cok zor bişeymiş insanın aynı evde yaşadıgı birinden nefret etmesi kardeşimden nefret ediyorum nişanlıyım eşim belçikada ben türkiyedeyim onun uzaklık sıkıntısını cekerken bide kardeşim hiç sevemiyorum sevmeye calışsamda olmuyor sırf bu nedenlede istedim uzaklara gitmeyi eşim çokiyi bambaşka yeri onu cok seviyorum ama kardeşim yine yapıyor yapacagını ben ondan uzak olmak istedikçe yine beni mutsuz etmek için herşeyi yapıyor dügünüm için planlar yaparken bide onunla ugraşıyorum başım agrıyor nefret ediyorum ondan eşimin kardeşine takmış kafayı dügünde yakınlaşıcak kesin ya gelirse yanıma hareketlerini davranışlarını sindiremiyorum gelsin istemiyorum yanıma annem babamda düşünüyorlar kardeşim için onu nasıl yapıcam bilemiyorum konuşmak istemiyorum onunla nasıl birisi oldugunu bilmiyor kimse anlatamıyorum kimseye hep kötülermi kazanmak zorunda görsünler artık nasıl birisi oldugunu Allahım yardım etsin dua edin ne olur dua etmekten başka bişey yapamıyorum herkesin çok ayrı derdi var buda dertmi dersiniz ama cok cok kötü bişey her gece düşünmekten bıktım artık Allahım ne olur yardım et