2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

ben aslında nisan annesi olacaktım... güzel kızım sürpriz yaptı ve 30 martta dogdu... ben arnıza gec katıldım... beni ve kızımıda listenize eklerseniz cok mutlu oluruz...:)

ohh maşallah liste uzuyo gitgide ne güzel :66: ilknurcum mart anneleri topiğine yeniden yaz istersen canım orayı okuyan daha fazla kişi var.görmeyenler varsa onlarında haberi olur

ohh maşallah liste uzuyo gitgide ne güzel :66: ilknurcum mart anneleri topiğine yeniden yaz istersen canım orayı okuyan daha fazla kişi var.görmeyenler varsa onlarında haberi olur
evet canım:66:kalabalık güzel birçekiliş olacak:7:
sonunda da elimizde arkadaşlarımızı anacağımız güzel cicilerimiz olcak:46::46::46:

Ben de nisan annesi olacaktım ama 31 martta doğdu kızım.Kızım Defne ve beni de eklermisiniz listeye?

daha diğer çekilişte hediyeleşemedik ama buna da katılmak isterim beni de yaz canımm:)
sizi de ekledim kızlar:16:
hem ben işi sıkı tutarım onurcuk:1:bütün hediyeler yerine ulaşmadan işin peşini bırakmam:9::9::9:

ÇEKİLİŞ AÇIKLAMASI
Çekilişimiz 3 haziran cuma gecesi yapılacaktır ve takiben katılan tüm arkadaşlardan adres bilgilerini isteyeceğim.çekilişimiz sonunda sadece sizin kime hediye alacağınızı özel mesajla sizlere göndereceğim.onun dışında kimse bilmeyecek kimin kime aldığını.hediyemizi seçip almak için uzun bir süremiz var 15 hazirana kadar herkes hediyesini almış olacak ve o gün kargoya vereceğiz.bu arada buradan alacağımız kişi hakkında küçük ipuçlarını birbirimizle paylaşabiliriz.eğlenceli ve heyecanlı bir çekiliş olur umarım....

Back
X