2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Markası ne canım yaa piyasada bunlar 1500 den aşağı diil ödeme şekli faalan nasıldı nakliye aldılarmı ist içinde oturuom ben gerçi

babyhope markası...ödeme peşin nakliye ve montaj bize aitti canım..ikea usulü yani ama bizim fabrikada tanıdık biri olunca nakliyeyide onlar halletti,montajıda :)) internet sitesi var bildiğim kadarıyla,başka yerlerde de satış yerleri var sanırım bi bak istersen..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 290412
Eki Görüntüle 290413
Eki Görüntüle 290414
Eki Görüntüle 290415

sanırım oldu çehregl teşekkürler:)

bu arada dr kız demesine rağmen pembe kızlara özel renklerden bişeyi yok kızımın birkaç yazlık elbisesi var ama onlarda 9 aylığa göre alındı eğer kız olursa önce gdip cicili elbiseler alıcam fıstığıma :) hala içime erkek olacak gb doğuyor öğrenmeme az kaldı bunu inşllh sağlıklı olsunda

cnm hepsi cok güzel iyi günlerde kullan inş:16::16: bizim bebek kıyafetleri battanıyelerı herseyi penbeli kız şeyleri bı erkek olursa yanarım:((

nanan, cnım cicilere bayıldıııııımmm.. hepsi çok güzeller.. kuzucuğun iyi günlerde giyinsin..

nanan, cnım cicilere bayıldıııııımmm.. hepsi çok güzeller.. kuzucuğun iyi günlerde giyinsin..

cnm hepsi cok güzel iyi günlerde kullan inş:16::16: bizim bebek kıyafetleri battanıyelerı herseyi penbeli kız şeyleri bı erkek olursa yanarım:((

teşekkürler teyzeleri bende sizlerin emeklerinize aldıklarınıza bebeklerinizin odalarınabayıldım hepsi iyi günlerde giysin inşllh biran önce gelsin artık ya ben bebeğimi meraktan ölecem artık:)

babyhope markası...ödeme peşin nakliye ve montaj bize aitti canım..ikea usulü yani ama bizim fabrikada tanıdık biri olunca nakliyeyide onlar halletti,montajıda :)) internet sitesi var bildiğim kadarıyla,başka yerlerde de satış yerleri var sanırım bi bak istersen..

3 kapılı dolap büyüyen beşik şifonyer 3 ü 1000 bedava başka parçası varmı internet sitelerinde oyuncak sandığı ve rafıda var.sizin takımdada varmı bu parçalar ay başını ağrıtıorum ama

3 kapılı dolap büyüyen beşik şifonyer 3 ü 1000 bedava başka parçası varmı internet sitelerinde oyuncak sandığı ve rafıda var.sizin takımdada varmı bu parçalar ay başını ağrıtıorum ama

yok rafla oyuncak sandığını istemedm ben,büyüüyen beğişin üst kısmında zaten oyuncak için bi sandık kısmı var,çekmecelerin arkasında yani...

yok rafla oyuncak sandığını istemedm ben,büyüüyen beğişin üst kısmında zaten oyuncak için bi sandık kısmı var,çekmecelerin arkasında yani...

fabrikasından almışsın ya ödemesi nakit mi kartlamı bide fabrika satış mağazası varmı sen tanıdık diyemi alabildin bizde gitsek aynı fiyattan alırız diimiii

fabrikasından almışsın ya ödemesi nakit mi kartlamı bide fabrika satış mağazası varmı sen tanıdık diyemi alabildin bizde gitsek aynı fiyattan alırız diimiii

ben tanıdık vasıtasıyla aldım cnm,dışarıya fabrikadan satış yok sanki ama nette yazan yerlerde netteki fiyatlar geçerli ve nakit aldık kart kullanmadığmz için..

