2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar artık burak ı koyduğum yerde bulamıyorum...emekleyecek nerdeyse popoyu kaldırıyo..kollarıyla destek yapa yapa kayıyo..çok komik oluyo...kaydirigubbakcemile3

maşallah Burak Paşaya :nazar: doğumlarda olduğu gibi erkekler erken mi başladı ne? Doruk diş çıkardı, Burak emekleme yolunda... hadi erkekler acele edin, açın önümüzü kaydirigubbakcemile3

kızlar diş çıkarırkende bebekler öksürüyor. ona dikkat edin. seyrek olarak öksürüyorlar ama geçiyor hemen panik olmayın...

diş ile alaklaı bi gelişme yok bizde hala. dün terledi: bez yatırdım falan. sonrada üzerini değiştim ama bilmiyorum artık. seyrek öksürüyor ama bakalım.

kızlar havvadan haberi olan varmı....sesi çıkmıyo kaç gündür....banamı denk gelmiyo desem..???

bilmeeem. ben de kaç gündür doğru dürüst giremiyorum ki bilmiyorumkismile

Valla valizler açik aklima bisey geldikçe yerlestiriyorum napiyim
ama nedense hiç gidesim yok bu sene ne heyecan ne bisey
önceden bir ay önceden hazir ederdim valizleri simdi yok

oy onun poposunu sevsinler bizim Ecemde artik yüz üstünden sirt üstüne dönüyo:teytey: hele sükür
bazen emekler gibi oluyo yüzünü yere dayiyo poposunu dikiyo havaya kendi ileri atmaya çalisiyo:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 emeklemeleri yakin bunlarin Sibel

niye kız hayırdır niye gelmek istemiyosun...ecem var ya bu sene belki onun içindir...hastalanır falan diyemi düşünüyosun....evet evet yakındır emeklemeleri...altlardaki
herşeyi toplama zamanı gelir ozman...çekmeceler boşalır:))çiçekler koparılır:))

hülya antepe gelmiyormusunuz gelince buluşalım olmazmı...buralarda biçare tek başıma kaldım..kimseyle buluşamadım..mafoldumben

niye kız hayırdır niye gelmek istemiyosun...ecem var ya bu sene belki onun içindir...hastalanır falan diyemi düşünüyosun....evet evet yakındır emeklemeleri...altlardaki
herşeyi toplama zamanı gelir ozman...çekmeceler boşalır:))çiçekler koparılır:))

Bu sene farkli artik Ecem var sicaklardan hava degisiminden hastalanir diye korkuyom
Bide en büyük korkum kayinvalide kadin deli oluyo Ecem için bizden kiskaniyo resmen çocugun huyunu suyunu degistircek biliyorum
Taa ordan telefonla karisyo herseye oraya gidince ne olur bilmem bide kendi evimiz var ama onlarda kalcaz oda ayri bi sinir ediyo beni

Hulen ek gıda pek veremiyorum ben. Gün yetmiyor bana. Sabah sütlü pirinçli mama veriyorum öğleden sonra da elma suyu o kadar. Bir ara havuç verdim kabız yaptı sanki bıraktım. Şeftali verdim iki kere de o kadar.

kızlar havvadan haberi olan varmı....sesi çıkmıyo kaç gündür....banamı denk gelmiyo desem..???

aa sabah benimde aklıma geldi havva nerelerde acama buluşma günüde yaklaştı.Pazar istanbul buluşması var.

kabızlık tüm bebişlerde var galiba duru'da kabız bizde zeytinyağı işe yaramıyor ben bazen biberon mamasına aycicek yağı ekliyorum az birşey bağırsakları yumuşasın diye.

hülya antepe gelmiyormusunuz gelince buluşalım olmazmı...buralarda biçare tek başıma kaldım..kimseyle buluşamadım..mafoldumben

ufukta görünmüyor canım yaa :kedi: eşimin işleri yazın yoğunlaştığı için eylül- ekim gibi yıllık izin kullanır. ama o zaman da ne yaparız bilmiyorum. bi plan yok yani ortada. zamanını bilemem ama gelirsek görüşürüz inş güzelim.

Hulen ek gıda pek veremiyorum ben. Gün yetmiyor bana. Sabah sütlü pirinçli mama veriyorum öğleden sonra da elma suyu o kadar. Bir ara havuç verdim kabız yaptı sanki bıraktım. Şeftali verdim iki kere de o kadar.

hımmm, çalışan anne olmak çok zor çoook. allah kolaylık versin güzelim. yakın olsaydı evlerimiz ben ikisini birden ek gıdaya boğardım kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş artır ama daha çorbaya geçeceksin.

