2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kızımın cicilerinden bazıları teyzeleri :) alt açma takımının ben krem rengi olanını aldım. battaniyesi ile takım.

Eklentiler

• $41EG6aG8o6L__SX315_SY375_.webp
    $41EG6aG8o6L__SX315_SY375_.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $41oDS89uFtL__SX315_SY375_.webp
    $41oDS89uFtL__SX315_SY375_.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $41sT7IQe8iL__SX315_SY375_.webp
    $41sT7IQe8iL__SX315_SY375_.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $51p8XKnVmXL__SX315_SY375_.webp
    $51p8XKnVmXL__SX315_SY375_.webp
    10 KB · Görüntüleme: 30
mügecim ciclerinis çok güsell opuyorumnanaktan
nerden ve kaça aldığını da yazarmısınn :jeyyar:
bebeişin iyi günlerde kullansınn opuyorumnanaktan

cnm maşallh çok beceriklisin iyi günlerde kullansın güzel kızınnn:1hug:
kızımın cicilerinden bazıları teyzeleri :) alt açma takımının ben krem rengi olanını aldım. battaniyesi ile takım.

cnm çokkk güseller ne bilim kız cicileri dahamı hoş oluyo ne?bana ole geldiii.güle güle kullnsın prenses:lepi:

ay muge cok seker..renklerıde..
kadıfe pantolonuna bayıldım..
kadıfeyı ve havlu gıyıme bayılırım zatii...

kızlar hepiniz çoook sağolun.beğenmenize çok sevindim.

bskozberk, canım, kızlar için bende kıyafet konusunda torpil yapıldğını düşünüyorum :) ama yakışıklı erkek bebeklerimiz için de pek hoş şeyler var...

adilemir, canım, o kadife pantolona bende bitiyorum. hırka ile takım o. bir de içine body'leri var. malum kış bebeği bizimkiler, sıcak tutsun miniğimi dedim :)

hunnny, canım, hastane çıkışı 90 TL, kadife alt 30 TL civarındaydı sanırım. Pembe mont da 55 TL . alt açma seti battaniyesi ile birlikte 45 TL.

kızlar hepiniz çoook sağolun.beğenmenize çok sevindim.

bskozberk, canım, kızlar için bende kıyafet konusunda torpil yapıldğını düşünüyorum :) ama yakışıklı erkek bebeklerimiz için de pek hoş şeyler var...

adilemir, canım, o kadife pantolona bende bitiyorum. hırka ile takım o. bir de içine body'leri var. malum kış bebeği bizimkiler, sıcak tutsun miniğimi dedim :)

hunnny, canım, hastane çıkışı 90 TL, kadife alt 30 TL civarındaydı sanırım. Pembe mont da 55 TL . alt açma seti battaniyesi ile birlikte 45 TL.

canım daha ilk bebek olduğu için fiyatlar nasıl bilmiyorumm siz böyle yazınca fikir edinmiş oluyorumm sempatiksalakcinni
çok saol canmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım daha ilk bebek olduğu için fiyatlar nasıl bilmiyorumm siz böyle yazınca fikir edinmiş oluyorumm sempatiksalakcinni
çok saol canmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ne demek canım, lafı bile olmaz. benim de ilk bebeğim :)

bende görüp, beğendiğim herşeyi almak istiyorum. :)) ne kadar çok özeniyor insan değil mi ?

olumunekankayizsmile

Ne zamandır girmiyordum Alışverik topiğine...Ne kada güzel şeyler almışsınız Allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.Ben daha alışverişe başlamadım tahmini doğum kilosunu alır almaz başlıyacam.

ne demek canım, lafı bile olmaz. benim de ilk bebeğim :)

bende görüp, beğendiğim herşeyi almak istiyorum. :)) ne kadar çok özeniyor insan değil mi ?

olumunekankayizsmile

canım çok güzeller güle güle kullansın bebişin
ben bu alt açma setinin battaniyesini aldım sadece set olarak değil tek satılıyodu mavi benimkisi ama ben pahalı almışım sade battaniyeyi 35 liraya aldım..

3713.jpg
peluş batteniyemiz
3723.jpg
alt açma örtüsü
3735.jpg
bezlerimiz :)
3756.jpg
yatağımız
3766.jpg
çoraplarımız
3773.jpg
önlüklerimiz
3788.jpg
malzeme çantamız
3811.jpg
kangurumuz
3828.jpg
taşıma çantamız
3832.jpg
anakucağımız
3839.jpg
alt açmamız
3843.jpg
pijamamız
3848.jpg
uyku tulumumuz
3857.jpg
3864.jpg
hastane çıkışımız

denızcım..hepısı çok guzel..
bebek bezlerının hepsı 3-6 kılo mu..
yeter onlardan alma...
alacaksan 4-9 kılo al artık...cabuk buyuyor dogunca bırden..sora 4-9 kıloyu 4-5 aylık oluncaya kadar kullanıırısn.

ama cıcılerınız harıka..onluklerı özellıkle çok begendım..uyku tulumu ve pjamalarıda cok seker..

denızcım..hepısı çok guzel..
bebek bezlerının hepsı 3-6 kılo mu..
yeter onlardan alma...
alacaksan 4-9 kılo al artık...cabuk buyuyor dogunca bırden..sora 4-9 kıloyu 4-5 aylık oluncaya kadar kullanıırısn.
teşekkür ediyoruz teyzesi
canım birisi yeni doğan 2-5 kg diğeride 3-6 kg baya bir almayı düşünmüyoruz zaten kampanyadaydı diye aldık

Back
X