Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

Remington Kulaniyorum cok iyi duzlestirici plaklari daha genis ama ben cok zmandir kullaniyorum saclarim yiprandi ve nasil onaracagimi bilmiyorum:çok üzgünüm:
 
PHLIPS ÇOK GÜZEL.
BEN KULLANIYORUM.
SAÇLARIM ZATEN DÜZ, BiRDE BUNU KULLANINCA ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR...


sgphhp4647wy5.jpg
PHILIPS 4647

FİYATI : 90 - 110 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.










bnde war sakın alma bunu hiç düzleştirmioo ısısı yetmioo üyü daha iyii =)):teselli:
 
ütü çok zararlı kızlar lütfen yapmayın..benim arkadaşım 2 sene önce bütün yaz boyunca ütü yaptı..her gün değil ama çok sık yaptı..3 günde bir falan...ve inanır mısınız yaz sonu kuaföre gitti ve saçlarını mahvettiğini ancak o zaman anladı..o kadar dedim yapma diye..çünkü inanılmaz zararlı bir şey...bugunkü durumu ne? 2 sene önce belinde olan sapsarı saçları ütü yüzünden 1 hafta önce kısacık kesildi omuzlarında...2 sene öncesinin acısını bugun çıkarıyor..siz siz olun ütüden kaçının... yakıyor saçları çok fena..annesi yolunmuş tavuk oldun deyip duruyordu..eline aldığında tüy gibiydi ya...lütfen arkadaşlar ütü yapmayın..saçlarınızı seviyorsanız yapmayın..ben düzleştirici aldım onu bile çok sık yapmicam...philips 4667 pro xl :) reklam yapmak gibi olmasın ama pek memnun kaldım :)
 
kızlar benim yıllar öncesinden sinbo düzleştiricim vardı, saçlarımı yaktığı gibi düz de yapmıyodu, saatlerimi alıyodu.. o zamanlar takmıştım düz saça ve ütü yapmaya başladım, saçlarım resmen battı!!!! şimdi bakımlar falan uğraşıyorum ve uzun süredir de yapmıyorum zaten ütü.. siz böyle övüyosunuz, içim gidiyo aslında ama sütten ağzım yandı ya, yoğurdu üfleyip üfleyip ağzıma bile süremiyorum, çok istememe rağmen güvenemiyorum.. çok uzun süredir kullanıp "kuru saçlarıma zarar vermiyo" diyebildiğiniz bir ürün var mı?
 
Arkadaşlar ben braun ion shine kullanıyorum. Çok memnunum. 200 dereceye kadar çıkabiliyo ama bi kez denedim gerek yok. 180 derecede yapınca bütün gün bozulmuyo ki benim saçlarım dalgalı normalde. Hakikaten de parlıyo. Ben geçen sene 145e aldım. Bu sene bi arkadaş 140a almış galiba. Bence paraya kıyıp alın çünkü kuaför parasını çıkarıyo hem de saçma muhabbetler ve tacizlerden de kurtulyosunuz. Belki ucuz olanlar kötü çıkabilir ama yine de kullananlar cevap versin. Kırma dökme konusunda da ince telli benim saçlarım o yüzden illa ki kırılıyo. işlm yaptığınız sürece zaten kırılacak. Fön bile baya bi kırıyo. 2-3 ayda bi uçlarını kestirirsiniz olur biter. ben tesadüfen lorealin bi ürününü görmüştüm. dışı pembe bi saç kremi yıkanmayanlardan. adı hot-liss. düzleştirici etkisi de var ısıdan koruyucu etkisi de. onu sürmeden yapınca daha sert oluyo. saçınızı yıkadıktan sonra sürüyosunuz fönle iyice kurutup düzleştirebiliyosunuz. ben çok memnunum. bi de sakın iyice kurutmadan yapmayın çünkü kurutmadan yapınca daha çok kırılıyo. aklınıza takılanlara cvp olmuştur umarım. :)
 
Bi de nası yapcaz diyenler için de. Ben saçımı aşağıdan yukarı 3 kerede yapıyorum. hani yarım toplarız ya saçımızı onun gibi üst yarıyı tokalıyorum. Sonra aşağıyı her iki omzumun üzerine alıp yani 2ye bölüp yanlardan yapıyorum. Sona üstte kalanı 2ye bölüp yine iki omzuma alıp yapıyorum. böylece 3 kerede yapmış oluyorum. alıştım 10 dkda bitiyo hemen. Ama kahkulerimi fönlüyorum. Pek beceremiyorum aletle. Gerçi bi arkadaşım da düzleştiriciyle yapıyo kahküllerini. öyle işte. herkese ii güzeleşmeler. :KK66:
 
günaydın kızlar bu saç düzleştiricilerle başım dertteydi benimde taa ki geçen aya kadar.aldığım makineler hiçbir işe yaramıyordu.en son philipsin makinesini gördüm deneme süresi vardı eşim alalım dedi ve aldık.mükemmel birşey ya.ki benim saçlarım hem dalgalı hem röfleli teltel kabarıyo yıkandıktan sonra.ben memnun kaldım deneyebilirsiniz.arkadaşlar bile ben aldım diye evet kesin iyidir diyorlar.isterseniz bi deneyin mağazada.yıkayıpta gitmiştim ben saçımı net sonuç alayım diye.
 
ben saç düzleştirici aldım ama şu ucu fırçalı dönen hava üfleyen fön çeken bir makine varmış ondan almak istiyorum kullanan bilgisi olan varmı ? Daha öncede yazmıştım ama bir cevap gelmedi :sm_confused: yardımcı olabilirmisiniz düzleştirici istemiyorum fön çeken ucu fırçalı hava üfleyen televizyonda göstermişti ondan kullanan varmı yerimseniben
 