kızlar, bizde odamızı çilek mobilyadan aldık.. içinde herşyde dahildi. bize uygun geldi. hemen ekliyeyim dedim tabi becerebilirsem :)
daha odamız gelmedi siparişi verdik. oda kurulunca resım çeker öylede eklerim.
Eki Görüntüle 291029

kızlar, bizde odamızı çilek mobilyadan aldık.. içinde herşyde dahildi. bize uygun geldi. hemen ekliyeyim dedim tabi becerebilirsem :)
Eki Görüntüle 291029

ayy cok güzel cnm bu oda takımı:16::16::16: bebişin saglıkla mutlukla kullansın inş odasını:46::46::46:

Eki Görüntüle 291029

bnde çok beğenmiştim bu takımı canım..güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...bebişin sağlıcakla büyüsün güzel odasında:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eki Görüntüle 291029

çok güzel canım iyi günlerde kullansın bebeğin.
bende bu takımı çok beğenmiştim sakinlik huzur veriyor sanki renkleri, gittik çileğe eşim aslanlı modeli alalım deyince bişey diyemedim.kısmet böyleymiş

ayy cok güzel cnm bu oda takımı:16::16::16: bebişin saglıkla mutlukla kullansın inş odasını:46::46::46:

bnde çok beğenmiştim bu takımı canım..güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...bebişin sağlıcakla büyüsün güzel odasında:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok güzel canım iyi günlerde kullansın bebeğin.
bende bu takımı çok beğenmiştim sakinlik huzur veriyor sanki renkleri, gittik çileğe eşim aslanlı modeli alalım deyince bişey diyemedim.kısmet böyleymiş

çoooook tşkler kızlar.. bende çok beğendim odayı.. ferah bir duruşu var. oğluşum içinde rahat edecek hayırlısıyla.. sizlerin kuzularıda odalarında rahatça uyusunlar tatlı anneler..

nanan, aslanlıda güzel ama ben daha sade istedim ondan bunu tercih ettik eşimle..

burda da paylaşayım; kızıma diktiğim uyku seti takımı:)

Eki Görüntüle 289651

yatak örtüsü

Eki Görüntüle 289652

uzun yan korumaları

Eki Görüntüle 289653

kısa baş ve ayak ucu korumaları

Eki Görüntüle 289654

2 takım yatak çarşafı

Eki Görüntüle 289655

yorgan nevresimi

Eki Görüntüle 289656

2takım yastık kılıfı

Eki Görüntüle 289657

kirli torbası

Eki Görüntüle 289658

kırlenti

Eki Görüntüle 289659

ıvırını zıvırını koymaya cepli malzeme panosu

Eki Görüntüle 290412
Eki Görüntüle 290413
Eki Görüntüle 290414
Eki Görüntüle 290415

sanırım oldu çehregl teşekkürler:)

bu arada dr kız demesine rağmen pembe kızlara özel renklerden bişeyi yok kızımın birkaç yazlık elbisesi var ama onlarda 9 aylığa göre alındı eğer kız olursa önce gdip cicili elbiseler alıcam fıstığıma :) hala içime erkek olacak gb doğuyor öğrenmeme az kaldı bunu inşllh sağlıklı olsunda

teşekkürler beğendiğine canım abisinin odasıyla iç içe geçmeli abiisnin odasıda turunculu kremli ona da uydurmaya çalıştık biraz babamızda bu modeli beğendi bunu aldık
güven konusuna gelince daha önce de yazmıştım sanırım oğlumu doktorum 9 ay boyunca kız demişti ve ben rüyamda hep erkek görüyordum rüyammı doktorummu doğru çıkacak dedm hep herşey yavruağzı pembe idi yavrumun erkek gelince 1 hafta isimsiz kaldı şaşkınlıktan çoğu yatağınıda pembeli pembeli kullandı :)
şimdide aynı ilk günden beri erkek görüyorum ki babasıyla ümreye gdrken bile grdm bebeğimi erkekmiş doktorumda ilk 5 aya kdr erkk gb dedi daha sonra 100/90 kız demeye başladı bakalım ben kız olacağını ihtimal vermiyorum yada daha önce öyle olduğundan inanamıyorda olabilirim bakalım doğunca alıcam birçok şeyini o yüzde kız yada erkeğe göre

Eki Görüntüle 291029

Hepsi çok güzel çok çok çok :nazar::nazar::nazar: Cenabı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :))
Anniş hadi yaa nasıl sürpriz olmuştur öyle. :53::53:

Surekli yatmaktan coook sikildim. Baktim evde ufak turlar atabiliyorum ben de resim cekmeye giristim.

