• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

d_kupcu

Boy 1.60 ~Başlangıç:78 ~Hedef:58 ~Seyir 150 gün
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.888
42
158
42

VE SONUNDA MUTLU SONA ULAŞMAK İÇİN HEP BERABERİZ...

Son düzenleme:
Evet canlarım toplacağız tabi yavaş yavaş..
Ya bu gebelik bölümünde genelde ilk bebeğine hamile kalanlar var dikkat ettimde
ikinci için uğraşanlar sadece biz miyiz yaaaaaaaa ????????????bilmiyorumkismile

topiğimiz hayırlı olsuunnn.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..çok sağol denizciimm.Şeniz.liste çok güzel olmuş.kaydirigubbakcemile3.inşallah sırasıyla hepimizi hamile listesinede yazarsın canım seninle birlikte..:Saruboceq::Saruboceq:amiiiinnn...:Saruboceq:bende klomen içtim bu ay c.tesi kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümüş mü?mirmirmirmiryoksa uyuyolar mı halaaaohaoldumsmile:1:hepimize hayırlar uğurlar bol bebişler getirsin bu listeeee..:Saruboceq:Şeniz:nazar::enbuyukkk:..

Hah sonunda buldum burayı. Ay bakıyorum bakıyoum bulamıyorum meğer aşağıya hiç bakmıyomuşumbilmiyorumkismile

arkadaşlar aynı başlıkta bir topik var zaten birini kapatmalıyım...kurallara göre yeni tarihli kapatılır.

topiğimiz hayırlı olsuunnn.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..çok sağol denizciimm.Şeniz.liste çok güzel olmuş.kaydirigubbakcemile3.inşallah sırasıyla hepimizi hamile listesinede yazarsın canım seninle birlikte..:Saruboceq::Saruboceq:amiiiinnn...:Saruboceq:bende klomen içtim bu ay c.tesi kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümüş mü?mirmirmirmiryoksa uyuyolar mı halaaaohaoldumsmile:1:hepimize hayırlar uğurlar bol bebişler getirsin bu listeeee..:Saruboceq:Şeniz:nazar::enbuyukkk:..

görelim bakalım yumoşlarını.....
bende bu ay olmazsa gideceğim doktora:mymeka: dicem nerede benim bebişim :mymeka:

Evet canlarım toplacağız tabi yavaş yavaş..
Ya bu gebelik bölümünde genelde ilk bebeğine hamile kalanlar var dikkat ettimde
ikinci için uğraşanlar sadece biz miyiz yaaaaaaaa ????????????bilmiyorumkismile

aslında biçok kişi var canım ..topik bazen gerilerde kalıyo kimse görmüyo topiği:1:eskilerden cerot var,umutlu var..daha çok kişi var..yavaş yavaş hepsi gelir merak etmeyerimsenibenbakalım ilk hamiş kim olacak listede:hulya::hulya:çok çalışın çooookkk..yarış devam ediyo hadi bakeeemm:1:olumunekankayizsmileben en sonda kalırım herhalde bu tembel yumoşlarla:kedi:eyvahedigeldismile:roflol:

Hah sonunda buldum burayı. Ay bakıyorum bakıyoum bulamıyorum meğer aşağıya hiç bakmıyomuşumbilmiyorumkismile

bende zor buldum tatlım. İnşallah listedeki herkez gelir... Üzülürüm bulamazlarsa eyvahedigeldismile

görelim bakalım yumoşlarını.....
bende bu ay olmazsa gideceğim doktora:mymeka: dicem nerede benim bebişim :mymeka:

aayyy görelim görmesinede beni utandırmasalar bariiohaoldumsmile:kedi:bencede git dr a denizcima.ssen çalışmalara çoktan başlamışsın bacıımm..olumunekankayizsmileönde gidiyon hadi bakeeemmopuyorumnanaktandaha biz yumoşları bekliyoz:2::3::roflol::roflol:

aslında biçok kişi var canım ..topik bazen gerilerde kalıyo kimse görmüyo topiği:1:eskilerden cerot var,umutlu var..daha çok kişi var..yavaş yavaş hepsi gelir merak etmeyerimsenibenbakalım ilk hamiş kim olacak listede:hulya::hulya:çok çalışın çooookkk..yarış devam ediyo hadi bakeeemm:1:olumunekankayizsmileben en sonda kalırım herhalde bu tembel yumoşlarla:kedi:eyvahedigeldismile:roflol:

Evet ne kadar önde tutarsak okadar gelen olur tabi...
Ben ilkinde hoooop :jeyyar: kalmışım
Aylarca bekliyorum ikinciyi... Valla bu haplar baya köyüymüş
Yasmin hapını gördüğüm yeni evlilere söylüyorum kullanmayın sakın diye :1shok:
Eşim korunsaydı keşke yaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı

arkadaşlar aynı başlıkta bir topik var zaten birini kapatmalıyım...kurallara göre yeni tarihli kapatılır.

eski topiği kapatabilirsin canım..ordaki listemiz çok gerilerde kaldı..yeni topik açmaya karar verdik..eskisini kapatabilirsin..yazının sonunu yeni okudumbilmiyorumkismileşimdi yeni olan mı kapatılacak..

selam kizlar neden degisik isimle acilmadiki topik, ozaman kapatilma ihtimali olmazdi neyse aboneliklerime ekledim ben kapatilirsa yeni link verirsiniz ordan ulasiriz yerimseniben

Back
X