Tabii. Şu an okuldayım eve gidince saat kimbilir kaç olur. Eflal de zaten 7-8 arası genelde gece uykusuna yatıyor. ıstisna yapıp onu on biri bulduğu da oluyor ama nadir. Dolayısıyla ek gıdaya çok vakit kalmıyor. Babası ancak aptamil mama verebiliyor biberonla.

hadta bebişlere çook geçmişolsunnevet havalar fci sıcak..benim bile vücüdum
alerji oldu sıaktan..bnde çorapsız yarım kol body ve şortla yatırıyorum..
şu dönme işde çok fazla gerçekten çook.
ya kanepeyi açtım annemlerde yatırdım..yuvarlana yuvarlana kenara gelmiş ve düştmüş gece..
aklım fikrim çıkt.. çok ağlamadı hemen susutu ma şok oldu yavrum benim..
kanepe çok alçaktı..bide yükdek olsaydı allah muhafaza..çok dikkat gerektiriyo atık

burcu aykız saolun kızlar sizinde mübarek olsun kandiliniz...
hacercim bence bebe bisküisindede olabilir kabız onu bırak bakalım ne olacak oda kabız yapar diye biliyorum...
hüülya neden kibritki acaba kulak pamuğu olmzmı... yapsında bi şekilde rahatlasın yavrucak....
sibelcim gidiyosun madem sağlık ocağına aile ekimine sor ek gıda işini....

Tabii. Şu an okuldayım eve gidince saat kimbilir kaç olur. Eflal de zaten 7-8 arası genelde gece uykusuna yatıyor. ıstisna yapıp onu on biri bulduğu da oluyor ama nadir. Dolayısıyla ek gıdaya çok vakit kalmıyor. Babası ancak aptamil mama verebiliyor biberonla.

anlatsan aslında hazırlayabilir babası. meyveleri cam rendeden geçirip verecek. zor değil aslında. be denetsen, yapabilir mi ki?? gaza getir sen en iyisi. aklinialirimsmile o da babası sonuçta, yapsın ne olur :))

hadta bebişlere çook geçmişolsunnevet havalar fci sıcak..benim bile vücüdum
alerji oldu sıaktan..bnde çorapsız yarım kol body ve şortla yatırıyorum..
şu dönme işde çok fazla gerçekten çook.
ya kanepeyi açtım annemlerde yatırdım..yuvarlana yuvarlana kenara gelmiş ve düştmüş gece..
aklım fikrim çıkt.. çok ağlamadı hemen susutu ma şok oldu yavrum benim..
kanepe çok alçaktı..bide yükdek olsaydı allah muhafaza..çok dikkat gerektiriyo atık

nurcum, geçmiş olsun canım. daha dikkatli olmak gerek galiba be canım. allah esirgemiş kuzumu. bi de sen eklesen şu çocuğun resmini de görsek. mahrum bırakma yaww

burcu aykız saolun kızlar sizinde mübarek olsun kandiliniz...
hacercim bence bebe bisküisindede olabilir kabız onu bırak bakalım ne olacak oda kabız yapar diye biliyorum...
hüülya neden kibritki acaba kulak pamuğu olmzmı... yapsında bi şekilde rahatlasın yavrucak....
sibelcim gidiyosun madem sağlık ocağına aile ekimine sor ek gıda işini....

valla neden kibrit olduğunu bilmiyorum ben de. ama işe yaradığı kesin. 1 hafta yapacam sadece, inş sonra kendi kendine yapacak her sabah.

hülya arasta soğuk algınlığı olmuştu öksürüyodu 15 gün önce ilaç vermedi doktor geçiyo kendi kendine bide öksürüğe pekmez tavsiye ederim sulandırıp verin 1 2 çay kaşığı çok ii geliyor...

sibel arasta öle bıraktığım yerde hiç bulamıyorum ve teyzeleri benim oğluşum geri geri emeklemeye başladı.....

aykızım niyeki kuuzm aman kaynanadandır canım olsun nasıl gidersen tatilin öle geçer..içini setrin tutki tatilinde güzel geçsin tatlım...

nurcum geçmiş olsun bizim çok oldu koltuk faciası 3 e tamamaladık hele 2 kere resmen anlık gözümün önünde oldu korkmuştur kıyamama..nasıl gidiyo tatil annenler nerde senin...

hülya arasta soğuk algınlığı olmuştu öksürüyodu 15 gün önce ilaç vermedi doktor geçiyo kendi kendine bide öksürüğe pekmez tavsiye ederim sulandırıp verin 1 2 çay kaşığı çok ii geliyor...

sibel arasta öle bıraktığım yerde hiç bulamıyorum ve teyzeleri benim oğluşum geri geri emeklemeye başladı.....

aykızım niyeki kuuzm aman kaynanadandır canım olsun nasıl gidersen tatilin öle geçer..içini setrin tutki tatilinde güzel geçsin tatlım...

ıhlamur verdim bakalım. olmazsa dediğin gibi pekmez vereyim. sağol canım. iyi aklıma getirdin.

ben gidiyorum kızlar utkuyu okula kaydedicem anasınıfına büyüdü benm oğlan...inş sizde görürsünüz bu günleri tabi bende tekrar(burak için).sonrada sağlıkocağına gidicem...görüşürüz öptük........

merhaba kızlar hasta bebıslere gecmıs olsun ya ozge ısel oldu dıs cıkarıyoya muz verdım cokta mız mız yaaa

Back
X