2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

seçil ne yaptın be kuzum hani bu konuyu kapatacaktık :olmaz:biz hediyemizi aldık kabul ettik dedim canım ya tekrar hediye göndermişsin:kedi:..öncelikle gerek yoktu şimdi ne diyeceğimi bilemedim....bilmiyorumkismiletekrara teşekküre ederiz....kaydirigubbakcemile3.diğerlerinide beğendik çok güzeldi neden ikinci kez masraf ettin:uhm:

picture.php

picture.php

tekrar teşekkür ederiz..bu ince davranışın içinopuyorumnanaktanŞeniz

hediyeler çok güzel arkadaşlar herkes güle güle kullansın
hediyesi gelmeyen yada resmini koymayan kaldımı acaba merak ettim

ne desem nasıl methiyeler dizsem bilemiyorum.öncelikle seçil ve damala sizler ne kadar ince,ne kadar düşünceli kadınlarsınız.nasıl kıymet veren insanlarsınız karşınızdakine.belirtmeden edemedim.iyiki sizin gibi güzide insanlar tanımışım.

evrimciğimin hediyesi zaten harika zevkinin ürünü.
Nurdanın hediyesi sanki selin için yapılmış.çooook yakışmış,çok güzel olmuş maşallah.güle güle kullansın.
teonun o şirin ayakkabılarını yerim.tam da tarzına uygun olmuş.güle güle giysin.taaaa oralara hediye gönderen esrama sevgilerimi sunarım.

deryacım çok çok teşekkürler kesenize bereket canım
bebek alışverişi zamnında unuttugumuz önemli eksiğimizdi ve bu pazar almayı planlıyorduk.

foto albümümüz

picture0053i.jpg
[/URL][/IMG]

buda çok şeker çerçevemiz. ikisinede bayıldık.

picture0054w.jpg
[/URL][/IMG]
işte orjinal hediyelerden ikisi daha.güle güle kullanın.kalıcı ve güzel hediyeler.
1002432l.jpg
[/URL][/IMG]

işte Ece nin üstünde Kayra nın hediyesi
çok yaraşmış gerçekten.güle güle giysin ecen.
sırf almış olmak için değil düşünerek alınan hediyelerden belli ki.güle güle giysin güzel bakışlı deniz.

ben de esra ve evrimin hediyelerini ekleyeyim.tazeminkini giydirince ekleyeceğim.
bunlar esra teyzemizin hediyeleri.çok şık gerçekten.kesene bereket tadlum.çok incesin.çok mutlu olduk.

bu da evrim teyzemizden.harika takım oldular.tekrar teşekkür ederiz

Neva da çok sevmiş belli..mutlu mutlu poz vermiş..güzel günlerde giysin hakkaten çok güzel bi takım olmuş hepsi..

Elif..seni seviyom biliyünnü

Back
X