• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Şafak Kaç ?

CaglayanCicek

Sevil Hümasını bekliyor
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
156
Yer
Yalova
Merhaba arkadaşlar artık bizde şafak saymaya başlayalım ne dersiniz ? :))

İlk şafak tarihi benden gelsin

Şafak : 133 :))

Hepinizi bekliyorum hergün buraya bebişlerin doğum gününe kadar kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar artık bizde şafak saymaya başlayalım ne dersiniz ? :))

İlk şafak tarihi benden gelsin

Şafak : 133 :))

Hepinizi bekliyorum hergün buraya bebişlerin doğum gününe kadar kaydirigubbakcemile5

süpersin tabiki sayalım ama ben sayamıyorum kafam karıştı :kedi: 19 haftalığım sağlıklı ve mutlu hamilelik dönemi diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3

şafak 136 çoğu bitti azı kaldı buzamanlarda çabucak geçer inş sağlıkla gelirler minişlerimiz

131 günüm kaldıı çabuk geçsinde bir an önce kavuşalım bebişlerimize yaaa boshayallersmile

şafak 144 :)) daha çok var gibi geliyor geçer mi bu kadar gün ben bebişimi çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2

21+1 olduk bizde allahım hayırlısıyla gelsinler inşallah

slm kıslar şafak 152 daha çok var ama inşş sağlıkla geçer bu günler ve sağlıkla kucaklarımız bebişleri

20+6 131 gün kaldı
bu benim hesabıma göre daha doktorumz şu güne geliyor demedi bakalım

ayyy bu topic güzel olmuş inanmıyorummm yaaa şafak sayıyoruzz günler ne çabuk geçiyor :3:

şafak 139 :)))) geçmiyor günlerrrrr

bizde 21+2 haftalik olduk teyzeleri :emir_bebek: cinsiyetimizi bikac gune ogrenicez insallahh :Saruboceq: gunler gecmiyorrrr cokk sabirsizimm

130 olmuş:))))))
maşallah paşama
vaktinde sağlıkla gelsin hepsi inşallaahhh

şafak : 142
ama bu şafaktan 1-2 hafta önce gelecek bebeğim mecburi sezeryandan dolayı:(
bu arada topiğimiz hayırlı olsun:)

Safak: 129, sadece bana uzun gelmiyomus günler, cidden gecmiyo günlerrr =)

Back
X