Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Haftalik diyet yarisindakilerin listesi

topraksuu. ...............61.5 ............61 .........500 gr vermis alkisalkisalkis
mehay......................62.8............62.8.........ayni:çok üzgünüm:
sympathique.............61.5.............??............
princess....................64.5............??..........
kvsr...........................63.5.............??...........
nazlibahar................66...............65.5...........500 gr vermis alkisalkisalkis
oskecik.....................66...............??............
dilek7801...................69...............??............
merve_52..................88................85...........3 kilo vermis:hooray:
bilge.........................67.9.............

Haftalik kilo bildiriminde bulunmayanlar listeden silinecektir.....Yeni gelenlerden ve devam edenlerden eklenmek isteyen arkadaslar varsa bana bildirsin simdiden hafta ortasi listeye yeni yarismaci eklemiyorum....

Son düzenleme:
gnydn herkese tekrar ewet kılo bıldırımlerını dokulelım ben 500gr. vermısım ve 65,5 gosterıyor :( uzuldum cok cunku o kadar da sırkelı su ıctım ama bu hafta mehayım solermısın fazla kacırmadım dıye de dusunuyorum tatlılar mı etkıledı sence :)
onumuzdekı hafta egzersız ve yuryuslerıde ekleyıp hazırana 64ile gırmem lazım 2hazıran da 2ay olcak dıyete baslayalı bıde ben 63 le gırmek ıstıyordum neyse 500 gr . bıle ii hafıflıyoruz ya :)

bu arada bu sbh gamze yok ya uyuyakaldım ben yenı sırkelı suyumu ıctım hemen kahvaltımı yapayım cnm da hıc ıstemıyor ya sadece yesil çay ıcsem nolur ki?

canim bence cok iyi gidiyordum tatlilardan veremedin veremediysen bu haftada ayni diyeti uygula ama tatlisiz bak 64 u goreceksin emin ol...a.s

tmm cnm ya dun aksam walla ara da bıraaz abur cubur yedım ya sadece salata yedım ve hala tokum galıba ole asırıda yemedım ama :(sanırım onlar etkıledı benı
bıde sunu anladım benım corba ıcmem gerek yoksa wc ye gun asırı gıdıyorum su atmanın dısında
artık bu hafta deıstırıyorum menumu bende bakalım
sbh:yesıl cayım ve bır galeta

tmm cnm ya dun aksam walla ara da bıraaz abur cubur yedım ya sadece salata yedım ve hala tokum galıba ole asırıda yemedım ama :(sanırım onlar etkıledı benı
bıde sunu anladım benım corba ıcmem gerek yoksa wc ye gun asırı gıdıyorum su atmanın dısında
artık bu hafta deıstırıyorum menumu bende bakalım
sbh:yesıl cayım ve bır galeta

arada degisiklik yapmak lazim zaten canim..bugun hava guzel bende yuruyuse cikicm oglumuda alip...insallah geri gelince cok yemem..ne zaman disari ciksam acikiyorum deli gibi...:çok üzgünüm:

bende dısarı cıkınca gelıyorum tıkanmıs bır vazıyette ozellıkle aksamları once yuruyus yaparsam yemek fazla yıyamıyorum bende dusunuyorum ama yıne kapalı bızım burası ama yıne de oğleden sonra sıkıca gıyındırıp oğlumu bı babanneye gecerız sanırım hem yurumus olurum :)

bende nısanda 71,5la baslamıstım ay ay sımdı tam hatırlamıyorum yazmadımda bı yere :)
sayfam acık işlerı yapayım hemen oğlumu doyurayım ben ;) gelır gıderım arada
nerde mıllet ya saat 11de son dememısmıydık ?

selam kızlar,geldim ben...benim başlayalı tam bir hafta olmadı ama,aranıza katılmak adına ben de kilo bildiri yapim de beni de listeye ekleyin..68.5 la başladım,bugün itibari ile 67.9 olmuşum:):)çok sevindim....67 leri gördüm ya..66 ları da görürüm inş.. YANı 4-5 GÜN ıÇERıSıNDE 600 GR. VERMıŞıM...NASIL??

kızlarrrrr günaydın herkese.spordan yeni geldim o yüzden geç yazıyorum 88 dimya.85im bu sabah.tamı tamınaaaa 3 kilo vermişim yaaaa sempatiksalakcinni çok mutlu oldum.

günaydın kıslar kilo bildirimi yapıp hemen çıkacam kahvaltıya bekleniyorum
bu hafta yarım kilo gitmiş
kilom 61 şekerler
bir haftada aldığımı ancak 2 haftada verebildim

Back
X