Sükürler Olsun,Bende Hamileyim=)

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.441
29
156
- Yurtdışı

3 yildir bu basligi buraya acabilmeyi hayal etmistim,hep cok uzak gibi geliyordu bu hayale ulasmak...ama simdi söylüyorumm,sükürler olsun bende hamileyimmmm :asigim:
Rüyada gibiyim...Allahima sükürler olsun ki bu sevinci benden esirgemedi,dualarimi karsiliksiz birakmadi..
Insallah sonunda hayirlarla bebegimi kucagima almakta nasip olur :Saruboceq:
Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah :Saruboceq:
Bana destek olan,güzel dilek ve dualarini esirgemeyen tüm arkadaslarima sonsuz tesekkürler...:asigim:

Son düzenleme:
cucum tekrar tebrik ederim.hamilelik insan daha bi hassas yapıyor her okuyuşumda gözlerim doluyor.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla gelsin meleğin.

tebrik ediyorum...
Allah senin gibi uzun süre sabırla bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

tebrik ediyorumm allahım analı babalı byütsün kucağına almak nasip etsin inş.

eğer özel değilse problemmi vardı olmuyodu bende 2yıldır bekliyorumda o yüzden soruyorum canım

cucum tekrar tebrik ederim.hamilelik insan daha bi hassas yapıyor her okuyuşumda gözlerim doluyor.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla gelsin meleğin.

canimm benimmmm,inan bana bende öyleyim..sürekli gözlerim doluyor,inanasim gelmiyor..
insallah sen,ben ve tüm bebis bekleyen arkadaslar sag salim kavuruz meleklerimize :Saruboceq:

cucummm burdanda tebrik edeyim tatlım gözünüz aydın eşinide senide tebrik ediyorum

inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder rabbim

darısı başımıza ayolllllllllllll

tebrik ediyorumm allahım analı babalı byütsün kucağına almak nasip etsin inş.

eğer özel değilse problemmi vardı olmuyodu bende 2yıldır bekliyorumda o yüzden soruyorum canım

canimm cok sagol,bir kac defa seninle özelden mesajlasmistik aslinda yerimseniben
pcos var bende,3 yillik evliyim,1-1,5 yildirda tedavi görüyordum..her defasinda negatifti,sükürler olsun ki bu defa Allah yüzüme güldü :Saruboceq:
insallah en yakin zamanda sende dahil tüm isteyen dileyenlere nasip olur:Saruboceq:

cucummm burdanda tebrik edeyim tatlım gözünüz aydın eşinide senide tebrik ediyorum

inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder rabbim

darısı başımıza ayolllllllllllll

canimmm benimmmm
cok cok cok sagol,amin canim,insallah saglikla gelir..:Saruboceq:.
Rabbim insallah en yakin zamanda sizlerede nasip eder,her zaman dualarimdasiniz,inaniyorum ki bu yil bizim yilimiz olacak :lepi:

canimm cok sagol,bir kac defa seninle özelden mesajlasmistik aslinda yerimseniben
pcos var bende,3 yillik evliyim,1-1,5 yildirda tedavi görüyordum..her defasinda negatifti,sükürler olsun ki bu defa Allah yüzüme güldü :Saruboceq:
insallah en yakin zamanda sende dahil tüm isteyen dileyenlere nasip olur:Saruboceq:

EVET canımm sanırım mesajlaşmıştık:utangac:
amin canım inşallahhhŞeniz

Back
X