- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 43
- 35
- Konu Sahibi farahzeynep
o kadar zor ki.... esimle dün tartistik cok sacma bir sebepten. suan issizim yasadigim yerin dili ögrendim sayilir fakat iyi bir is icin akici konusmak lazim bunun icin sürekli olanlar yapiyorum. yani cok umutsuzluga kapilmadim. hic arkadasim yok ama gercekten hiccccc. neyse ben baslarda bu konuda esimle dertlesirdim genelde tepkisiz dinler. sonra dertlesmeyi de biraktim. sürekli egitimim ve kariyerimle ilgili arastirmalar yapip esime heyecanla anlatirim, onlari da tepkisiz dinler. bütün ailesi burda ailesinin kafa yapisi uymasa da hic saygisizlik etmem . gercekten icsellestirdim onlarla olan iliskimizi kendi ailem gibi davraniyorum ama insanin yine de anne babasinin kardesinin yerini kimse tutmaz hep bir burukluk var cok derinlerimde özlemden kaynaklanan. dün disari cikti anahtari yanindaydi hic zile basmaz. bizim evin zilini sadece postaci vs. calar dunde pazardi cit cikmaz pazar günleri burda. o kapiyi calinca korktum bir an sicradim. o esnada kaslarimi aliyordum neyse tam son dokunusta gitti kas ben sicrayinca. ben kasima tabi sinirlendim ama ona degildi sinirim. of kasim mahv oldu dedim sinirli br sesle. bir anda gözü döndü cok fena tartistik. ben ne olacak dedim anlik bir sinirdi sesime yansidi dedim. hic orali olmadi. zaten tüm hafta boyunca pazari beklemistim izinli diye. düsünün dünyayla tek baglantim o suan. mahv etti tüm günü. sonra konstum bak dedim herseyden senin icin vazgecip ( gecmeseydin dedi)geldim bir anlik sinirimi alttan almiyacaksan olmaz dedim. hic empati yapmiyorsun dedim biraz uzullur insan bak ne kadar yalnizim dedim. sen üzülmek görmemissin seni düsünmesem sana su yemek vs. alirmiyim dedi suan sadece o calisio. ama hic böyle degildir normalde sinir dedi diyo düsünüyorum
disarda annesiyle gezen kizlar görünce cok kötü oluyorum. bazen görümcemle kvyi görünce icimde bir sey ciz ediyo, annemi özlüyorum. hastalaninca bile grip suara herkes zaten falan diyor kvdem. kendi cocuklarina ne caylar vs. yapiyor. alinmiyorum ama annemi özlüyorum. bütün bunlari eve aldigi erzakla bir tutuyor olamaz esim ki sen bundan sonra gör umursamamak haline üzülmemek neymis dedi. zaten karsilastirma yapmak dogru degil ama niye anlamiyor beni yalniz birakiyor

disarda annesiyle gezen kizlar görünce cok kötü oluyorum. bazen görümcemle kvyi görünce icimde bir sey ciz ediyo, annemi özlüyorum. hastalaninca bile grip suara herkes zaten falan diyor kvdem. kendi cocuklarina ne caylar vs. yapiyor. alinmiyorum ama annemi özlüyorum. bütün bunlari eve aldigi erzakla bir tutuyor olamaz esim ki sen bundan sonra gör umursamamak haline üzülmemek neymis dedi. zaten karsilastirma yapmak dogru degil ama niye anlamiyor beni yalniz birakiyor