Evet kasım anaları
bence bu başlığın da zamanı gelmişti
oyuncaklardan bahsettik ama bu bence çok önemli
bebeklerle ne yapabiliriz onların kişisel zihinsel ve ruhsal gelişimleri için neler oynamalıyız okuduklarımızı öğrendiklerimizi keşfettiklerimizi paylaşalım
biz oğlumla:
1- her gün bir masal okuyoruz kitaba birlikte bakıyoruz kitap karakter eğitimi de veriyor her masalda hamişken aldıydım oğlum renklerine bakmaya sayfaları çevirmeye bayılıyor fiyatı da uygun 9.90 tl timaşın masal otobüsü düt düt ve masal treni çuf çuf
2- ali baba çiftliği şarkısını söylüyoruz oğlum çok gülüyor hav hav pisi pisi sesleri çıkarıyorum bayılıyor gülerken
3- tel sarar ve gel babsaı yapıyorum dikkatle bakıyor şimdilik
4- mini mini bir kuş u söylüyorum
5- yüzükoyun bırakıyorum emeklemeye çalışıyor
6- pencreden bakıyoruz anlatıyorum gördüklerimi
7- bi de çök deyince dizleri üstüne çöküyor hooop deyip havaya kaldırıyoruz tabi yavaşça
8- ce eee yapıyorum ama pek tepki yok
9- çıngırak ve oyuncaklarıyla daha farklı oynuyor artık
aklıma gelenler bunlar
siz neler yapıyorsunuz
bence bu başlığın da zamanı gelmişti
oyuncaklardan bahsettik ama bu bence çok önemli
bebeklerle ne yapabiliriz onların kişisel zihinsel ve ruhsal gelişimleri için neler oynamalıyız okuduklarımızı öğrendiklerimizi keşfettiklerimizi paylaşalım
biz oğlumla:
1- her gün bir masal okuyoruz kitaba birlikte bakıyoruz kitap karakter eğitimi de veriyor her masalda hamişken aldıydım oğlum renklerine bakmaya sayfaları çevirmeye bayılıyor fiyatı da uygun 9.90 tl timaşın masal otobüsü düt düt ve masal treni çuf çuf
2- ali baba çiftliği şarkısını söylüyoruz oğlum çok gülüyor hav hav pisi pisi sesleri çıkarıyorum bayılıyor gülerken
3- tel sarar ve gel babsaı yapıyorum dikkatle bakıyor şimdilik
4- mini mini bir kuş u söylüyorum
5- yüzükoyun bırakıyorum emeklemeye çalışıyor
6- pencreden bakıyoruz anlatıyorum gördüklerimi
7- bi de çök deyince dizleri üstüne çöküyor hooop deyip havaya kaldırıyoruz tabi yavaşça
8- ce eee yapıyorum ama pek tepki yok
9- çıngırak ve oyuncaklarıyla daha farklı oynuyor artık
aklıma gelenler bunlar
siz neler yapıyorsunuz