2010 nisan bebişlerinin fotoları

allah herkesin bebeğine sağlıklı ömürler versin. analı babalı büyütsün. maşallahhh

oy oyyy oyyyy 41 bucuk kere MAAŞALLAHHHH ...RABBİMM nazarlardan saklasın ne tatlı şeyler bunlar yawww opuyorumnanaktan :nazar: :nazar: :nazar:

Maşallahhhhhhhh-maşallahhhhhhhh kuzucuklarınıza.Rabbim nazarlardan korusun.Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.Allah analı babalı büyütsün meleklerimizi.:emir_bebek::ecrin_bebek:

maasallah hepsı cok sekerler:nazar:

maşallah...41 kere maşallah yavrularınıza...
baktıkça gözlerim doldu heyecanım arttı...allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...

a.s. opuyorumnanaktan a.s. çok teşekkürler.. amiinn.. inşallah... :Saruboceq:

maşallah deyin kuzuma

:nazar: maşallah canım kuzunaa...

reyhancıım.. hümeyra hanım da çok şkerr.. maşallahh canım yaa.. opuyorumnanaktan

Maşallah defneye- hümeyraya çok şekerler.

a.s. opuyorumnanaktan a.s. çok teşekkürler.. amiinn.. inşallah... :Saruboceq:

:nazar: maşallah canım kuzunaa...

reyhancıım.. hümeyra hanım da çok şkerr.. maşallahh canım yaa.. opuyorumnanaktan

sagolun kizlar valla utku beyde agzi acik halde cok sekeropuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün hepsi çok tatlılar
mamasıydı gazıydı aşısıydı oturdu emekledi derken 1 sene geçiveriyor
çoook uzun ve dönüp bakınca çooookkk kısa 1 sene,bugünlerde bol bol bebek kokusunu çekin içinize
sonra minik canavarlar çok yoracak sizi :))

he bide iki resimdede farkli cikmis ya dogumdan beri cabuk bir degisime ugramis valla
ama her ikisindede cok tatli mansallah:nazar:

maşallah deyin kuzuma

timg006.jpg

kaanc.jpg

kızlarrr 5 günlük canavar oğlum KAPTAN KAAN huzurlarınızda:)
gülsemincim harika albüm için çok teşekkürler ellerine sağlık hayatımopuyorumnanaktan

maşallah kızlar Rabbim nazardan korusun kuzucukları :nazar:

merhaba arkadaşlar hepimizin bebeğini Rabbim bizlere bağışlasın ancak vaktim oldu forosunu ekleyim oğlumun dedim.

bu doğduğumuz günkü halimiz

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/18/2511.jpg

bu da dün çekildi yani 6 günlük minik prensim

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/18/2552.jpg

bu arada maşallah demeyi de unutmayın teyzoşlar :ecrin_bebek: :nazar: :nazar: :nazar:

Maşallah 6 gün içerisinde ne kadar çok değişmiş çok yakışıklı olmuşşş allah bağışlasın sağlıkla büyütmek nasip etsin...

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar: güle güle buyutun kızlarr.. darısı başımızaaa :Saruboceq:

saol canım inşallah az kalmış seninde dünyanın en güzel kokusunu içimize çekiyoruz bol bol darısı başına hayırlısıyla:Saruboceq:

sinemciğim maşallah paşamıza canım çok şekerbu ya sever teyzesi onu canım maşallah subanallah

bütün yeni doğan ve missss gibi cennet kokan bebelere kocaman bi hoşgeldiniz diyorum ben de.
doğumdan çıkan annelere de kocaman tebrikler.çok uzun olsun ömürleri sağlık başarı ve mutluluk dolu geçsin inşallah.
çok tatlılar hepsi de maşallah

:nazar::nazar::nazar: güle güle buyutun kızlarr.. darısı başımızaaa :Saruboceq:

darisi en saglikli sekilde senin basina insallahopuyorumnanaktan

bütün yeni doğan ve missss gibi cennet kokan bebelere kocaman bi hoşgeldiniz diyorum ben de.
doğumdan çıkan annelere de kocaman tebrikler.çok uzun olsun ömürleri sağlık başarı ve mutluluk dolu geçsin inşallah.
çok tatlılar hepsi de maşallah

amin canim cümlemizinki insallahopuyorumnanaktan

:nazar: maşşallah subhannallah.. bende temmuz annesi olucam inşallah.. meleklerinizi göreyim dedim.. hoşgelmişler.. Allah hepsine uzun ömürler,sağlık sıhhat güzel bir yaşam nasip etsin inşallah.. gül yanaklarından öperim hepsini.. Allah kolaylıklar versin size arkdaşlar.. gözünüz aydın..!

ay bizimkiler kazık kadar oldular 1 yaşındalar bu kuzuları gördükçe dourasım gelio yine maşallah hepsine çooook şekerler

bu oğluşumun ilk resmi teyzoşları henüz 1 günlük hastanedeyiz

buda 15 günlük resmi aradaki farkı siz söleyin ben anlamıyorum büyümüşmü

maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X