:çok üzgünüm: kaç gündür yazıyorum başka konu başlıklarındada araştırıyorum kimse cevap vermiyor şu ucu dönen fırçalı hava üfleyen kullanan yokmu arkadaşlarsenağlama
 
sizin kullandığınız şu düzleştiriciyi bende kullanıyorum çok memnunum ama pırasa gibi dümdüz yapıyor önlerinde perçem varsa fönlü gibi hava vermiyor sadece dümdüz yapıyor ve zamanla yıpratıyor ister seramik olsun ister emaye olsunsırnaşık şey o yüzden şu ucu fırçalı dönen saç şekillendiricisini kullanan birini arıyorum hem diğerleri gibi saçınızı kurutmak zorunda kalmıyorsunuz banyodan çık ıslak saça uygula hen kurutuyor hemde fön havası veriyormuş eğer dedikleri gibi ise bunu kullanmak daha mantıklı gibi geliyor bana öyle değilmi :dance:
 
valla ben rowenta lissima yı ilk aldığım zamanlarda fönlü gibi duruyordu saçım..ama zamanla gücü mü zayıfladı nedir şimdi sadece saç kurutma kısmını kullanıyorum sonra düzleştiriciye düzlüyorum..
 
valla ben rowenta lissima yı ilk aldığım zamanlarda fönlü gibi duruyordu saçım..ama zamanla gücü mü zayıfladı nedir şimdi sadece saç kurutma kısmını kullanıyorum sonra düzleştiriciye düzlüyorum..

rowenta lissima var ben beğenmedim düzleştiriyor ama tam değil hoş durmuyor,düzleştirici aldım çok güzel dümdüz yapıyor ama pırasa gibi kuaförden çıkmış gibi olmuyor ve kuru saça yapılıyor benim şimdiki aradığım şey banyodan çık ıslak saça ve kuru saça yapabiliyorsun ve kuaförden çıkmış gibi oluyormuş merak ediyorum kullanan yokmu bunu kime nerde nasıl sorabilirim CADIARZU
 
arkadaşlar bende remington sleek&curl 3x kullanıyorum ve şimdiye kadar çok memnunum..en önemli özelliği 3x yani turmalin seramik ve teflon kaplı plakaları olması,böylece saça zarar vermiyor.Üstelik 10 sn.den daha kısa bir sürede ısınıyor,benim saçlarım normalde hafif dalgalı 130 derece kullanıyorum(en düşük sıcaklık) ve çok kısa sürede iyi sonuç alıyorum..kesinlikle tavsiye ederim..
 
benim de var çok güzel aynı fön yapmış gibi düz veye büklede yapabilyorum herkes çok beğeniyor.eğer alırsan mutlaka seramik başlıklı olsun çünkü saçlara az derecede zarar veriyor bruan marka olsun.fiyat da 145 ytl
 
bende geçen ay raksın saç düzleştiricisini aldım memnunum hemde kampanyadaydı 60 ytl uzatma evresindeyim baya işe yarıyo hiç değilse saçlarımın düzensizliğinden kurtuluyorum böylece yanlız benim tavsiyem seramik tabanlıları alın çünkü diğerleri saçları yıpratıyor hatta yakıyor bile
 
bende yaklaşık 3 yıldır philipsin seramik tabanlı saç düzleştiricisini kullanıyorum tavsiye ederim yeni alacak arkadaşlara
 
Arkadaşlar zarar vermiyor mu saçlarınıza?_sena_ 3 yıldır kullanıyorum demişsin.Yıpratmadı mı saçlarını?Ben de istiyorum ama bazıları zarar veriyor diyor bazıları da çok memnun diyor karar veremiyorum bir türlü..:çok üzgünüm:
 
mutlaka bir miktar zarar veriyor canım ama bende çok terdütte kalmıştım alırken şimdi çok memnunum seramik tabanlı olanlardan alırsan çok fazla zararıni görmezsin
 
kızlar bende saç düzleştirici alıcam
niyetim Braun almak ama halen kararsızım
birde bazılarınız fırçalı olanların daha iyi olduğundan falan bahsetmiş
 
Arkadaşlar ben de raksın saç şekillendiricisini almak istiyorum, acaba kullanıp da memnun kalan veya kalmayan var mı merak ettim:uhm:. Bu linkten fiyatını ve özelliklerini görebilirsiniz; burdan almayı düşünüyorum : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336599&productid=sgraksrk053

Özellikleri:
# Seramik kaplama aparatlar sayesinde saçlarınızn yanmasını engeller
# 7 farklı şekillendirme özelliği
# İki kademeli hız ayarı
# Karışmayı önleyen döner kablo
# Saç maşası
# Saç tostu aparatı
# Saç düzleştirme aparatı
# Dalgalı saç aksesuarı
# Sprialli saç aksesuarı
# 25 Watt
Aynı özelliklere sahip babyliss saç şekillendirme setinin fiyatı bunun iki katı bu kafamı karıştırdı biraz.. Tüm aparatları seramik kaplama olduğundan tercih ettim, annemin bi arkadaşının metal saç maşası vardı çok güzel yapıyor ancak saçımın uçlarını yaktı :çok üzgünüm: Bir de karışmayı önleyen döner kablo ilgimi çekti diğerini kullanırken kablo o kadar dönüyordu ki saçıma dolanıyordu bazen sırnaşık şey saçım düz olduğu için daha çok maşasını ve dalgalı saç aparatını kullanıcam ama tost aparatı da işime yarayabilir. Fiyatı baya uygun geldi bana siz ne diyorsunuz, fikrinizi almak istedim. :1rolleyes:
Almak istediğim işte bu:
15.jpg
 
X