2009 ekim bebekleri arzu teyzesine gitti :)(izmir)

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Arzucumm gönlü güzel arkadaşım evini bize açtığın ve bu güzel günü yaşattığın için boracığıma ve sana çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

şimdi geliyor resimler buyrunnnnnnnnn

GÜLÇıN/ZEYNEP(zencefine)- GıZEM/DORA(DoraGizem)- ECE/EMRE(real_queen)- BENGÜ/MıRAY(selina79)- ARZU/BORA(blueflowers)

Son düzenleme:
arzuşum çok teşekkür ederiz herşey için, ece, bengü ve hemşom sizlerle tanıştığım için inanılmaz mutlu oldum yağmur çamur bir izmir gününde çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte, bütün bebişlere maşallah annelerinedekaydirigubbakcemile2 kilo vermem lazımmm

arzucum bizi ağırladığın için çok tesekkür ederimm.Cok güzel bir gün gecirdik. Arkadaslar sizinle tanisdigim icin cok memnun oldum bende.

ekip kalabalıkmış bu defa ne hoş yerimseniben kuzuların hangisine bakacağımı şaşırdım çok şekerler yavrular. bebelere de analarına da maaşallah :nazar:

sağol bengücüm yaaa opuyorumnanaktan

yasemincimm canım benimm çok sağol keşke zeynebimde olsaydı ama baya kulaklarınızı çınlattık

9880.jpg
( paşa üçlüsü :)) )
9906.jpg

9912.jpg]

9926.jpg
beşi bir yerde :nazar:
9956.jpg
kesinlikle kardeş için 3 yıl geçmesi lazım :p
9964.jpg
miray prenses
9975.jpg
dora paşa
9998.jpg
zeynep prenses
10007.jpg
emre paşa
10026.jpg

10041.jpg

10057.jpg

10069.jpg

10081.jpg

yine bekleriz :))

anacım çoooklar yaaa :)) boradan fırsat bulursam atarım,olmadı face'ye atarım hepsini... daha kolay oraya atmak :))

arzucum çok teşekkür ederiz çok güzel bir gündü... yine buluşalım. bize gelin hatta ben pazartesileri evdeyim cumartesi de olur. hepinizi çok sevdim....öpüyorumopuyorumnanaktan

Arzucumm gönlü güzel arkadaşım evini bize açtığın ve bu güzel günü yaşattığın için boracığıma ve sana çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

canım asıl biz teşekkür ederiz oğluşumla... hepiniz evimizi şenlendirniz,ayağınıza sağlık canlarım Şeniz

maşallah bebişlere ve annişlerineeeee:nazar:

çok teşekkürler lalimmopuyorumnanaktan

arzuşum çok teşekkür ederiz herşey için, ece, bengü ve hemşom sizlerle tanıştığım için inanılmaz mutlu oldum yağmur çamur bir izmir gününde çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte, bütün bebişlere maşallah annelerinedekaydirigubbakcemile2 kilo vermem lazımmm

ben çok teşekkür ederim hepinize çok çok mutlu oldum... gerçekten de yağmur çamur çok zordu ama sonrası süperdi kaydirigubbakcemile2

arzucum bizi ağırladığın için çok tesekkür ederimm.Cok güzel bir gün gecirdik. Arkadaslar sizinle tanisdigim icin cok memnun oldum bende.

canım asıl ben çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ekip kalabalıkmış bu defa ne hoş yerimseniben kuzuların hangisine bakacağımı şaşırdım çok şekerler yavrular. bebelere de analarına da maaşallah :nazar:
ahhh yasemincim sen ve prensesin de olsaydı yanımızda keşke... inşallah bir sonraki seferde heep beraber oluruz... bebişler süperdi gerçekten... opuyorumnanaktan
bebişlerede annelerede kocaman maşallah.

çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

MİHAAAHOY BİR AKŞ DOĞUYOR...Şeniz

hobaaaaaaa Şeniz Şeniz :utangac:

arzucum çok teşekkür ederiz çok güzel bir gündü... yine buluşalım. bize gelin hatta ben pazartesileri evdeyim cumartesi de olur. hepinizi çok sevdim....öpüyorumopuyorumnanaktan

canım biz teşekkür ederiz.... kesinlikle yine buluşalım :dance: ne zaman uygun olursan canım haber ver toplaşalım tekrar kaydirigubbakcemile5

Back
X