• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kardeşim şimdi tescilini kaldırsa nezaman askere alırlar bilgisi olan varmıdır:26::26::26:
olmayan derhal öğrenebilirmi :43:

ne demek istiyosun? biz anlayışsızmıyız !! :41::41::41:

Nankör asker topiklerinde sana link atıyoruz yine de yaranamıyoruz!
kardeşim şimdi tescilini kaldırsa nezaman askere alırlar bilgisi olan varmıdır:26::26::26:
olmayan derhal öğrenebilirmi :43:

MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı al la al :D bak burdan kütüünüze

Pislik. progestan, normalde düşük için kullanılıyor. ilerleyen gebeliklerde de erken doğum riskini önlüyor. kasılmalarım fazla diye verdi. eğer artarsa yatıracak hastaneye.

Ay Allah korusun. Cok mu kasılman var nick. Ay heyecanlandım ya la

Günde 3-4 taneyse normal dedi doktor, benimki 10u falan geçiyor. hatta şimdi yine geldi :/ 15 sn falan sürüp bırakıyor

Ay Allah esirgesin hersey zamanlı olsun inş. Peki erken doğum ne zaman olursa bebek icin risk tasımaz? yani belli bir haftası var mı?

Nankör asker topiklerinde sana link atıyoruz yine de yaranamıyoruz!

MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı al la al :D bak burdan kütüünüze

çek olsa bizi anlardı deyorsun. biz anlayışsızmıyız:D
bak ne kadar güzel anlıyorum verdiğin linki:21:
tşk ederim.

kardeşim şuan askere gitse en sağlıklı olacak. ellerimde onu gönderiyomuşum gibi olacak ama gitsin:50:

mal mal bakan hamileleri mi seviyosun senin de ilginç ilginç fantezilerin var :60:

:D
hangi hamileleri sevdiğimi hiç düşünmedim :9::9: senle iyi geçiniyorum nik işte daha ne yapayım :53:

çek olsa bizi anlardı deyorsun. biz anlayışsızmıyız:D
bak ne kadar güzel anlıyorum verdiğin linki:21:
tşk ederim.

kardeşim şuan askere gitse en sağlıklı olacak. ellerimde onu gönderiyomuşum gibi olacak ama gitsin:50:

Kızıııım bacak kadar boyum var türlü türlü huyum var :) Her seyden anlarım :)

Sen mi gönderiyorsun? Anlatsana su işi bi?

Ay Allah esirgesin hersey zamanlı olsun inş. Peki erken doğum ne zaman olursa bebek icin risk tasımaz? yani belli bir haftası var mı?
En erken 36 haftadan sonra olursa bebekte sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum. dikkat etcem artık inşallah bişey olmaz
:D
hangi hamileleri sevdiğimi hiç düşünmedim :9::9: senle iyi geçiniyorum nik işte daha ne yapayım :53:

afferin iyi geçin benle yoksa ağzını burnunu kırarım :27:

günaydın hepinize,noldu la dağıldınız mı siz yine,pıçahlıcam haberiiniz olsun..:104:

q kaçırmışım bende görcekmiyim:26:
günaydın,uslu bir kız olursan şirinleri bile görebilirsin asmu:1:

Evet bi de öperdi sabah sabah :D
kim çek mi öperdi seni hahahhah günün esprisi oldu,hatta yılın :60:

hiç özlemedin mi la beni küsüm ben sana:19:oğlum da böyle diyo:)

32. haftadan itibaren doğursa prematüre olur ama bir süre küvezde kalır,minik bebek olur.ciğerlerinin gelişimi sorun olabilyo sadece erken doğumda,onun için de doğumdan önce anneye iğne falan yapıyorlar...yakın arkadaşım 32. haftda doğurdu da ordan biliyorum..maşallah sağlıklı bir kızı var 6 yaşında geldi,sadece biraz minyon o kadar..
neyse nick sen ne kadar geç doğurursan o kadar iyi.1 gün bile karnında fazla kalsa kardır..

afferin iyi geçin benle yoksa ağzını burnunu kırarım :27:

hahahayy benimmi. ben kaçın kurasıyıımmmmm:52:

Kızıııım bacak kadar boyum var türlü türlü huyum var :) Her seyden anlarım :)

Sen mi gönderiyorsun? Anlatsana su işi bi?
ben nerden başlayacam bilemiyorum. (erkek kardeşim x)
biz 6kardeşiz.. bide annem var.. babamda varda ama nedense ben ailemi sayerken hiç babamı saymam.. çünkü biz onla aynı sofrada bile yemek yemeyiz..
benim erkek kardeşim var. yazarken bile ellerim titriyor.. herkes kardeşini çok sever ama bizdeki bağ anne çocuk gibi.
erkek kardeşim 22 yaşında. muşa köye giderken bizim bi akrabayı görüyor. fiziken begeniyor.. bi şekilde bunlar mesajlaşmaya başlıyor. kardeşim mutlu heycanlı falan. çünkü evlilik yolunda ilerliyor.. ailemde memleketten kız getirmesinden yanaydı.
gel zaman git zaman. bu kıza görücü çıktı.. kızın belli hareketleri oldu. bende konuştum. karpuz gibi acaba bnm kardeşimmi olsa diğer çocukmu olsa diye konuşmaları vardı. bende aradım kızdım. kardeşime bu şekilde davranamazsın. karpuzmu seçiyosun diye. neyse benim erkek kardeşimde baya kötü.. sonra işte bi şekilde diğer görücü yalan oldu gitti. benim erke kardeşimde baya soğumuştu kızın tavırlarından..

