Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar hediyelerimizi aldık çok mutlu olduk canancım çok incesin ve zevklisin aldığın hediye oğluma çok yakıştı tam da üzerine göre almışsın hemen giydik gezmeye bile gittik kıvançın ve senin notlarına da bayıldık ikinizi de öpüyoruz yeni yılınız kutlu olsun canım opuyorumnanaktan
en son bana da müjde gönderdi.haberini eşimden aldım.ama akşama eşim geitrecek.resmini koyarım...müjde teyzemize çok teşekkü,r ediyoruz...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
velet doğru dürüst durmadıki ancak bu kadar çekevbildim..bu arada çok beğendik..müjde teyzemize çok teşekkür ederiz..iki kızlarının da yanaklarından öperim..( kıvanç)...
canan güle güle giysin kıvanç bey çok yakışmış cicisi =)
bu arada çocuğu nezaman kel yaptın kızz ben kaçırmışım o safhayı nettin öle sen zaten kestirmemişmiydin oniiiiiiiiii kelini yerim ben onun kelinii