Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

walla ne güzel oldu iştee yedik mis gibi ...walla arbi süperdi...yumoşşş kekk... kako ekledim çikolata parçaları da koydum nefis oldu...

tamam yawrum canın saolsunnn

saolasın guzelim...yanındayım biz 2009 da 2 kere yaşadık bu olayı bu 3. oluyor evlendiğimizden beri geçen sene 5 ay işsiz kaldı evi ben idare ettim . kriz dönemiydi . şimdi daa iyiyim . borçlarımızı bitirdik iç değilse...ev kirası va faturalar. bir de market..tutunuyorum onun bana itiyacı var çünkü ...

saol canım sizden haber bekliyoruz. ev için ve oğuzdanda ...

tamam canım daha iyiym ...saolasın...

bende gelebilir miyimmmm?????belki bendeeee hmişimdirrrr

iilişikide akıntı olcak diye bi şart çyokki ...waaysaat mi kurdunuz gülmediniz mi ??

bu mudur ??????kızım 1 yıl uğraşıp hamilelik haberi böyle mi verilirrrrrrrrrrrrr çıldırırdım ben heraldee gayet sakinsinnnnnnnnnn

sormadın mı???şoktanmı mutlumu değilsinnnnnnnnnn

bencede ikiz ihtimali olabilir...olsunda sağ salim doğur nasipse
farkındayım garip bi sakinlik var bende insanın aklına o an gelmiyor hiç bi soru

Günaydın seldacığıım. Sevdacığım, Cetrefillim size de günaydın. Nasılsınız canlarım. Dün babam menisküs ameliyatı oldu, oraya gittim öğlenden sonra. O yüzden de sizlerden ayrı kaldım. Vee sizi çook öslediim. olumunekankayizsmile
Benim belim acayiip ağrıyoo hala. Sevdaaa o dediğginden ötürü değiiil lülülülülülü Karnımın altt tarafı da çook ağrıııyı. CADIARZU
günaydın umutluuuum çok geçmiş olsun babana. ben dedim diycemi valla nu agrılar güzel bişeyin agrılarıkaydirigubbakcemile5
gunaydınn zemuszemus
günaydın kuzuuuu nasılsın?

mrb arkadaşlar çok fazla vaktim yok hepinize tek tek teşekkür edemediğim için kusura bakmayın. hepiniz çok sağolun darısı size inş. ben böyle bişey olsa deliririm gibi geliyordu sevinçten ama çok sakinim hala inanamıyorum belkide ondardır.
size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum.
ben ilk evlendiğimde bi sorun olduğunu biliyordum doktor tedavi görmen gerekiyor dedi ama eşim çocuk istemiyordu duyduğu zaman sinirleniyordu. artık vazgeçtiğim bi anda hiç istemeyecek dediğim bi anda ben çocuk istiyorum dedi. kurban bayramıydı. o günden bu güne uğraşıkyoruz. nisan ayında tedaviye başladım kist yara iltihapla uğraştık bi müddet sonra doktorun yumurta takibi yapmadığını karambole bana tarihler söylediğini fark ettim ve doktoru değiştirdim. bir ayda başka doktora gittim. bu arada soğan kürleri keçi boynuzu pekmezleri dağ inciri bir sürü iey yaptım ama olmadı yorulmuştuk eşimle sürekli doktora git çok sitresli bi dönemdi. tedaviye ara vermeye karar verdik. kasımda bıraktık işten çıktım evdeydim. dinlendim kendime geldim psikoljim düzelince tekrar tedaviye karar verdik bu ay rahim filmi çekilecekti eğer hamile olmasaydım bebeğim kurtardı beni eşimde tekrar kontrol edilecekti ve ona çok zor geliyordu halbuki topu topu bir defa gitti hastaneye o bile zor geliyor işte erkeklere çok uğraştırdı sağolsun çok nazlıdır yok başım ağrıyor yok şu bu derken birazda o yıprattı beni bıcak zoruyla yaprıtıyorsunuz sanar bi kadının bu zoruna gidiyor. kadınlık onuruna dokunuyor. işte böyle sonunda hamileyim uzun uğraşlar ve o kadar rüyalardan sonra bebekle rüyanın her halini gördüm her halde orta okuldan beri yani anlayacağınız ben orta okuldan beri anne olmanın hayallerini kuruyorum. annelik duyguları çok erken başladı. ben gidiyorum çok işim var rabbim hepinize yardımcı olsun.