biz memlekete gittik. akraba oldugumuz içni büyükleri görelim derken kızla aynı ortama girdik.. akrabalar vs derken, erkek kardeşimle kızın durumunu artık herkes biliyordu.
bir odaya koyup konuşun derlerya o şekilde oldu.
girdiler konuştular. kardeşim şartlarını sözlemiş. kızda kabul etmiş..
aradın kısa bir süre sonra nişan oldu.. erkek kardeşimde mutlu.. herhalde nişanlandı diye..
ama zaman böyle göstermedi olayı.

ben bile şuan soğudum kızdan. kız iyidir kötüdür bunu tartışamam. ama kardeşimle çok zıt insanlar :(
bizim ailede para mevzusu hayatta dönmem(para mevzusunun dönmesi kötü bişi deil tabiki)
cebimde param olmasa kardeşimin ihtiyacı olsa bi şekilde bulup veririm. çünkü ihtiyacı olmasa istemezdi bilirim.. x telefonum yok bana telefon gönder.. hatta gönder..
kardeşim telefon alıp gönderiyor. kız markasını belirtiyor:) ama tabiki o pahalı oldugu içni onu alamıyor.. sonradan halamın oğlu diyordu. sizin gelin 1ay önce telefon almıştı. hatta bana marka model sormuştu neden bidaha sana aldırttı.
biz aldırış etmedik. köy yeridir. orda herkes nişanlısına alıyordur vs vs diye düşündük. atta erkek kardeşim kötü düşünüce bile biz vaz caydırdık. kötü düşünme nişanlın o senin normaldır diye..
kızın doğum günü gelmeden 2 3 gün önce herkese msj attı(banada diğer kız kardeşlerimede) 3 gün sonra doğum günüm. ilgililere duyurulur. kötü düşünmedik:) şakadır samimiyetten yapıyor diye.
erkek kardeşimle farklı sehirdeler. hediye muhabeti acılıyor. bana kalın kordunlu gümüş saat al demiş. asu ya tarif edicem onla gidin alın demiş. tabi ben aldırtmadım! babam kardeşime 20 lira 20 lira harçlık veriyor. benden çıkacaktı bırakmadım.

geçen gün erkek kardeşim telefonu fırmattı attı. ALLAH kahretsin sseni diye kızın adını tekrarladı. bende acaba ne oldu diyerek telefonunu karıştırdım.
çok eski mesajlarını gördüm
kız: x knt atcaktın unutma
x bak saat kac oldu hala göndermedin
x hep böyle yapıyosun.
bir günaydından diye knt isteme şekli böyle.

ben diyarbakıra gittim. kızda muşta.. x arıo. asu gelmiş diyarbakıra onun yanına gidicem para gönder :(
aöf kaydolcakmış. istediği bölümün harci sene 2bin. aöf okuyanlar bilir. öyle dersler hemencecik verilmiyo:(
4sene etti sana 8bin.. bende izin vermedim. harcı 500 olan vardı. onu okutturdum..

arar mesela mesgula alırım. berisine 10kere daha arar :( msj atar heyy ordamısın asuu sana diyorum.. alooo :(
hep böyle. ben artık heryöne dk m ve sms yok dedim:(
erkek kardeşimde sanırım bunalmış bu durumlardan :(

bu şuan aklıma geneller. ben 1ay eve gitmim. babam bu kız napar diye sormaz. aramaz bile. ben bazen arıyorum. bizden hepten kopmasın diye..

ama gelini arıyor :) hatta kontor bile atıyor geline:) yeterki gelinimiz üni okusun tüm masraflarını bana ait diyor. ya sen kızının aöf parasını vermiyosun. kız kardeşimn aöf harcınıda ben veriyorm düşünü..

hani derlerya çığlgım sadece benm içimi yakar. aynen öyleyim. bağırıyorum bağırıyorum duymuyor kimse beni:(

erkek kardeşim 10 yaşından beri okul ç ıkışı hafta sonları hep babamın yanına gidip çalışırdı. esnaf babam. babama gık diyemez. o korkuyla büyümüştür. ben öyle değilim. bu yüzden çok dayak yemişimdir mesela babamdan..
22 yaşındaki çocuğun cebine babam hala 20 30 lira harclık koyuyor. bizim iki araba var. biri kardeşimde durur. benzinine bakar. nereye gittin çok yakılmış bu vs.
kardeşim hiç kendini ifade edemez. gelinimizde iyimidir kötümüdür kimseyi eleştirmek istemem. ama benm kardeşimin sevebilceği biri deil..

erkek kardeşin gelinle konuşsun diyeceksiniz..
konuşmuş.. anlatmış.. hatta son damla olarak " ben sana karşı bişi hissetmiyorum sevmiyorum" demiş.. ama kız yapcak bişi yok çekicem gibi düşünüyor.. kardeşimden ayrılma gibi bi düşüncesi yok. erkek kardeşimde babamın korkusundan nişanı atcak hali yok.
ben babamla konuştum. kardeşimi ezdirmem deil. istemiyorsa ayrılcak deil. babam üstüme yürüdü. bende geçen hafta onu görmemek için eve gitmedim mesela..

böyle böyle daha ne sıralayayımki..

eniştem ayrı dert..
diyarbakırda okuyan iki kız kardeşim ayrı dert..
erkek kardeşim arar bana anlatır.. kimseye deme der.. tamam derim.
annem arar erkek kardeşin çok mutsuz belli oluo çok üzülüyorum dio. eniştemi ablamı şikayet edio.. içim daraldı kızım anlattım diyor..
dşyarbakırdkailer anlatıo.. ev arkadaşıyla olmamış kız sizi kapının önüne koyarım demiş :(
ordada kiralar en ucuz en pis ev 600 lira..
nasıl yapıcaz edicez inanın bilmiyorum..

dua edin kızlar ben okadar stresliyimki. erkek arkdaşım geldi bunun sevincini bile yaşayamadım..

Son düzenleme:
Back
X