2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.450
8
316
İstanbul
katılımcılarımız;

1-defne25
2-sersuma
3-herwood
4-serdemm

buradan nerede buluşacağımızı daha rahat konuşabiliriz arkadaşlar..

Son düzenleme:
hallisnacım eline sağlık valla böle süper oldu :)))) başka türlü zor olacaktı...

Kızlar bence kapıda buluşup orada karar verelim... kimin karnı aç kim bişeyler içmek ister ona göre bir yere gideriz madem... malum çoğu yerin masası dışarıda bişeyler içmek isteyen içeğini yemek isteyende yiyeceklerini alır yine aynı masada otururz... he ozaman da şöyle bir sorun oluyor... oturacak yer bulmak ama heralde birileri yer verir onca hamileye diye düşünüyorum :))

Bence yemek konusunda karar verelim herkes hamile sonra tok bile olan görünce canı ister diğerleri rahat yiyemez ben mesela siz çay içerken karşınızda yiyemem. Ona kesin karar verelim sonra yeri konuşalım bence.

Bence yemek konusunda karar verelim herkes hamile sonra tok bile olan görünce canı ister diğerleri rahat yiyemez ben mesela siz çay içerken karşınızda yiyemem. Ona kesin karar verelim sonra yeri konuşalım bence.

Yemek yemek istemeyen arkadaşlar çoğunluktaysa ben işten çıkıcam zaten 1de 1:30da oradayım siz gelene kadar yerim:)

bencede ilk önce oturur yemeğimizi yeriz sonradan çay içeceğimiz açık bir mekan bulabiliriz yada dediği gibi sersumenin eşi bir yer bakar yemek yedikten sonra gider orada rahat rahat otururuz :))

ayy neden yazılar çift çift gidiyor yaa :))

ben oraya vardığımda acıkmış olacağımı düşünüyorum he aç olmasam bile muhakkakki canım bişey ister o kokular yüzünden :)) ben mutlaka bişeyler yeriim :)))

Bana kalırsa da yemek yiyelim ama çoğunluğun kararı önemli. Yemek konusunda da herkese uygun 1 yerde yeriz eğer yersek yani öyle çok lükse filan girmeyelim derim kimin ne kadar bütçesi var bilemeyiz arkadaşlar onu da unutmayın

isteyen istediğini yesin tek sorun o kadar hamiş için oturacak yer bulabilirmiyiz onu bilmiyorum işte :)

kapıda buluşma konusuna ne diyorsunuz?içeri girince hemen soldaki normal basamaklı merdivenlerin orada gelen beklesin... ondan sonra yemek katına çıkarız yemek yemek isteyen yer istemeyen bişeyler içer...

kızlar fast food katında boş yere zaman kaybı olacağına hem uygun fiyatlı hemde terası olan biyer daha mantıklı olmaz mı, isteyen yemek yer isteyen çayını içer, ben böyle düşünüyorum, 2 kişi olsa neyse ama o kadar insan alışveriş merkezinde oradan oraya gitmeyelim derim

Ben size uyarım kızlar karar verin siz yiyelim diorsanız aç gelirim veya hemen acıkırım cokacimcoookhiç problem değil..

kızlar fast food katında boş yere zaman kaybı olacağına hem uygun fiyatlı hemde terası olan biyer daha mantıklı olmaz mı, isteyen yemek yer isteyen çayını içer, ben böyle düşünüyorum, 2 kişi olsa neyse ama o kadar insan alışveriş merkezinde oradan oraya gitmeyelim derim

bana her türlü uyar yeter ki siz isim verin :)) gelince doğru oraya gideriz... ama ben orada hiç teraslı bir yer hatırlamıyorum.. neresi var ki?

bana her türlü uyar yeter ki siz isim verin :)) gelince doğru oraya gideriz... ama ben orada hiç teraslı bir yer hatırlamıyorum.. neresi var ki?

cnm bende anadolu yakasıunda olduğum için oraya çok sık gitmiyorum ama eşime sordum var zannedersem dedi, yarın bi baksın bakalım

kapıda buluşma konusuna ne diyorsunuz?içeri girince hemen soldaki normal basamaklı merdivenlerin orada gelen beklesin... ondan sonra yemek katına çıkarız yemek yemek isteyen yer istemeyen bişeyler içer...

Yalnız özlemcim kapıda buluşmak olmaz gibime geliyor hem okadar hamiş ayakta bekleyecek erken gelen falan olur.Hem de geciken herkes beklenecek mi ki yani tut ki bir kişi baya gecikti hadi bizde çıkıp yukarı oturduk nereden bulacak bizi.o yüzden yer ismi vermek en doğrusu gibime geliyor.otururuz buyuk bir masaya gelen hemen görür zaten...

burger kıng terası var ama başka nerenin terası var bilmiyorum birde en alt çıkış yerinde kafe tarzında bir yer var kapıdan çıktıktan sonra taksilerin falan park ettiği yerde orasıda ağaçlarla falan süslemişler yer yastıklarıda vardı ama ne zamandır gitmedim hala duruyormu bilmiyorum

Back
X