Defalarca sekil degistirdikten sonra son hali diyemesek de odamizi tamamladik. Bu aksam perdecimiz de gelecek fon perdesi sececegiz.. Tek eksigimiz canimiz oglumuz kalacak o zaman..

Saglikla zamaninda gelir insallah yavrularimiz:nazar::nazar::nazar: da odalarimiz senlenir :) Aminnnnnn....

$kkIMG_0200.webp odamiz perdeci gelecek yesil ya da truncu bi fon perdesi secmek niyetindeyim... ne dersiniz?

$kkIMG_0210.webp odamizz

$kkIMG_0211.webp odamizzz

$kkIMG_0212.webp yatagimiz ve arabamiz

$kkIMG_0213.webp buhaliyi coook aradim ama o kadar ugrasima degdi sanirim

$kkIMG_0215.webp tekli bazayi kaldirmadim odaya uyumlu bir uyku seti aldim ustune cook cici oldu

$kkIMG_0216.webp ana kucagimiz (bayiliyorum bunaaaa)

$kkIMG_0217.webp oyun halimiz

$kkIMG_0219.webp bebek sekerlerimiz

$kkIMG_0220.webp bebek sekerlerimiz isim ve tarih yazilmasini bekliyor

$kkIMG_0221.webp emzik sut saklama kabi vs

$kkIMG_0222.webp agiz mendilleri onlukleri vs

$kkIMG_0223.webp banyo esyalarimiz

$kkIMG_0224.webp dolabimizin ici ustte mavi oglumun beyaz benim hastane icin hazir esya hurclarimiz, altta bebek cantamiz

$kkIMG_0226.webp bunlara bayiliyorum. inekli singirdayan patikler ve emekleme dizlikleri. arkada patikli altlar ve badiler

$kkIMG_0227.webp yelekler tulumlar

$kkIMG_0228.webp badiler

$kkIMG_0230.webp yatagimiz

$kkIMG_0229.webp nevresim takimlarimiz

$kkIMG_0231.webp nevresim takimimiz

$kkIMG_0232.webp nevresim takimimizi

$kkIMG_0233.webp benden kalmasina ragmen ananemizin emekleriyle modifiye edilmis pike takimi

$kkIMG_0234.webp babamizdan kalan battaniye

Eklentiler

• $kkIMG_0218.webp
    $kkIMG_0218.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Surekli yatmaktan coook sikildim. Baktim evde ufak turlar atabiliyorum ben de resim cekmeye giristim.

Defalarca sekil degistirdikten sonra son hali diyemesek de odamizi tamamladik. Bu aksam perdecimiz de gelecek fon perdesi sececegiz.. Tek eksigimiz canimiz oglumuz kalacak o zaman..

Saglikla zamaninda gelir insallah yavrularimiz:nazar::nazar::nazar: da odalarimiz senlenir :) Aminnnnnn....

Eki Görüntüle 292464 odamiz perdeci gelecek yesil ya da truncu bi fon perdesi secmek niyetindeyim... ne dersiniz?

Eki Görüntüle 292465 odamizz

Eki Görüntüle 292466 odamizzz

Eki Görüntüle 292467 yatagimiz ve arabamiz

Eki Görüntüle 292468 buhaliyi coook aradim ama o kadar ugrasima degdi sanirim

Eki Görüntüle 292469 tekli bazayi kaldirmadim odaya uyumlu bir uyku seti aldim ustune cook cici oldu

Eki Görüntüle 292470 ana kucagimiz (bayiliyorum bunaaaa)

