Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo masallah canım pek supermıs gecenkı elbısenı de cok yakıstırdım ama o t-shirte 288 mılyon verdım deme nolursun :)) ,
cok tesekkurler canlarım oper kocaman :))
Ben de yeşil çay içem de kim kalkıp yapcaksempatiksalakcinni
herifle konuştum gerildim fln bişiler oldum ben yaa...
kızlar pek bi duygusalım nedendir yaa
bilmiyum yaa...sennki de mi sebepsiz ..neden dimi hani neden sorusunu sorduğumda cevap alamıyorum yanibilmiyorumkismile
yohsam hamile miyim boshayallersmile
askerlik anısı dinleme gibi bi derdin olmamıştır o zaman trufcum senin alerjii warsa :roflol:
cidden seninki ne kadar iyiymiş ya askerlik nerde olursan zorda en azından yanı başında oldunu bilmek rahatlatırdı :gitme:
ewet canım:)) sanırım trufta jujuymuş ben öle hatırlıyom ya da sempatiksalakcinni
koydum gitti yalnız kızlar alıntı yapmayın da sileyim...
saol canım benim. yosun sabunu ve kabak lifi kullanıyorum ben 1 yıldır.. bazen biberiyeli sabun alıyom öle doğal olması açısından hemde cilde pek bi faydalı...başka bi siteden alıntı yapıyom baakayy canım hayırlı olsunnn.bende ay sonunu heyecanla bekliyorum, yağlarımı almak için:) bu arada yosun sabunu neye iyi geliyo siviceye falan mı, yoksa cilt güzelliğine de mi.
yağlarıma kavusunca az bile gelcek la ne çoğu ben basen,kalça,göbek her yanımı sarıyom :)
canımmm....Şeniz kısaltınca pek karısık gibi olmustu ama beğendiğiniz için tesekkür ederim:):ecrin_bebek:
yaktım ammana aldım da üzerine heral demin mısırlarılan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay canım aminnn....senin yasın kaçtı le?
ay belki bi tane fazla gelmistir, sen yarısını koy bi gün iç bence kabızlığa faydasını görürsün. bi de sabaha kadar üzerine cevizin yağı çıkıyo ince bi zar gibi.onu kasıkla al öyle iç canım
melabaaaaaaaaaaaa ben geldım ama gıdecegım hemencık :)))
herkesler dıkkat etsın haa ben edemeyecegım 2-3 gundur :)) ama gıdıyorum zaten yolcu yolunda gerek hobaaaaaaaaaaaaa pazartesı ucagım varr tey tey tey sonrasında da duzene gırer artık yazmaya baslarım tek bı sorun odada leslie yapabılcem mı acaba bı ıhtımal 8 minute videolarından yaparım artık ipim de var orada ip de atlarım ınsallah hadı bakalım kolay gelsınnnnn
operım kocaman herkesklerııı
3 gunluk diyet neyin nesi??
benim haberim yokkguclubacismile
deli yok ona kaç verdim hatırlamıyorum.lacoste olana 208 vermiştim..ama 288 değildikafamçokkarıştı
oooooo masallah canım pek supermıs gecenkı elbısenı de cok yakıstırdım ama o t-shirte 288 mılyon verdım deme nolursun :)) ,
cok tesekkurler canlarım oper kocaman :))
deli yok ona kaç verdim hatırlamıyorum.lacoste olana 208 vermiştim..ama 288 değildikafamçokkarıştı
ay iyi ki hatırlattıınnnn dün de unutmusum zaten kekik yapmayı. bugün bari unutmayım yapayım da içeyim.
sormayın kızlar geçen gün kekiğimi yaptım demliği getidim sobanın üstüne koydum bardağa doldurdum koydum masanın üstüne azcık ılısın çok sıcak diye. anam buraya dalmısım tee pc yi kapattıktan sonra gördüm içmediğimi.:roflol: buzzzz gibi kalmıstı
ay ben de onu sorcaktımm avatarını görünceee.. bu arada cadıcım melisa çayı strese bu tür hallere çok iyi geliyo ama aynı zamanda uyku da yapıyor.uyuyamayanlara tavsiye ederim.
ben ilk içtiğimde ölçüyü biraz kaçırmısım.4 çay bardağı falan içmistim güzelc euyuyım yarın sabah erkenden dovtora gidicem diye.
anam gece mis gibi uyudum tamam ise yaradı ama çok içince beni acayip uyuttu :) 1.5 saatliv bi otobüs yolculuğu yaptım normalde uyuyamazdım anam basımı koydum bi uyandım otogardayım.sonra dolmusa bindim. 1 saate yakın yol vardı orda da uyumusum bi uyandım tam hastanenin durağında. ve dönerken yine aynı.
