incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

Aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
3.781
1
0
Diğer
kızlar bende bu ay incir kürüne başlıyacağım yanlız bırakmayın hadi gelin beraber başlayalım :)

Hamile kalmak isteyen kadınların, Adaçayı, Nane ve maydonozdan kesinlikle uzak durmaları gerektiğini söyleyen Saraçoğlu hamile kalmayı kolaylaştıracak bir kür tarifi verdi.
DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU HAMıLE KALMAYA YARDIMCI KÜR : 8-9 adet kuru inciri suyun içine koyup 8 dk.kaynatın. Kaynayan ıncirin içine bir adet sert havuç ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra suyunu için. Bu kürü 21 gün boyunca aravermeden, Sabah aç karnına suyun yarısı ve öğlen aç karınına diğer yarısı olmak üzere kürü uygulayın.

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
hilalcim bebnide ekle bende yarın başlaycam inş.canım

hoşgedin tatlım sen de adet tarihini ver ekleyeyim senide :)

canım ben pko hastasıyım adet tarıhım bellı degıl 3ayda bir oluyorum ama bugun farlutala başladım canım tahmınıme gore 29 subat hasta olcammm

Bende geldim canım ama kararsızım tekrar başlayıp başlamamakta.

bende geldim canım ama kararsızım tekrar başlayıp başlamamakta.

canım bende bu ay ilk defa deniyeceğim 1 kerecik denemeyle bişey olmazki :) rabbim şifasını versin benim birkaç arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı bende deniyeyim dedim :)

tatlım galiba 29 mayıs diyecektin atrihi yanlış vermişsin

kaydirigubbakcemile3 cok güldüm kız kendımee .yok canım 29 nisan hasrta olcam beeen.şuan farlutakabaşladım pazar biteck 2-3gün sonrada hasta oluyorum hemen tahmınen 29 nisqn olcam hasta .ben daha önce 15 gün sogan kürü uyguladım pko oldugum için.1hafta falanda incir kürü uyguladım canımmm

Yirmibir martta başladım üç hafta denedim hamilelikte yok ve bende ara lekelenme yaptı ve halada adet olmadım belirtim bile yok.normalde günümden iki üç gün önce olurdum.

Back
X