Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ececim iki fotoda benim kızım senin oğluşuna bakiyor bilmem artık bayanssulusmile
Arzucumm gönlü güzel arkadaşım evini bize açtığın ve bu güzel günü yaşattığın için boracığıma ve sana çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile
maşallah bebişlere ve annişlerineeeee![]()
arzuşum çok teşekkür ederiz herşey için, ece, bengü ve hemşom sizlerle tanıştığım için inanılmaz mutlu oldum yağmur çamur bir izmir gününde çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte, bütün bebişlere maşallah annelerinedekaydirigubbakcemile2 kilo vermem lazımmm
canım asıl ben çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ahhh yasemincim sen ve prensesin de olsaydı yanımızda keşke... inşallah bir sonraki seferde heep beraber oluruz... bebişler süperdi gerçekten... opuyorumnanaktanekip kalabalıkmış bu defa ne hoş yerimseniben kuzuların hangisine bakacağımı şaşırdım çok şekerler yavrular. bebelere de analarına da maaşallah![]()
bebişlerede annelerede kocaman maşallah.
MİHAAAHOY BİR AKŞ DOĞUYOR...Şeniz
arzucum çok teşekkür ederiz çok güzel bir gündü... yine buluşalım. bize gelin hatta ben pazartesileri evdeyim cumartesi de olur. hepinizi çok sevdim....öpüyorumopuyorumnanaktan