Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim hadibakalım bize şans getirsin hepimize
topiğimiz hayırlı olsuunnn.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..çok sağol denizciimm.Şeniz.liste çok güzel olmuş.kaydirigubbakcemile3.inşallah sırasıyla hepimizi hamile listesinede yazarsın canım seninle birlikte..:Saruboceq::Saruboceq:amiiiinnn...:Saruboceq:bende klomen içtim bu ay c.tesi kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümüş mü?mirmirmirmiryoksa uyuyolar mı halaaaohaoldumsmilehepimize hayırlar uğurlar bol bebişler getirsin bu listeeee..:Saruboceq:Şeniz
:enbuyukkk:..
Evet canlarım toplacağız tabi yavaş yavaş..
Ya bu gebelik bölümünde genelde ilk bebeğine hamile kalanlar var dikkat ettimde
ikinci için uğraşanlar sadece biz miyiz yaaaaaaaa ????????????bilmiyorumkismile
Hah sonunda buldum burayı. Ay bakıyorum bakıyoum bulamıyorum meğer aşağıya hiç bakmıyomuşumbilmiyorumkismile
görelim bakalım yumoşlarını.....
bende bu ay olmazsa gideceğim doktora:mymeka: dicem nerede benim bebişim :mymeka:
aslında biçok kişi var canım ..topik bazen gerilerde kalıyo kimse görmüyo topiğieskilerden cerot var,umutlu var..daha çok kişi var..yavaş yavaş hepsi gelir merak etmeyerimsenibenbakalım ilk hamiş kim olacak listede:hulya::hulya:çok çalışın çooookkk..yarış devam ediyo hadi bakeeemm
olumunekankayizsmileben en sonda kalırım herhalde bu tembel yumoşlarla:kedi:eyvahedigeldismile:roflol:
arkadaşlar aynı başlıkta bir topik var zaten birini kapatmalıyım...kurallara göre yeni tarihli kapatılır.
evet yeni tarihli kapatılır büyük ihtimalle...