Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlarrr benim canım çok sıkkın uzun bir süre buraya gelemeyebilirimm..bgn babannem vefat etti..ve size gözlerimde bi rahatsızlığım olduğundan bahsetmiştimmm..rahatsızlığım baya ciddiymiş..damar tabakalarda problem varmış.kortizon tedavisine başladılar ameliyat bile olabilirmişim...babbannemin cenazesine bile gidemedim..çok canım sıkkın ve doktor hiç iç açıcı konuşmadıı okula da gidemiorummafoldumben

devremmm ya canım çok geçmiş olsun başınızda sağolsun inş en kısa zamanda iyileşir ve aramıza gelirsin öpüyorumm

Selam kizlar a.s. gecmi$e henüz göz atamadim ama sayfanin üst kisminda okudum

SARILALE0308
canim ba$iniz sagolsun , ALLAH rahmet eylesin
sende in$allah en kisa sürede sagligina kavu$ursun :Saruboceq:

kizlar bu car$i izni nasil oluyo ? bi hafta cumartesi verip , diger hafta pazar günü izin verme imkani varmi ?
veya bayramda 3 gün car$i izni verildi diye , 3 hafta verilmicek diye bi$ey varmi ?
nasil oluyo bu car$i meselesi bilmiyorumkismile

Selam kizlar a.s. gecmi$e henüz göz atamadim ama sayfanin üst kisminda okudum

SARILALE0308
canim ba$iniz sagolsun , ALLAH rahmet eylesin
sende in$allah en kisa sürede sagligina kavu$ursun :Saruboceq:

kizlar bu car$i izni nasil oluyo ? bi hafta cumartesi verip , diger hafta pazar günü izin verme imkani varmi ?
veya bayramda 3 gün car$i izni verildi diye , 3 hafta verilmicek diye bi$ey varmi ?
nasil oluyo bu car$i meselesi bilmiyorumkismile

hoşgeldin cicimm
valla bu çarşı olayını hiç bilmiyorumm benimki fazla çıkmıyo çünkü çarşıya çıkarsada haftaiçi çıkıyo

Back
X