2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

sağolun oğlumun teyzeleri :)))) kuzuma bakmaya kıyamıyorum annelik çok kuvvetli bir duygu :)

güll binkere maşşallah bebeğinee :nazar:Allah onu nazarlardan saklasın çok tatlı
ve diğer kızlar sizlerinde bebekleri çok tatlı tüm bebeklere nazar değmesin :nazar:

güll maşallah canım benim Allahım sana bağışlasın yavrunu Allah sağlık sıhhat versin inşallah. :nazar::nazar:

gül maşallah çok güzel çok duygulandım ben ultrasondan fotoğraflarını gördüğümüz bebekler birbir elimize geliyor. çok duygusal. :gitme: maşallah çok güzel bir bebek :nazar::nazar::nazar:

güll maşallah canım ne tatlı oğluşun allah uzun sağlıklı ömürler versin rabbim esirgesin...

BULUT KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN oğlummmmm bu ne yakışıklılık maşallah.
Çok güzel yavrum benim.
Güll maşallah bebişine ama kocaman bi nazarlık tak.Çok güzel bi bebek bu oğlan çünkü.

güll canım maaşallah oğluna çok tatlı allh nazarlardan saklasın inşallah. :nazar:

EFEM KENDİ YATAGİNA KAVUŞTU ARTIK EVİMİZDEYİZ....

hastane odasında bir küçük arda

evinde anneside arda da çok mutlu

maşallahhhh oğluma :nazar: :nazar: :nazar:

bulut kağanımmmmm :nazar: :nazar: :nazar:

hayırlı uğurlu olsun kızlar maşallah
oğluşlar çooookkk tatlı 41 kere maşallahhhh
bebiş varken eskisi kadar girilmiyor nete
onun yanında da çok girmek istemiyorm
zararlı olur diyeee zaten bu aralar o kadar çok emiyo ki aç olmasa da :ecrin_bebek:
kızlar ateşinize çok dikkat edin enfeksiyon olmuş bende ateşim 40 a çıktı neredeyse
1 gece hastanede kaldık bebekle çok zor oldu Allah hepinize sağlık sıhhat versin
Allah nazarlardan saklasın çünkü bebişlere çok çabuk nazar değiyor

bende 2010 mayıs annesiyim. bebelerinize bakmaya geldim.Hepsi birbirinden tatlı maşallah. Rabbim nazardan korusun. hayırlı evlat olsunlar. saglıklı bereketli ömürleri olsun inşAllah. daha dogum yapmamış annelrde inş saglıkla kuzucuklarını kucaklarına alırlar...

Back
X