kızlarrr gunaydın tekrar sımdı kocayı yolladım geldımmm evım berbat ıslere gırısmeden bır hal hatır sorayım dedım merak etme ozemek bende senın gıbı oldum hamıle oldugumu ogrenınce cok sevınecegımı sanmıstım ama hıcbır degısıklık olmadı aksıne endıse ve korkularım arttı sımdı sende bunları yasayacaksın yok kese gorundumu yok ıkızmı yok kalbı atacakmı yok ıkılı test uclu test vs vs hamılelıgın keyfını suremıyor ınsan umutlum gecmıs olsun canım eger dedıgımden dolayı degılse daha fena o zaman yaslılık belırtısıdır heheheee
kuzum sutlacı begenmene sevındım bende bugun yapacagım
cetrefıllı sen nasılsın guzelım ıyımısın tatıl baslıyor keyfını sur

kızlarrr gunaydın tekrar sımdı kocayı yolladım geldımmm evım berbat ıslere gırısmeden bır hal hatır sorayım dedım merak etme ozemek bende senın gıbı oldum hamıle oldugumu ogrenınce cok sevınecegımı sanmıstım ama hıcbır degısıklık olmadı aksıne endıse ve korkularım arttı sımdı sende bunları yasayacaksın yok kese gorundumu yok ıkızmı yok kalbı atacakmı yok ıkılı test uclu test vs vs hamılelıgın keyfını suremıyor ınsan umutlum gecmıs olsun canım eger dedıgımden dolayı degılse daha fena o zaman yaslılık belırtısıdır heheheee
kuzum sutlacı begenmene sevındım bende bugun yapacagım
cetrefıllı sen nasılsın guzelım ıyımısın tatıl baslıyor keyfını sur
hoşgeldin sevdaaa, isimlerle hitap ediyorsanız ben de ayşe kızlaaar:)

sen şimdi sütlaç diyince aklıma geldi, ben rüyamda sütlaç gördüm:roflol: o kadar obur oldum ki rüyamda bile yiyecek görüyorum:roflol:

hayır allah kısmet ederse gaziantepte olacagız sabah, ordan hataya gececegiz, direkt hataya otobüs bulamadık, ben antepi de gezmek istiyorum, en azından mutfagından bişeyler yemek:roflol: eşimse hemen geceriz hataya diyo, sanki kac kez gidecekse antepe daha...

hoşgeldin sevdaaa, isimlerle hitap ediyorsanız ben de ayşe kızlaaar:)

sen şimdi sütlaç diyince aklıma geldi, ben rüyamda sütlaç gördüm:roflol: o kadar obur oldum ki rüyamda bile yiyecek görüyorum:roflol:

hayır allah kısmet ederse gaziantepte olacagız sabah, ordan hataya gececegiz, direkt hataya otobüs bulamadık, ben antepi de gezmek istiyorum, en azından mutfagından bişeyler yemek:roflol: eşimse hemen geceriz hataya diyo, sanki kac kez gidecekse antepe daha...

