90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

kızlar ben askımla bu aralar cok kavga edıoz benı ıs arkadaslarımdan kıskanıo neapıcam dun telefonu sınrlenıp suratına kapattım dun carsıdaydı kameradan konusuoduk bı tonn kavga ettık kamerada benı aglattı sonra pısman oldu tabı gonlumu aldı sonra telefonda aynısını yaptı bende suratına kapatım dunden bugunede aramadı ya sınırlerım coook bozuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk :sinifsinif:

kızlar ben askımla bu aralar cok kavga edıoz benı ıs arkadaslarımdan kıskanıo neapıcam dun telefonu sınrlenıp suratına kapattım dun carsıdaydı kameradan konusuoduk bı tonn kavga ettık kamerada benı aglattı sonra pısman oldu tabı gonlumu aldı sonra telefonda aynısını yaptı bende suratına kapatım dunden bugunede aramadı ya sınırlerım coook bozuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk :sinifsinif:

ay cnm ya kıyamam benimki de aynı valla bi kıskanç bi kıskanç ki sorma ama sevdikleri için kıskanıolarrr :kedi:

sen depüğü ye arkandan sıra bende 90/1 im :nazar: ama şafağımı bilmşom sende şafak programı var mı

evet canım bizi gönderin çabuk size sıra gelsinsempatiksalakcinni
yok canım ben normal parmak hesabı yapıyorumsempatiksalakcinni

evet canım bizi gönderin çabuk size sıra gelsinsempatiksalakcinni
yok canım ben normal parmak hesabı yapıyorumsempatiksalakcinni

valla yaklaşık bi iki ay saymayı düşünmüom ben soraaa garanti bi hesap yaptırcam aşkıma askeriye de yapılan daha sağlıklı olur dimi alkisalkisalkis

valla yaklaşık bi iki ay saymayı düşünmüom ben soraaa garanti bi hesap yaptırcam aşkıma askeriye de yapılan daha sağlıklı olur dimi alkisalkisalkis

tabii canım askeriyeninki daha iyi olur
şafak programları çok kısaltıyor ondan kullanmıyorum
aralıkta falan bizim teskere tarihi belli olur opuyorumnanaktan
darısı başına canım
bugün nişanımızın 1.yıldönümüopuyorumnanaktan

tabii canım askeriyeninki daha iyi olur
şafak programları çok kısaltıyor ondan kullanmıyorum
aralıkta falan bizim teskere tarihi belli olur opuyorumnanaktan
darısı başına canım
bugün nişanımızın 1.yıldönümüopuyorumnanaktan

Ay kıyamam bizde bu yaz evlenicez kısmetse ağustos gibi mayıs gibi askerden gelecek evet cnm ya saymıcam bi süre şafak fln turkbayragi

olsun cnm gideecekl sonuçta bak biz yarıyı geçtk artık çoğu gitti azı kaldı dioruz ama aynı senn gibi olduğum gün dün gibi aklımda opuyorumnanaktan

ahh bende kasımda göndericem Allah nasip ederse gelişi şubat olur.. yazada evleniriz diyoruz ma bakalıım zemuszemus
90\4 kasımda gıdıolar dıe bılıorum neden erken gttıturkbayragi

cnm gidicek daha :lepi:

Back
X