1 den 7 ye kadar EYVALLAH.Metabolizmayı hızlandırma rehberi
Kilonuzu kontrol etmede güçlük çekiyor musunuz? Eğer yeterince kalori kısıtlaması yaptığınızdan ve gereği kadar aktif bir yaşam sürdürdüğünüzden eminseniz metabolizmanızı biraz ateşlemeyi deneyin. İşte size kolay uygulanabilir bazı öneriler:
1. Tiroidinizi kontrol ettirin: Tiroit bezinin normal çalışmaması kilo almanızı kolaylaştırır. Guatr sorunu olanların önemli bir kısmında tiroit bezi yeterli tiroit hormonu üretemez. Normalden daha az tiroit hormonu vücudun normalden daha az enerji yakmasına neden olur. Tiroit bezinizin iyi çalışıp çalışmadığından emin olmak için tiroit bezi hormonlarının ölçülmesi yeterli olacaktır.
2.Yürürken daha hızlı değil daha uzun mesafelere gidin: Vücudunuzun oksijen eşliğinde yaptığı hareketler ne kadar uzun sürerse bedeninizin o kadar çok yakıt (yağ depolarınız) harcayacağından emin olabilirsiniz.
3.Gezinmek yerine, ciddi bir yürüyüş yapın: Adımlarınızı biraz sıklaştırırsanız metabolizmanızı daha da hızlandırır, daha çok yağ yakabilirsiniz. Uzun mesafeleri katetmek her zaman iyidir, bu mesafeleri daha hızlı adımlarla katetmek ise daha da iyidir.
4. Yemek sonrası kısa yürüyüşler yapmayı unutmayın: Yemeği takiben yaptığınız hafif yürüyüşlerde metabolizmanın daha hızlı bir süreçle işlediği, daha çok kalori (enerji) ve daha çok yakıt tükettiği biliniyor. Yemek sonrası yürüyüşlerin metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden yararlanın.
5.Öğün atlamayın: Yavaş ve uzun süre çiğneyerek yemeyi deneyin.
6.Hayatınızı baharatlandırın: Kırmızı acı biber, turp ve hardal gibi baharatların metabolizmayı hızlandırabileceği düşünülür. Baharatlar vücudunuzu daha hızlı bir çarka sokabilir, metabolizma hızınızı yükseltebilir.
7. Doktorunuz tarafından önerilmeyen ilaçları kullanmayın: Zayıflamak adına yosun hapları, detoks likidleri, tiroit ekstreleri, amfetamin, sibutramin, efedrin gibi maddeleri kullanmamaya özen gösterin.
KIz bi de malesef mi diyon, benim spor toplamda 20 dk sürdüm.. zaten max 30 dk yapıyomcanim haklisinn 120 dakika bisiklet disinda bisey yapamadim maleseff gulumm :sinifsinif:
İyi geceler, iyi eğlenceler canım opuyorumnanaktankızlar yatıyorum ben,hafta sonu yokum.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi teker teker öpüyorumopuyorumnanaktan
hafta başı görüşmek üzere:1hug:
tü tü tü tü tü tü, maşallah canım sana... fıstık gibinsin delikafadulden Yalnız yaw cidden kilo vermemelisin sen... Süper fiziğin var.koydum gitti yalnız kızlar alıntı yapmayın da sileyim...
hiç askerlik anısı dinlemedim şimdiye dek
pek yanıbaşımda da sayılmazdı 6 saat vardı arada
evvet ben tam bir zuzuyum
alıntı yapmayın dediiiğin içün alıntılayamıyorum aammmmaaa pek bi güzelmişsin
senin neren cadı allasen
KIz bi de malesef mi diyon, benim spor toplamda 20 dk sürdüm.. zaten max 30 dk yapıyomyerimseniben Tebrikler canım.
