2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

gizem nerden buldun sen o fatos emzigi? Benimkide emzik almiyor ve sürekli ellini emmiyor. Normal emzik veriyorum midesi bulaniyor.

Son düzenleme:
maşallhh Alya Dua'ya kocaman olmuş,nasıl değişmiş...saçlarına bayıldım...
Aybikecim bu gidişle benim cadaloza da şu fatoş emziklerden alıcam,tutmuo diğerlerini,midesi bulanıo,kusuo:(

eneeeem alayya bak seeen çok datlııııı:))ya büyüdülerde gülücük bile atıolar..
ya dalga geçmiomm neden yamuk tutarlar anlamıom dorukta hep yamuk tutuoo:)ay ben felaket tellelıyım galba:)
tabi yeterki siz isteyn resmden bol ne var...

ya benm oğlum çok keltoş yaaa:)acııck saçı olsa neolrdu sanki:)
ensaçlı kıs alyayla bahairin kızı sanırsam:))

2zfoqrs.png

2n83o7p.jpg

33kq6qa.png

jhtw69.png

21oxxye.png

yeni doğduğunda mesaj sayımın eksikliği nedeniyle resim ekliyememiştim.araya da hastalık girincede kalmıştı .şimdi resimlerini ekleyebildim.Benim oğluşum ARDA SERKANIM...........:nazar:

selina bizimkide fatoştan önce bütün emzikleri öğürdü tutmadı
yağmurcan yolladı istanbuldan maşallah doracıkta tutmuş:)
mihrimahcım değişimi benide şaşırtıyo kah babaya kah bana benziyo saçlı bukalemunum benimopuyorumnanaktan salı günü geliceksen sana da getirelim fatoştan,gerçi anılların bakkalda varmış..
aşkım senin lektoş oğlunu yerim ben çok sevimli,bizim kız daha saçlıydı valla dökülmüş hali:))
serzancım oğluşun çok tatlı sarı civciv olmuş:) eşofmanlarınıda çok beğendik güle güle giyinsinkaydirigubbakcemile5

....................]

yeni doğduğunda mesaj sayımın eksikliği nedeniyle resim ekliyememiştim.araya da hastalık girincede kalmıştı .şimdi resimlerini ekleyebildim.Benim oğluşum ARDA SERKANIM...........:nazar:

Canım Ablacımm, ''Oğlum güzelliğini teyzesinden almış '' demeyi unutmuşsun,Neyse ben söylemiş oldum:hulya:
Maşallah Arda Serkanımıza:nazar::nazar:

Bu arada Ekim Annelerinin tüm bebişlerine Maşallah...

selina bizimkide fatoştan önce bütün emzikleri öğürdü tutmadı
yağmurcan yolladı istanbuldan maşallah doracıkta tutmuş:)
mihrimahcım değişimi benide şaşırtıyo kah babaya kah bana benziyo saçlı bukalemunum benimopuyorumnanaktan salı günü geliceksen sana da getirelim fatoştan,gerçi anılların bakkalda varmış..
aşkım senin lektoş oğlunu yerim ben çok sevimli,bizim kız daha saçlıydı valla dökülmüş hali:))
serzancım oğluşun çok tatlı sarı civciv olmuş:) eşofmanlarınıda çok beğendik güle güle giyinsinkaydirigubbakcemile5

çok teşşekürler. ekim bebişlerinin hepsi çok şekerler.

gözdecim dalga geçme boncukla:mymeka:
nerden buldun fatoşu kııııalkisalkisalkis resim beklioruz heee
özlemişsinizdir alyamı,bugün böleydi:asigim:

cicisini hamileyken yaptırmıştım ozamanalr hayal gibiydi bunu giydireceğim günler,elh Rabbim nasip etti..

yerim kuzumu beeen nasılda yakışmış cicileri opuyorumnanaktan

pc120045.jpg

pc130080.jpg

pc130083.jpg

ya kıslar bu fotoyu dün çektm ama bzm fatoş emzk yok artık malesef bozuldu.püff die söndü:((1 tane vardı aldğm yerde oda pembe renkti saten:(((

Back
X