Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

crazybaby

Nerdesin Küçük Meleğim
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
3.614
2
116
53
İzmir
Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.

bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
canım inan ilk kez duyuyorum böle bişeyiii

Hayret limon nelere kadirmiş meyerseeee:sm_confused:

canım inan ilk kez duyuyorum böle bişeyiii

Hayret limon nelere kadirmiş meyerseeee:sm_confused:

bende ilk defa duyduğumda uyguladım yüzeye çıkmıştı ve 1 2 gün sonra regl olmuştum
bende şimdi doğruluğunu kanıtlamaya çalışıyorum

bende karbonatla ilgili duymuştum..yalnız ben hiç denemedim..
karbonatı bir yere dökeceksiniz sonrada üzerinie idrarınızı yapacakmışsınız..
eğer köpürürse hamile köpürmezse hamile değilsiniz...
gerçi bana hiç mantıklı gelen yanı yok...

hamile olmadığınızı öğrendiğinizde sarsıntı ğecirip ortada bırakmayın ama limonata sanıp tüketenler olabilir lülülülülülü lülülülülülü

iğrenç ama güzel espiriydi cnm yaa :roflol: acaba bende denesem mi diye düşündüm ama sonradan limondan tiksincem diye korkuyorm yaa bu testin yapılışı bile iğrenç geldi bana yaa...ama doğru sonuç veriyorsa bi kerelik katlanılır merak iştee..:uhm:

hamile olmadığınızı öğrendiğinizde sarsıntı ğecirip ortada bırakmayın ama limonata sanıp tüketenler olabilir lülülülülülü lülülülülülü

laie91bsd6.gif
laie91bsd6.gif
laie91bsd6.gif

aynı şeyi karbonatla ilgili sölemişlerdi de büyük sansasyon olmuştu sitede tatlicadiarzu

gerçi ben denemiştim,hamile değil çıkmıştı.
ama hamileyim :))

limonu kesip koycakmıyızyoksa suyunu mu sıkıp koyucaz kaba bu arada çok ilginç ama bi gün hamişlik için denemek lazım

o kadar aptallık yapan olmaz sanırım
üstelik ben bunu siz dalga geçiniz diye yazmadım sadece araştırdığım için yazdım canım:1hug:

niye kızdın saka yapmakta lazım strestende cocuk olmaz benim stres yüzünden on yıl olmadı bebeğim onun icin cok iyi biliyorum ruh hallereni herseyden medet umar her seyi dener hale ğeliyorsun belki ozaman öğrensem bunu yumurtlama döneminden sonra her ğün yapardım ben kızma canım sadece saka

niye kızdın saka yapmakta lazım strestende cocuk olmaz benim stres yüzünden on yıl olmadı bebeğim onun icin cok iyi biliyorum ruh hallereni herseyden medet umar her seyi dener hale ğeliyorsun belki ozaman öğrensem bunu yumurtlama döneminden sonra her ğün yapardım ben kızma canım sadece saka

haklı olabilirsin belki ben biraz alıngan davrandım
ama gerçekten bu olay benim çok ilgimi çekti ve ben doğruluğunu kanıtlamaya çalışıyorum
tabii sizlerin yardımıyla

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.

bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.

ilginç bir test.CADIARZU

Son düzenleme:
Back
X