bu yaza damgasını vuracak tommy tarzı çantalar..

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
5n9mvk.jpg

rixi82.jpg

2myrw21.jpg

dfylpe.jpg

:asigim:

ben çok beğendim..sizede sunmak istedim

hatta burenkleri ilk 3 hafta önce memlekette gördüm..buraya koyduklarımdan çok çok daha güzel ve şıkları vardı..dibim düştü..çok alışveriş yapmasaydım alacaktım..üstelik 20 tlydi..1 ay sonra yine gitcem bu sefer dayanamayıp alacağım galiba..

benim beğendiklerimin beyaz yerleri kendiliğinden simli gibiydi hafiften parlıyordu ve çok güzel bir görüntü katıyordu çantaya

gitti gidiyorda 39.90 canım..ama ben 1 ay daha beklicem memleketten alacağım 20 ye..yeni açılmış bir mağzaydı açılış kampanyası diye ucuza satış yapıyorlardı..ne kadar böyle devam eder dedim..bu yaz devam eder müşterileri sağlamlaştırmak amacımız dedi..

Hadi yaa 20 TL fiyatıda uygunmuş.
Yaz için uygun çantalar bende alıyım vakit kaybetmedenkaydirigubbakcemile5

Ya çok güzel modelleri ve renkleri ama
Artık bu yaz herşeyde bu renkeleri kullanıyolar
etek bluz ne olursa :( bişi bulamadım istediğim diğer renklerde
ben pek hoşlanmıyorum iki adımda bir herkes bando takımı gibi
Fatihe gtitik geçenlerde , herkeste var :(
Ama cidden görsel olarak çok güzel duryo

Ya çok güzel modelleri ve renkleri ama
Artık bu yaz herşeyde bu renkeleri kullanıyolar
etek bluz ne olursa :( bişi bulamadım istediğim diğer renklerde
ben pek hoşlanmıyorum iki adımda bir herkes bando takımı gibi
Fatihe gtitik geçenlerde , herkeste var :(
Ama cidden görsel olarak çok güzel duryo

haklısın canım herkeste bunlardan olur ama ben bide şöyle düşünüyorum..
parası olan olmayan lv,vakko,burberry çanta alıyor..şuan çarşıya çıktığımda herkesin elinde onlardan kızılay dağıtmış gibi..bir orjinalliği kalmadı yani,halımız bunu herşeyde beceriyor..oda hiç hoşuma gitmiyor benim..ama dediğim gibi türk kadını modayı yakından takip etmeye çalıştığı için hep tek tip..farklı insan pek göremiyorum..
ne kadar pahalı olduğuda farketmiyor,çakması orjinali bir şekilde herkes alıyor ve herkes zaten aynı görünüyor

tmyy canım ayakkabı yı mı aldın sen nerden ve kaca aldın :D

ben aynı bunları gördüğüm mağzada ayakkabılarıda vardı 24 tlydi üstelik çantada ayakkabıda aşırı kaliteliydi..zaten herşeyi pahalıya kakalıyorlar bize normalde.alsanaalsanasmile.ucuz ama uyduruklardan değildi asla:teytey:

kızlar size bi sır verimmii..bunlar pendik ctesi pazarında 10 tl kaydirigubbakcemile3
illa marka alcam derseniz bilememde,burda kapış kapış gidiyor....bende alıcam sanırım..çünkü sahiden çok şık modeller varsengözlerimebaksanab

evet ben de çok beğeniyorum vitrinlerde gördükçe bu çanta ve babetleri
topkuluları da var hatta cidden şıklar.
Alıp almama konusunda kararsızım ama
her üçüncü kişide aynı çantalar, ayakkabılar var çünkü
o yüzden bakmakla yetinicem galiba
ama çok ciciler cidden :/

insanın içi gidiyor yaa..yenik düşücem galiba..
ilk gördüğümde 2 ayakkabı 2 çanta yeni almıştım..bunlarada bittim..kararsız kaldım yengemle gitmiştim.alsana pahalı değiller dedi..değiller ama şimdi herkeste olur dedim ama zaten herkes çok tek tip giyiniyor her konuda..kararsızım yani alsammı almasammı..

oyy oyy oyy canım harikalar bayanssulusmile
kafaya taktım canım hani o kahverengi koyduğun küçük modeller var ya onların mavili kırmızılısından alıcam boshayallersmile

Back
X