kızlar kocam hediye almadı bir haftadır boşansam mı

Sınırları zorlama istersen,al kovanı küreğini çık bahçede oyna biraz :55: belliki bunaldın?

hiç bunalmadım ya hayatım çok renkli benim sadece merak ettim bir gireyim dedimm yoksa akşama kadar burda laklak bana göre değil derdimi mikemmel kocacığma anlatıyorum zaten o çözümü buluyor güzelce dinleyip burda işim ne

hanımlar yazmayalım bişey sanmasın kendini
en kısa zamanda forumdan silinmen veya kuvvetli ceza alman dileğiyle
başka da yazmam byyy

zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama

ayy Allahım nasıl içten küfredesim geldi, nasıl içten ve tatlı tatlı anlatamam. ama tutuyorum kendimi, sen tahmin et, kendine ben etmişim gibi söyle olur mu ? muckksss

Boşanayım mı ne demek. Tabi ki boşan. Donuna kadar her şeyini de al, bırakma sakın. Nafakayı da es geçme. Nasıl olur da hediye almaz:30:

Hay Allah'm ya konunun başlığını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı :9: hey yarabbim ya başka derdiniz yok mu gerçekten ..
Çok komiksinz ya .. Hediye almadı diye boşa sen boşa :9::9: bizim derdimize bak milletin derdine bak .. Ne iyiymiş valla ya ..

Yazıların sol altında çok değişik bir buton var. üçgen şeklinde içinde beyaz bir ünlem var. Adı Kötü İçerik Bildir butonu. Amacı küfür ve hakaretin yanında, eğer bir konu bir bölüme ait değilse bunu da bildirmemize yarıyor.

Son düzenleme:
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama

Mikemmel kocanmı söyledi bunu?
Bizde çok eğlendik sayende sevindirik olduk :6::6:

Senin gibiler niteliğini düşürüyor sende çok boşmuşsun ki aman dur bir bakıp çıkayım demişsin.Çıkın gidin şu forumdan da hakettiği gibi devam etsin burası.Eğlendiysen güle güle

niye böyle hit konuların ziyaretçileri çok olur anlamam anlaşmalılar herhalde :1:
23 üye 8 ziyaretçi ...

Son düzenleme:
aaa aaa hızını alamayıp bir konu daha acmıssın,
insanlar ne dertlerle ugrasıyor siz dalga geciyorsunuz...

geyik bolumu var oraya gidin diyecegim ama kim sizin gibi bir megalomanla muhabbet etmek istesin ki...

ev alayım mı konunuzu hatırlıyorum, nasıl kanmışım.
bari ciddiymis gibi baskalarına yapılacak yorumlardan vakit çalmayın.

bak ne güzel söylemişsin.. burda işin ne? :1: :24: :36:
hadi canım güle güle :3:

aaa aaa hızını alamayıp bir konu daha acmıssın,
insanlar ne dertlerle ugrasıyor siz dalga geciyorsunuz...

geyik bolumu var oraya gidin diyecegim ama kim sizin gibi bir megalomanla muhabbet etmek istesin ki...

ev alayım mı konunuzu hatırlıyorum, nasıl kanmışım.
bari ciddiymis gibi baskalarına yapılacak yorumlardan vakit çalmayın.

o konu ciddydi bak kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu fakat dalga geçen yorumlar gelmesin biz de devam etmeyelim

Back
X