antep cok guzel benım kuzenım teyze kızım antepte oturuyor ben cok gıttım mutlaka tavsıye ederım gıt ve yemeklerınden ye yoresel yemek yapan bır restaurantı var kıme sorsanız gosterırler bırde yesemek dıye bır restaurant var orada da mutlaka lahmacun yıyın sonra kahramanlık muzesı var cam muzesı zeugma var bu ucunude mutlaka gor sana tavsıye edebılecegım ve hatırımda kalan yerler bunlar
bızde gecen hazıranda gıtıık urfa dıyarbakır antep mardın vs oraları gezdıkkk

yaa ben gectigimiz ramazanda tek basıma mardine gittim:) tedaviden sıkıldım attım kendimi oraya, arkadasım vardı, nasıl gezdik, dogunun cok mistik bir havası var ben bayıldım mardine midyata hele..inşallah bir daha gitmek kısmet olur. antepi de şöyle bi yarım gün gezsek yeter, görmüş olalım diyorum ama bakalım eşimi ikna edebilirsem...bana yeter ki gezme ve bogaz diyin heryere varım yani:)

canım benım ancak gırebıldım dr ii seyler sotledıı ii dedı yumurtalıkların sag yumurtan guzel buyuyo dedı oburude ıı dedızemuszemuscts tekrar gıtcem cnm eger ıstedıgı buyuklukteyse iğnemı yapar dıe dusunuorum

evettt dr gıttım cnmmm ii yumoslarr buyuyıooooo:dance: cts tekrar gıtcemm

hadi bakalım hayırlısı tatlım...nereye gidiyorsun doktora ??? hayırlısı olur inşallah güzelimmm çalış çalışşşş

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.pazartesiden beri gonal f kullanıyorum göbekten.ilk aşılamamı yaptırıcam inş.önümüzdeki pazartesi dr a gidicem sonraki aşama nedir yaptıanlar yardımcı olabilirlermi teşekkürler

hoşgeldin hemşerim...izmirliyim bende :) canım ne kadardır deniyorsunuz ki hemen aşılama falan başladı. sorun ne ? bekliceksin ve aşılama olduktan sonda normal cinsel birliktelik 3-4 gün yasakmış böyle biliyorum. beklemen gerekyor.

almınasım ben geldım sen cıkmssın yetısemedım :(( sabah gorusuruz artıkın ugurlu balımız :)) puyorum cok.deryacım sende cıkmıssın valla herkez gıtmıss ben gec kaldım bayaaa
kızz 11 e kadar ordaydım...uzunn bir süre senin evin oralarda ev aradım...kız sizin mahalle sahile bya yakın heralde evlern çogunda camdan deniz mis gibi görünüyor yakın yakın sahile...walla eşimin durumu belli olsun da ya sana ya sevdaya komşu olcammmmm...artık kahveler fallar benden olur :) fal bakarım size :)

Günaydın seldacığıım. Sevdacığım, Cetrefillim size de günaydın. Nasılsınız canlarım. Dün babam menisküs ameliyatı oldu, oraya gittim öğlenden sonra. O yüzden de sizlerden ayrı kaldım. Vee sizi çook öslediim. olumunekankayizsmile
Benim belim acayiip ağrıyoo hala. Sevdaaa o dediğginden ötürü değiiil lülülülülülü Karnımın altt tarafı da çook ağrıııyı. CADIARZU
geçmiş ıolsun canım...allah şifa versin..şu göbek ağrısı esprinizi banad a söyleyin çatlıcam :)

cadılar yaaaaa... benimde göbeğimin altında çizgi gibi bir ağrı var. ve sağda ssolda kramplar oluyor
hele belimmmmmm yarılcak gibi ağrıyor..sabahda mide bulantısıyla fırladım yataktan ..

kocişde güldü ; benim çocuklardan bir cengaver seninkini yakaldı galiba... dedi güldü...walla bilmiyorum hamiş olabilirmiyim ki???

