gördüğü ilk konuştuğu adam ben olmak zorundayım havalarında geziyo
ne demek morluk göstermek??demek ki siz nişanlıyken başkalarıyla birlikte oluyo
yoksa sizin sevgili olmanızdan önceki dönemde oluşan morlukların hala duracak hali yok..

nisanlinin boynunda morluklar goruyor ve bir sey demiyorsun yanlis anlamadiysam..valla hayretler icerisinde kaldim..o sana, senin eski erkek arkadaslarindan dolayi tavir yapiyor ustelik..ama kendisi her halti yeme hakkina sahip..ne diyecegimi bilemedim..kala kaldim aynen boyle..akannehir

Boynundaki morluklar mı :1shok: yasakkelime
Ne demek boynundaki morluklar ya?
Size yaptığından çok bu kafamı karıştırdı.. Sizinle birlikteyken demekki başka birileryle birlikte olduki boynunda morluklar oluştu..
Veya kısa süreli ayrılık yaşadıysanız o dönemde.. Hangisiyse hangisi ama olmaması gereken bişey..
Ne demek boynundaki morluklar_? Kim morarttıysa boynunu gitsin onun yanında olsun ve ondan hesap sorsun o zaman.. alsanaalsanasmile

Siz ona huri melek olduğunuzu falan mi söyledinizde habire sizi sorguluyo?
Eskilerinizi deşiyo?
Geçmiş geçmiştir olmayan şeyleri insanın aklına sokmaya çalışma diyin sizde..
Kimse kimsenin geçmişini sorgulayamaz bence bugüne yansıtılmadığı müddetce :umursamaz:
Cevabını duymak istemediği sorular sormasın o zaman beyfendi :olmaz:

Back
X