Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kısssler gunaydınlarrr

yabangulum duyucaksın tabİİkİ canım duyucaksında kucagınada alıcaksında saglıcakla İnŞallahhh

yetercİmmm bence kÖtÜ deĞİl bİlİyosun bu tedavİnİn tek derdİ umut sadece umut et bebeĞİn senİnle olucak İnŞallahh

fadikçim operasyonun bugündü sanırım
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider

yetercim canım üzme kendini hemen inşallah allahım ol desin yeterki o bitane embriyoylada olur biliyosun Allahım yardımcın olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur

yabangülüm bugün kalp atışlarını duyucakmışsın hadi hayırlısı bakalım pıt pıtlar bugün sebi çok heyecanlandırıcak güzel haberlerini bekliyorum

işallah kızlar ya valla çok heyecanlıyım.zamanda geçmek bilmiyor hayırlısı işallah.özlem sen ne zaman gidicen doktora?

ıyıyım hamdolsun nevrocum napalım ıste asılama ılaclarını aldım adetı beklıyorum.nısan sonu ıgnelere baslıcam nasıpse.cok heyecanlıyız esımle.sans dusuk ama bellımı olur rabbım dılemısse tuttururuz belkı..herseyden once hayırlısını dılıyorum tabıkı.saglıklı olsunda varsın gec olsun..boshayallersmile

canım işallah hayırlı olur şansa filan bakmıyor inan.vakti geldimi hiç bir şey bahane olmuyor.

günaydın kızlar ayyy ÖZLEMCıM tabiki eşinde duysun allahım saglıkla kavuşmayı nasip etsin.

yolundadır rabbimin izniyle inş sen rahat ol canım meleklerin sende kalacak inş ben inanıyorum
evet sidelyam allah nasip ederse mayısta ikinci denemeyi düşünüyoruz dua et bana olurmu.
ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR

YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama
canım benim üzme kendini allahım diğerine yaşama bebek olma şansını versin dualarım seninle.
Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.
çok geçmiş olsun canım bizde öpüyoruz seni inşallah herşey yolundadır.

çıkarmazlar inşallah cnaım yaaa çunku sen hem tüp bebeksin bu yuzden kıymetli gebeliğin hemde gebeliğinde kanama yasıyosun.tek derdi bunun dinlenmek maalesef.inşallah 3 haftanı vermeseler bile 2 haftanı erirler o bile biraz daha sıkı tutunmasına yardımcı olur

inşallah canım bakalım ne diycekler sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum ne olucaksa olucak artık tabiki duam anlayışlı olmalarından yana ama kısmet

inşallah canım bakalım ne diycekler sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum ne olucaksa olucak artık tabiki duam anlayışlı olmalarından yana ama kısmet

aslında rapor felan alsan onlar seni çıkarmak zorunda kalsalar hani izin vermezlerse dedim. Hiç olmazsa tazminatını alırsın borçlarını belli süre idare eder. şahsen ben çıkarsınlar diye gözlerinin içine bakıyorum ama maalesef

uykucu şirine,aymes,cucu,beyzanur,yeteer,sidelya,can iso ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler yarın olumlu sonuç alırım inşallah:)

uykucu şirine,aymes,cucu,beyzanur,yeteer,sidelya,can iso ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler yarın olumlu sonuç alırım inşallah:)

inşallah canım ama idrar testinde çıktıysa muhakak pozitiftir.sağlıcakla kucagınada alırsın inşallah

cucummm kıs ne zamna keseyi görücen bakalım ne zamna gidiyosun doktora bi daha

merhaba kizlar,nasilsiniz?
FADIK ve YETERden haber almak icin girdim..
fadigin bugün laparoskopi ameliyati vardi,insallah basariyla gecer ve bebislerine bir adim daha yaklasir canim arkadasimm...:Saruboceq:
YETERim transferin ne zamandi?oh oh insallahh simsiki tutunacak annesine,burdan müjdeli haberi vermek nasip olacak canimmm :Saruboceq:

inşallah canım ama idrar testinde çıktıysa muhakak pozitiftir.sağlıcakla kucagınada alırsın inşallah

cucummm kıs ne zamna keseyi görücen bakalım ne zamna gidiyosun doktora bi daha

özlemcimm Allah izin verirse yarin saat 9da gidicez..cok korkuyorumm eyvahedigeldismile
insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik?hersey yolunda dimi? :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

özlemcimm Allah izin verirse yarin saat 9da gidicez..cok korkuyorumm eyvahedigeldismile
insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik?hersey yolunda dimi? :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ooo süper çok hızlısın kıss maşşşaallahhhhh:)))
korkma canım niye korkuyosun ki bebeğindenmii görüceksin işte inşallahhh
canım benim bebeklerin keyfi yerinde gibi ama benim bulantı ve kusmalrım aynen devam ediyo maalesef hafta sonunu hastanede geçirecek gibiyim.gitmek istemiyorum gidersem kesin yatıracak doktor.çunku çok kilo verdim 10-15 gunde

ooo süper çok hızlısın kıss maşşşaallahhhhh:)))
korkma canım niye korkuyosun ki bebeğindenmii görüceksin işte inşallahhh
canım benim bebeklerin keyfi yerinde gibi ama benim bulantı ve kusmalrım aynen devam ediyo maalesef hafta sonunu hastanede geçirecek gibiyim.gitmek istemiyorum gidersem kesin yatıracak doktor.çunku çok kilo verdim 10-15 gunde

hizli miiii?yok be canimm bana cok yavas geliyor hersey..
inanir misin hic bisey hissetmiyorumda bilmiyorumda...
kac haftaligiz onu bile bilmiyorum,günde 3 tane progesteron fitil verdi,onlarda uyku yapiyor,aksama kadar uyuyorum..sol kasigim batiyor,baskada ne bir belirti,ne de bildigim bisey var özlemim yaaa :gitme:
seninde insallah su bulantilarin biter artik...eminim cok cok zordur ama inan bana ben diyorum ki ah bi bulanmaya baslasamda,hamile olduguma inansam..
hastanede gecirmen gerekiyorsa sakin ihmal etme canim..sonucta epeyde kilo verdin sen..belki damardan takviye yaparlar,bulantini keserlerde rahatlarsin canim

hizli miiii?yok be canimm bana cok yavas geliyor hersey..
Inanir misin hic bisey hissetmiyorumda bilmiyorumda...
Kac haftaligiz onu bile bilmiyorum,günde 3 tane progesteron fitil verdi,onlarda uyku yapiyor,aksama kadar uyuyorum..sol kasigim batiyor,baskada ne bir belirti,ne de bildigim bisey var özlemim yaaa :gitme:
Seninde insallah su bulantilarin biter artik...eminim cok cok zordur ama inan bana ben diyorum ki ah bi bulanmaya baslasamda,hamile olduguma inansam..
Hastanede gecirmen gerekiyorsa sakin ihmal etme canim..sonucta epeyde kilo verdin sen..belki damardan takviye yaparlar,bulantini keserlerde rahatlarsin canim

canım yaaa benimde sol kasıgım hariç hiç bişeyim yoktu hiç bir belirtim yoktu. Fitilleri bende halen kullanıyorum kullan cnaım aksatma.
Sakın öle dua etme canım çok ama çok kötü bir durum bebeğini hissetmek için bulantıya gerek yok cnaım o zaten seninle unutma bunu.

Back
X