2010 ocak anneleri Istanbul anadoluyakasi bulusmasi

Poseidon83

sudagidan.blogspot.ae
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
4.381
8
116
41
Arkadaslar bizim topikte kimin ne yazdigi karisiyor herkes de göremiyoru bulusma faslini

buraya gelebilecek olanlar "ben de" yazarlarsa özelden haberlesiriz

aklima gelen gelebilirim diyen arkadaslar

ben
esmer
ecrin
jasmin77
tutku
ögretmenim
rapunzel
rengarenkrengarenk
.............
ayrintilar bellu oldu

5 haziran cumartesi günü
sabah saat 11 de
süreyyaplajinin ordaki migrosun önünde bulusuyoruz kahvalti ediyoruz,
Esmer bizi kahvalti edilecek yere götürecek,

Son düzenleme:
Arkadaslar bizim topikte kimin ne yazdigi karisiyor herkes de göremiyoru bulusma faslini

buraya gelebilecek olanlar "ben de" yazarlarsa özelden haberlesiriz

aklima gelen gelebilirim diyen arkadaslar

ben
esmer
ecrin
jasmin77
tutku
juli

.............

Toplanma tarihi olarak 5 haziran cumartesi olsun diyoruz
beni unutmuşsun Posi havalar çok sıcak oluyor sabahtanmı yapılsa diye bir fikir öneriyorum kahvaltı ???

Olabilir Rapunzel, malum ben yurtdisindayim 7 yildir sadece tatile geliyorum istanbula o yüzden yer önerilerini sizden bekliyorum cünkkü ben hicbiryer bilmiyorumbilmiyorumkismile

yalniz otobüsle gelecekler icin trafigin olmadigi bir saatte bulusalim malum bebeler var

karsidan gelecek olanlar varsa kadikoy uskudar gibi ortak bi yerde bulusabiliriz yok gelemeyecekelrse maltepe kucukyali tarafinda pinhan restaurant var terasi var kahvaltisi guzel oluyor ya da fenerbahce tarafi fenerbahce parki olabilir maltepe tarafinda pelit olabilir gecen kizlar bulusmustu sanirim ya da buyrun bize gelin acibademdeyim ben sitenin bahcesi cok guzel otururuz burda disarda

valla Jasmin isin asli ben de kücükyali sahil olsun isterim pinhan bizim evin orda hatta

avrupa yakasından gelirim diyen olursa kadıköy olsun.
yok burdan kimse gelmezse maltepe sahil olsun derim..nasıl geleceksem artık oraya:))))))))))

ayrintilar bellu oldu

5 haziran cumartesi günü
sabah saat 11 de
süreyyaplajinin ordaki migrosun önünde (sahilde) bulusuyoruz kahvalti ediyoruz, (dogru hatirliyorsam trenle süreyyaplaji duraginda inince sahile dogru cikin migrosu bulursunuz belki vardir baska migrosla karismasin)
Esmer bizi kahvalti edilecek yere götürecek,

Son düzenleme:
haani 5 hazirandi 29 mayis nerden cikti simdi uf 29 mayis olursa ben gelemeyecegim yine bizim sitenin yaza merhaba ve tanisma partisi var o gun oraya kesin katilmam lazim muhtemelen esim de geleeck o parti icin dolayisiyla benim gelmem imkansiz olur uzuldum simdi

haani 5 hazirandi 29 mayis nerden cikti simdi uf 29 mayis olursa ben gelemeyecegim yine bizim sitenin yaza merhaba ve tanisma partisi var o gun oraya kesin katilmam lazim muhtemelen esim de geleeck o parti icin dolayisiyla benim gelmem imkansiz olur uzuldum simdi

hmm rapunzelinde sinavi varmis degistirelim o zaman ben konusiyim esmerle ecrinle bakalim tekrar

açıkcası bende gelmek isterim ama benim cesaretim yok kendime özgüvenim yok galibamafoldumbenmafoldumben
çok özeniyorum sizlere ama cesaretinizden yana da sizi canı gönülden kutluyorumvereliniortak
keşke bendede biraz cesaret olsaaaa:çok üzgünüm:

Back
X