doğum günü pastası

Gecmemisgunler1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
166
8
0
35
Balıkesir
Merhaba arkadaslar.bu sefer dert degil ama biraz soruyla geldim:) yarin eşimin dogum gunu ve ona pasta yapmak istiyorum. Fetibor cok sever onun icin fetiborlu bi pasta yapmaya karar verdim.bana verebileceginiz degisik pasta tarifleri var mi acil lazim yarin yapacağım ;) ayrica eltim ve görüncem de gelcekler onun icin cok.guzel olmasi gerek cok heyecanlıyım

Merhaba arkadaslar.bu sefer dert degil ama biraz soruyla geldim:) yarin eşimin dogum gunu ve ona pasta yapmak istiyorum. Fetibor cok sever onun icin fetiborlu bi pasta yapmaya karar verdim.bana verebileceginiz degisik pasta tarifleri var mi acil lazim yarin yapacağım ;) ayrica eltim ve görüncem de gelcekler onun icin cok.guzel olmasi gerek cok heyecanlıyım

Fetibor nedir acaba?

Adı petit beurre yani markayı vermişsin zaten böyle markalar vermek yasak değil çekiştiriyoruz bile biz markaları geçen yoğurtları çekiştirdik mesela :27:

televizyonda bi pasta tarifi görmüştüm eğer videosunu bulursam hemen eklerim bi süredir bende o pastadan yapmayı düşünüyorum. değişik ve güzel bi pasta hemde bisküviden yapılıyo :16:

Haa petibörrrrrrr şimdi tamam.:34:

Adı petit beurre yani markayı vermişsin zaten böyle markalar vermek yasak değil çekiştiriyoruz bile biz markaları geçen yoğurtları çekiştirdik mesela :27:

Petibör bisküviden bahsediyor olabilir :27:

Tarif de verirseniz cok memnun olurum kizlar:) malum eltim ve görüncem de gelecekler;) bende prensezler gibi olmak istiyorum ne renk giyinmeliyim

Yok önceki konuda da dedim şaka valla şaka. Hayır yani ailemle aramı bozacaksınız. Gelmiş kadın anam "Ne anırıyosun?" diyor gayet nazik bir şekilde gülen hatuna. Ben bunları hiç hak etmiyorum :(

Çocukluğunuza inip besin maddeleri ile ilgili kötü hatıranızı silip atmalısınız. Fötibör nedir abi :))) Ayrıca marka olan fötibör değil. Fötibörün üzerinde mülker yazıyor ya markası o aslında. Tamam eğlendim gidebilirim şimdi. Fötibör ahuahzuaha.

Konuyla alakalı olarak fötibörlü pasta iyidir. Görüncen ne der bilmem. Patatez, pohaça, görünce, fötibör, falan hayatın minik dokunuşları işte. Hayır normalde imla müfettişliği yapmam ama sizin buradakilerle dalga geçtiğinizi düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Tarif de verirseniz cok memnun olurum kizlar:) malum eltim ve görüncem de gelecekler;) bende prensezler gibi olmak istiyorum ne renk giyinmeliyim

"Pötibörlü pastalar"diye google dan aratınca bir çok seçenek çıkıyor canım,şimdi baktım.
Bana kalsa her daim siyah tercihimdir ama sen bilirsin.
Bu arada maşallah.kaynana,elti,görümce ne güzel sevgi yumağı olmuşsunuz.:nazar:

Back
X