2010 mayıs bebişlerinin en komik fotografları

dsc0506o.jpg

edit yok düzeltemedik,üstteki yanlış oldu

devrimmm oburixximm sen ne tatlı olmuşsun öle ya tam erkek hee:) maşallahh

ya çok tatlı olmuşlar yaaa,bende koymak isterdim fotoyu, foto makine yok,yanlız bizimkinin oğluş olduğunu bilemezsiniz,bebek yüz derler ya o cinsten, zaten herkes kızmı diye soruyor.hatta bu sebepten geçen gün saçlarını kestirdik.lakin fayda etmedi,yine kızmı dediler,gitti saçları oğuşumun.

kızlar bu güzel fotoları slayt yapsanıza ,mayıs anneleri albümü ,adı altında çok hoşlar bak bak bıkmazsın defalarca:))...

devrimmm oburixximm sen ne tatlı olmuşsun öle ya tam erkek hee:) maşallahh

oyyyyy tosbik devrim maşallah bayılıyorum sana yaw

ya çok tatlı olmuşlar yaaa,bende koymak isterdim fotoyu, foto makine yok,yanlız bizimkinin oğluş olduğunu bilemezsiniz,bebek yüz derler ya o cinsten, zaten herkes kızmı diye soruyor.hatta bu sebepten geçen gün saçlarını kestirdik.lakin fayda etmedi,yine kızmı dediler,gitti saçları oğuşumun.

hülyaaa devrimiim maşallah kuzulara bütün kuzularımıza maşallah maşallah hepsi çok tatlı....

maşallah maşallah maşallah
çokkk teşekkürr ederizzzz

Oyyy ne güzel bebekler bunlar.Hülü oğluşun aynı sana benziyo.Devrim maşallah seninki de tosun kuzucuk

Ayyy şimdi gördüm Ömür ve Tuğbanınkiler de onlara benziyor.Benimki ortaya karışık olumunekankayizsmile

[/URL]</noscript>[/IMG]
Bu da benim bebişim

Son düzenleme:
maşallah minaya :nazar: yavru kartalım benim:)))
bizimkide öyle doğuştan fanatikler:)))

Son düzenleme:
ben yerim o dili mina kuzum benimm çok tatlısın maşallahhh annene çekmişin kız fıstıkkkk

Back
X