Sevdaam, yaşlandım vallahi şekerim. 15 gün sonra 33 ümü bitirip 34 e girecem nasipse. akannehir
Vallahi kaç geceden beri çok yoruluyoorum ama inşaallaahh bu akşam o sütlaçtan yapacam haa. Benim kızan (çocuk) bayılır sütlacaaa. cokacimcoook

Sevdaam, yaşlandım vallahi şekerim. 15 gün sonra 33 ümü bitirip 34 e girecem nasipse. akannehir
Vallahi kaç geceden beri çok yoruluyoorum ama inşaallaahh bu akşam o sütlaçtan yapacam haa. Benim kızan (çocuk) bayılır sütlacaaa. cokacimcoook

bende 33 um 34 olacagımmm aynı yastayız

bende 33 um 34 olacagımmm aynı yastayız

Canım sen 76 doğumlu musun. ben 77 . bi kere sen benden büyüksüüün :dilcikar: Ama sanırım ben çoğunuzdan nikah büyüğüyümdür.
Deryacığım sağol canım. Kız belli mi olur belki ikimiz de hamişiizdiir kaydirigubbakcemile4 Yaa bizim espri daha ziyade bel ağrısıyla ilgili. Ters bi hareket neyim yapmışındır dedi de Sevda :jeyyar: Catlaakk, niye ters hareket yapcam kiii :emir_bebek:

kızlar ben bugün kliniğe gititm. hamilelik varmı dediler. şu anda bilmiyorum beklemedeyim dedim . SAT sordu . o zaman dedi böyle bir ihtimal varsa bile o bölgeyi rahatsız etmememiz gerekir dedi. risk olabilir dedi. hamilellik olmaz ise o zaman gelin dedi. kemik ölçü,mü nde de radyasyon olduu iin ultrasonda tehlikeli olur onu da yapmayalım dedi.

meme kontrolü yaptı göğüs kanseri için. kan aldı şeker ve kolestrol ölçümü için...

kızlar ailesinde meme kanseri geçirmiş kişiler o kişi kaç yaşında geçirdi ise o yaşlarda muhakak mamaografi çektirmeliymiş. 35-40 yaşlarından sonra senede 1 defa mamografi çekilmeliymi. benim 2 dayımın kızındanda meme kanseri var. biri aldırdı iki göğsünü de. o nedenle mamografi çektirmiştim şimdi de elle muayene oldum... yok bişey allaha şükür. kemik erimesini engellemek içinde d vitamini ( güneşlenerek ve balık yiyerek ) almak gerekiyor. mercimek ; yeşil fasulye;kuru fasulye;nohut ;roka ;marul bunları haftada en az 3-4 kere tüketin dedi doktor. süt;yoğurt,peynir
aman kızlar kendinizei kontrol edin ;sağlıklarımıza dikkat edelim..... hormonlu şeyler tüketiyoruz hep...dikkat.
eşim iş görüşmesine gitti şimdi. öğleden sonra da görüşmesi var. inşallah güzel haber alırız bu bir kaç gün içinde..sonra onun iş durumuna paralel ev değiştirmeyi planlıyorum. daha ucuz uygun bir yerde... bakalım...
eşimde bugün başka bir labaratuvarda spermiogram yaptırıcak. doktor çok emin hatalı bu sonuç makinayla bakmışlardır mikroskopla inceletmek gerek demiş. bende hatalı olduğunu düşünüyorum . nşallah öyledir bakalım... güzel sonuçlar gelir inşallah...bende hamiş gibi hisediyorum kendimi garip bir sezi var içimde inşallah bu defa yanılmam...AMıN....

Canım sen 76 doğumlu musun. ben 77 . bi kere sen benden büyüksüüün :dilcikar: Ama sanırım ben çoğunuzdan nikah büyüğüyümdür.
Deryacığım sağol canım. Kız belli mi olur belki ikimiz de hamişiizdiir kaydirigubbakcemile4 Yaa bizim espri daha ziyade bel ağrısıyla ilgili. Ters bi hareket neyim yapmışındır dedi de Sevda :jeyyar: Catlaakk, niye ters hareket yapcam kiii :emir_bebek:

HEHE HEEEEEE yapmışındır ne malummm kızımmmmm atraksiyon olsun demişindir :) heycaan şartttttt....eee büyük düşünür sevdamızın bir sözü ; olursa bebek için olmazsa zevk hanesineeee:)

zevk haneni güzelleştirmek için bir hareketi ters yapmışındır :)

inşaallah tatlımmmmmm haftaya test yappcammmmmmmmmmm

kıss umutlum senın resmını ılk defa sımdı gorduım masaallah pek guzelsın oglunda cok yakısıklı haaa nazar degmesın masaallah

kıss umutlum senın resmını ılk defa sımdı gorduım masaallah pek guzelsın oglunda cok yakısıklı haaa nazar degmesın masaallah