İyi geceler, iyi eğlenceler canım opuyorumnanaktan
tü tü tü tü tü tü, maşallah canım sana... fıstık gibinsin delikafadulden Yalnız yaw cidden kilo vermemelisin sen... Süper fiziğin var.![]()
bende yeni yeni terbiye ediyom kendimi kaydirigubbakcemile3 eskiden paket bitmeden içim rahat etmesdi -tatlicadiarzu-Spor durumların ne alemde bakalım aklinialirimsmile Bugün yazmadın sanki spor hakkında
Yaw bana da öğretsene o tırtıklamayı, çok oburum çok guclubacismile
delikafadulden
sırnaşık şey Bilmem ki canım.. tekniği filan vardır herhal :sm_confused:
kızlar yatıyorum ben,hafta sonu yokum.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi teker teker öpüyorumopuyorumnanaktan
iyi geceler canım fazla özletme kendini öptümopuyorumnanaktan
hafta başı görüşmek üzere:1hug:
hiç askerlik anısı dinlemedim şimdiye dek
pek yanıbaşımda da sayılmazdı 6 saat vardı arada
evvet ben tam bir zuzuyum
alıntı yapmayın dediiiğin içün alıntılayamıyorum aammmmaaa pek bi güzelmişsin
senin neren cadı allasen
ne bileyim lingum yaa..zır zır ağlıyorum...o da kızdı ne ağlıyosun zırlıyosun yeter diye..ben de iyice saldım kendimi...o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam..ama bana arada geliyolar böyle nedense...:gitme:
Aaaaaa yok öyle şey yasakkelime Bitter çikolata yesen belki kendine gelirsin kaydirigubbakcemile3
neeyyy çiko muuuuuuuuuuboshayallersmile
bende bööön çilek,nane,portakal ve limon yağı aldım karışık yarın onlarla masaj yapıp spor yapcam belkim aromaterapi olur mis gibi kokoyolar :))) ahh aşkım burda olsada bi termale falan gitsek niyeyse bugün öle bişiye ihtiyacım olduuunu hissediyom boshayallersmile
fıstık avatarını niye değiştirdin lenn bi durum mu var az öncede hamilemiyim falan deyince :bbo: bide şuan bebiş istiyonmu istemiyonmu sen kafamçokkarıştı
hee olacam gülüm inş. :1hug: he gız bi de ruşeymm aldım aktardan sende al yemeklerden önce bi kaşık yiyon tok tutuyo hemde lif zengini olduğundan bağırsaklara da iyi geliyomuş :lepi: yarın başlıcam onada opuyorumnanaktan
ruşeymmi o ne kız ismi ruşeymmi:uhm:
ben de alcem ruşeymden..yemekten hemen önce mi alınıyo ondan.
he canım aktarda bulunuyo sana link verem bizim topikten bi arkadaş kullanıyodu bende merak ediyodum işe yarıyo dedi aldım bende zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/348606-zayiflamaya-ruseym-tozu.html
al bebeem ...bi önceki mesajda verdiğim linkte nasıl kullanılıcağı war...ama katrece yemekten önce 1 kaşık yiyip su içerek kullanmış zaten bol su içmek gerekiyomuş şişiyomuş bölece tokluk hissi oluyomuş opuyorumnanaktan
allaam.. bi de ruşeym mi çıktı başımıza... :1shok: aktarı eve taşıdım gene bişey yok gene bişey yok. du bakalım bi de bunu deneyek.. sempatiksalakcinni
vay anam iyi olur ya...zararı olmaz nasılsa...accık ta ondan yiyelim...
ruşeym tozu diyince de aklıma leblebi tozu geldi yaa...nedendir bilmem..:kedi:.
kıyılmıs fındığa benziyo kızlar.:roflol::roflol::roflol::roflol: benimde aklıma üzüm çekirdeği tozu geldi
bide her aktarda farklı para..umarım karaborsaya düşmemiş bi aktardan bulurum da alırım..kaydirigubbakcemile3
kızlar bu ruşeym tok tutuyormuşya
e zayıflama hapları da tok tutuyo
o zaman zayıflama hapları çöpe
ruşeymin fiyatı tavana zıplar
zate belli ki bazı aktarlarda karaborsaaya düşmüş her yerde fiyat farklı
kıslar ben her zamanki aktarıma gettim 100 gr 1 tl ye aldım ben zemuszemus 100gr az gelir diye 200 gr alem dedim ama oda baya bi çok geldi gözüme emme olsun dedim sonra millet hürraaa çeker hücüm eder şimdiden alem dedim bende sempatiksalakcinni
İyi seyirler canım, reklam arasında da tibet hareketlerini yaparsın yerimseniben