Eki Görüntüle 292471 oyun halimiz

Eki Görüntüle 292473 bebek sekerlerimiz

Eki Görüntüle 292474 bebek sekerlerimiz isim ve tarih yazilmasini bekliyor

Eki Görüntüle 292475 emzik sut saklama kabi vs

Eki Görüntüle 292476 agiz mendilleri onlukleri vs

Eki Görüntüle 292477 banyo esyalarimiz

Eki Görüntüle 292478 dolabimizin ici ustte mavi oglumun beyaz benim hastane icin hazir esya hurclarimiz, altta bebek cantamiz

Eki Görüntüle 292479 bunlara bayiliyorum. inekli singirdayan patikler ve emekleme dizlikleri. arkada patikli altlar ve badiler

Eki Görüntüle 292480 yelekler tulumlar

Eki Görüntüle 292481 badiler

Eki Görüntüle 292483 yatagimiz

Eki Görüntüle 292482 nevresim takimlarimiz

Eki Görüntüle 292484 nevresim takimimiz

Eki Görüntüle 292485 nevresim takimimizi

Eki Görüntüle 292486 benden kalmasina ragmen ananemizin emekleriyle modifiye edilmis pike takimi

Eki Görüntüle 292487 babamizdan kalan battaniye

cnm ya maşallah bayıldım ne kadar güzel olmuş odanız renkler herşey süper uyku setinizde harika halıya bittim..:46::46::46::46::46:hepsi cok ama cok güzel maşallah:nazar::nazar::nazar: iyi günlerde saglıkla sıhhatle gelsinde oglusun kullanın inş..:16::16::16:

olbeycim bende bayıldım odanız çok güzel olmuş aynı odayı almışız ama sen hepsi tam takım almışın çok daha güzel olmuş sağlıcakla iyi günlerde güzel güzel uyusun oynasın bebeğin uyku setiniz arabanız halınız bayıldım hepsi her ayrıntısı çok güzel açıkçası benim son bebek olduğundan içimdende fazla gelmiyor kendim için ama sende görünce bayıldım :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 292464 odamiz perdeci gelecek yesil ya da truncu bi fon perdesi secmek niyetindeyim... ne dersiniz?

Eki Görüntüle 292465 odamizz

Eki Görüntüle 292466 odamizzz

Eki Görüntüle 292467 yatagimiz ve arabamiz

Eki Görüntüle 292468 buhaliyi coook aradim ama o kadar ugrasima degdi sanirim

Eki Görüntüle 292469 tekli bazayi kaldirmadim odaya uyumlu bir uyku seti aldim ustune cook cici oldu

Eki Görüntüle 292470 ana kucagimiz (bayiliyorum bunaaaa)

Eki Görüntüle 292471 oyun halimiz

Eki Görüntüle 292473 bebek sekerlerimiz

Eki Görüntüle 292474 bebek sekerlerimiz isim ve tarih yazilmasini bekliyor

Eki Görüntüle 292475 emzik sut saklama kabi vs

Eki Görüntüle 292476 agiz mendilleri onlukleri vs

Eki Görüntüle 292477 banyo esyalarimiz

Eki Görüntüle 292478 dolabimizin ici ustte mavi oglumun beyaz benim hastane icin hazir esya hurclarimiz, altta bebek cantamiz

Eki Görüntüle 292479 bunlara bayiliyorum. inekli singirdayan patikler ve emekleme dizlikleri. arkada patikli altlar ve badiler

Eki Görüntüle 292480 yelekler tulumlar

Eki Görüntüle 292481 badiler

Eki Görüntüle 292483 yatagimiz

Eki Görüntüle 292482 nevresim takimlarimiz

Eki Görüntüle 292484 nevresim takimimiz

Eki Görüntüle 292485 nevresim takimimizi

Eki Görüntüle 292486 benden kalmasina ragmen ananemizin emekleriyle modifiye edilmis pike takimi

Eki Görüntüle 292487 babamizdan kalan battaniye

olbeycim hepsi çok güzel ve uyumlu olmuş, güzel günlerde kullanın inşallah, bir tek oğluşunuz eksik:nazar::nazar::nazar:

Back
X