Ayıptır söylemesi o benim 2,5 yıl önceki haliiim. Şimdi biras daha büyüdüüm :1closedeyes: teşekkür ederim canımın içii, o senin güzelliğiin olumunekankayizsmile Oğlumun sünnet düğününden o fotoğraflar. Allahım hepinize nasip etsin inşallahh öyle güzellik yaşamayı. Ahhh ahhh ne tatlı şeyler bu evlattarr. Rabbim önce sizlere versin inşallah. Benim bir tane var çok şükür. Şimdi öyle bi büyüdüğü teyzesii sorma.

deryacım hadi hayırlısıyla hem hamiş haberini alalım hem de eşinin iş görüşmesi olumlu olsun :)

sevdaaağğğ bugünün menüsü nedir?

umutlu fotoların nerde ki ben de bakabilir miyiiim;)

Ayıptır söylemesi o benim 2,5 yıl önceki haliiim. Şimdi biras daha büyüdüüm :1closedeyes: teşekkür ederim canımın içii, o senin güzelliğiin olumunekankayizsmile Oğlumun sünnet düğününden o fotoğraflar. Allahım hepinize nasip etsin inşallahh öyle güzellik yaşamayı. Ahhh ahhh ne tatlı şeyler bu evlattarr. Rabbim önce sizlere versin inşallah. Benim bir tane var çok şükür. Şimdi öyle bi büyüdüğü teyzesii sorma.
umutlummmmmm kıss bizde görelim şu güzelliğini.... nerde facete mi esimlerin:( göremicem öyleyse yasak burda yasak :)

allah herkese gönlünün istediğini versin inşallah ...cuma gününün hayrına berketine inşallah hepimizin duaları kabul olur. Allah yüzlerimize bakar ; yüzlerimizi güldürürü inşallah....
:ecrin_bebek: :emir_bebek: alkisalkisalkis

deryacım hadi hayırlısıyla hem hamiş haberini alalım hem de eşinin iş görüşmesi olumlu olsun :)

sevdaaağğğ bugünün menüsü nedir?

umutlu fotoların nerde ki ben de bakabilir miyiiim;)

ayşecim canım ; saolasın güzelim yaa... inşallah güzel haberler getirir bu ay bana ve hepinize...

bakalım adam yarım saatten fazladır aramıyor görüşmeye giriyorum çıkınca ararım ded hala tık yok...uzun sürdüğüne göre var bşeyler ..ama karşı tarafta(avrupa yakasında ) uzak ...araç falan verseler belki kabul eder parassı iyi iş iyi ise...artık ne yapcamızı şaşırdık...

Allah'ım sen bize yol göster diyorum...hayırlı olan ne ise yardım et yüzlerimizi güldür bizim ..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım fotolarım burda kayıtlı. Benim profilime mi ne bi yerlere girip bakmanız gerekiiy. Deryaam benim facem yok. Bunca iş güç arasında hiç vaktim olmuyor vallahi ona. Evde de net yok zaten. Geçen yıl vardı da, benim ufaklık sapıttı iyice bu vurdulu kırdılı oyunlarla. O yüzden kapattırdık.

sevda ; umutlum sadece biz kaldık :)

kızlarrrr yemek yiyeceklere afiyet bal kaymak olsunnnn diliyorum....

sevdacım yorma kendini dikkat et nolursun....

umutlummmm sen de yormadan çalış tatlım muhasebe zor iş .. aman birtanemm bebiş olabilir sitres yapma yorulma...

öperim ikinzi de....

kuzuuuuuuuuuu gelmedi........... serselo yokkkkkkkkkkk ;gaye de gelmemiş.........

kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz???????????

Back
X