Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Minnacık 45 günlük dahasırnaşık şey Durumu kabullenmek Badem'in biraz zoruna gitti ama gece odamda Cindy yanımda badem diğer yanımda uyuduk:asigim:
Bademin son halleri ve cindy
Ve cindy
[youtube]b-wT8S-Sjzs[/youtube]
Sormayın yahu dün traşa götürdüm aşırı uzamıştı ama bin pişman oldum sabaha kadar bademin başında bekledim. Bir daha traş filan yok istediği kadar uzasın hayvana eziyet oldu ya ama şimdi halinden memnun cindynin peşinde koşturup duruyor ikisi:asigim:
Sadece 15 gün yoktum ve Cindy'in bu kadar büyüyebileceğine inanamadım. İlk akşam eve geldiğimde tanıyamadım bir kedi daha mı aldınız yoksa dedim, ama onların hep gözünün önünde olduğu için hala eski Cindy ama yüz ifadesi bile değişmiş yavrumun genç kız olmuşcoksekeriremsu
Aparmanımız arka bahçesinde 10-15 tane kedimiz var devamlı beslediğimiz ama biri Bademe aşık oldu bizim camın yanına kadar tırmanıp hergün bademi bekliyor ve badem cama çıktığı gibi miyavlaya miyavlaya yerde dönüyor:asigim:Tabi Badem hiç pas vermiyor cindy de olan bitenin farkında değil kıskanmıyor:roflol:
Önce gardımı alarak bir itirafta bulunayım..
Kedi-köpek ayrımını yapan ve tercihini köpekten yana kullananlardanım.. Birkaç asır önce bir arkadaşımla bu ayrımın nedenini konuşuyorduk.. "Bahar, senin gibi özgürlükçü ve kişisel gelişime önem veren, sisteme uygun, dayatılmış hareketlerden kaçınmaya özen gösteren biri nasıl olur da kedi sevmez?" (burada parantez açarak, tüm kediseverlerden özür dileyeyim. "sevmemek" demeyelim de "uzak durmak" diyelim) Ben de kendimce cevaplar vermeye çalıştım ama ağzımdan çıkan sözcükler beni tatmin etmedi ki sevgili arkadaşım Yüksel'i tatmin etsin..
O başı ucu belli olmayan, kırık dökük cümlelerimi savururken, müstehzi bir ifadeyle beni izledi sadece..
Tahmin ettiniz değil mi? Yüksel'in kedisi var.. Ve ben onun evine gidersem, köşebaşından telefon açar ve kediyi kaldırmasını söylerdim.. (kaldırmak?)
Bunlar asırlar önceydi.. Son bir kaç yıl içinde üç tane tuhaf olay yaşadım ve kedilere şimdi daha yakınım. Kendimce büyük aşama katettim.. dokunabiliyorum yani..
Bunca laftan sonra asıl söylemek istediğime geliyorum..
Nevbaharcım, Cindy ve Badem'e uzun, sağlıklı ömürler diliyorum..
Bi'yandan da kara kara düşünüyorum.. İkisiyle aynı odada kalsam, kapı da üzerime kapatılsa ne yaparım acaba.. sanırım bir köşeye çekilir ve Cindy'i yanıma gelmesi için ikna etmeye çalışırım.Sonra da Badem'den saklanırız birlikte.. yerimseniben
Fotoğraflar mükemmel.. Kediciklerinin poz yeteneği mi yoksa senin fotoğrafçılığının etkisi mi bilemem ama bu ziyaretimin oldukça geç kalınmış bir ziyaret olduğunu farketmemi sağladılar..
(Badem yanaşsana bi'şey söylemem lazım.. Püsküüt cinsiyet ayrımcılığına karşı sanırım..
Ben alışkınım da.. Sen de idare ediver elbise olayı falan.. Bi' kötülük yok içinde yani..)