kızlar havvadan haberi olan varmı....sesi çıkmıyo kaç gündür....banamı denk gelmiyo desem..???
Bilmiyorum banada denk gelmedi iki gündürbilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar havvadan haberi olan varmı....sesi çıkmıyo kaç gündür....banamı denk gelmiyo desem..???
kızlar artık burak ı koyduğum yerde bulamıyorum...emekleyecek nerdeyse popoyu kaldırıyo..kollarıyla destek yapa yapa kayıyo..çok komik oluyo...kaydirigubbakcemile3
kızlar diş çıkarırkende bebekler öksürüyor. ona dikkat edin. seyrek olarak öksürüyorlar ama geçiyor hemen panik olmayın...
Valla valizler açik aklima bisey geldikçe yerlestiriyorum napiyim
ama nedense hiç gidesim yok bu sene ne heyecan ne bisey
önceden bir ay önceden hazir ederdim valizleri simdi yok
oy onun poposunu sevsinler bizim Ecemde artik yüz üstünden sirt üstüne dönüyo:teytey: hele sükür
bazen emekler gibi oluyo yüzünü yere dayiyo poposunu dikiyo havaya kendi ileri atmaya çalisiyokaydirigubbakcemile3 emeklemeleri yakin bunlarin Sibel
niye kız hayırdır niye gelmek istemiyosun...ecem var ya bu sene belki onun içindir...hastalanır falan diyemi düşünüyosun....evet evet yakındır emeklemeleri...altlardaki
herşeyi toplama zamanı gelir ozman...çekmeceler boşalır:))çiçekler koparılır:))
hülya antepe gelmiyormusunuz gelince buluşalım olmazmı...buralarda biçare tek başıma kaldım..kimseyle buluşamadım..mafoldumben
Hulen ek gıda pek veremiyorum ben. Gün yetmiyor bana. Sabah sütlü pirinçli mama veriyorum öğleden sonra da elma suyu o kadar. Bir ara havuç verdim kabız yaptı sanki bıraktım. Şeftali verdim iki kere de o kadar.
Tabii. Şu an okuldayım eve gidince saat kimbilir kaç olur. Eflal de zaten 7-8 arası genelde gece uykusuna yatıyor. ıstisna yapıp onu on biri bulduğu da oluyor ama nadir. Dolayısıyla ek gıdaya çok vakit kalmıyor. Babası ancak aptamil mama verebiliyor biberonla.
hadta bebişlere çook geçmişolsunnevet havalar fci sıcak..benim bile vücüdum
alerji oldu sıaktan..bnde çorapsız yarım kol body ve şortla yatırıyorum..
şu dönme işde çok fazla gerçekten çook.
ya kanepeyi açtım annemlerde yatırdım..yuvarlana yuvarlana kenara gelmiş ve düştmüş gece..
aklım fikrim çıkt.. çok ağlamadı hemen susutu ma şok oldu yavrum benim..
kanepe çok alçaktı..bide yükdek olsaydı allah muhafaza..çok dikkat gerektiriyo atık
burcu aykız saolun kızlar sizinde mübarek olsun kandiliniz...
hacercim bence bebe bisküisindede olabilir kabız onu bırak bakalım ne olacak oda kabız yapar diye biliyorum...
hüülya neden kibritki acaba kulak pamuğu olmzmı... yapsında bi şekilde rahatlasın yavrucak....
sibelcim gidiyosun madem sağlık ocağına aile ekimine sor ek gıda işini....
hülya arasta soğuk algınlığı olmuştu öksürüyodu 15 gün önce ilaç vermedi doktor geçiyo kendi kendine bide öksürüğe pekmez tavsiye ederim sulandırıp verin 1 2 çay kaşığı çok ii geliyor...
sibel arasta öle bıraktığım yerde hiç bulamıyorum ve teyzeleri benim oğluşum geri geri emeklemeye başladı.....
aykızım niyeki kuuzm aman kaynanadandır canım olsun nasıl gidersen tatilin öle geçer..içini setrin tutki tatilinde güzel geçsin tatlım...