- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O normal halin deİlac ne ilacı la?
Evet bi de öperdi sabah sabah![]()
kardeşim şimdi tescilini kaldırsa nezaman askere alırlar bilgisi olan varmıdır:26::26::26:
olmayan derhal öğrenebilirmi![]()
ne demek istiyosun? biz anlayışsızmıyız !!![]()
kardeşim şimdi tescilini kaldırsa nezaman askere alırlar bilgisi olan varmıdır:26::26::26:
olmayan derhal öğrenebilirmi![]()
Pislik. progestan, normalde düşük için kullanılıyor. ilerleyen gebeliklerde de erken doğum riskini önlüyor. kasılmalarım fazla diye verdi. eğer artarsa yatıracak hastaneye.
en sevdiğim hamile türündemisin sen şuan![]()
Ay Allah korusun. Cok mu kasılman var nick. Ay heyecanlandım ya la
Günde 3-4 taneyse normal dedi doktor, benimki 10u falan geçiyor. hatta şimdi yine geldi :/ 15 sn falan sürüp bırakıyor
MUŞ TATVAN ŞUBAT 2014
bunu gördüm elmiş bumu olur :26:
Nankör asker topiklerinde sana link atıyoruz yine de yaranamıyoruz!
MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı al la albak burdan kütüünüze
mal mal bakan hamileleri mi seviyosun senin de ilginç ilginç fantezilerin var![]()
çek olsa bizi anlardı deyorsun. biz anlayışsızmıyız
bak ne kadar güzel anlıyorum verdiğin linki
tşk ederim.
kardeşim şuan askere gitse en sağlıklı olacak. ellerimde onu gönderiyomuşum gibi olacak ama gitsin![]()
En erken 36 haftadan sonra olursa bebekte sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum. dikkat etcem artık inşallah bişey olmazAy Allah esirgesin hersey zamanlı olsun inş. Peki erken doğum ne zaman olursa bebek icin risk tasımaz? yani belli bir haftası var mı?
hangi hamileleri sevdiğimi hiç düşünmedimsenle iyi geçiniyorum nik işte daha ne yapayım
![]()
En erken 36 haftadan sonra olursa bebekte sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum. dikkat etcem artık inşallah bişey olmaz
olmaz inş, kalbini ferah tut. Okuyabileceğimiz dualar var mı, okuyalım hemen
allah razı olsun canım ya, bilmiyorumki hangi dualar edilir. Sen içinden geldiği gibi ediver
O zaman söyle etsem Allah kabul eder miAllahımmm nick bebeyi hemen pırtlatmasın bir kac hafta daha icinde tutsun
![]()
OLUR OLUR :d AMİN
Anlaştık, ben biriken işlerimi yapayım. Sen de gir faturalarını sonra da muhabbet edelim
günaydın,uslu bir kız olursan şirinleri bile görebilirsin asmuq kaçırmışım bende görcekmiyim:26:
kim çek mi öperdi seni hahahhah günün esprisi oldu,hatta yılınEvet bi de öperdi sabah sabah![]()
32. haftadan itibaren doğursa prematüre olur ama bir süre küvezde kalır,minik bebek olur.ciğerlerinin gelişimi sorun olabilyo sadece erken doğumda,onun için de doğumdan önce anneye iğne falan yapıyorlar...yakın arkadaşım 32. haftda doğurdu da ordan biliyorum..maşallah sağlıklı bir kızı var 6 yaşında geldi,sadece biraz minyon o kadar..Ay Allah esirgesin hersey zamanlı olsun inş. Peki erken doğum ne zaman olursa bebek icin risk tasımaz? yani belli bir haftası var mı?
afferin iyi geçin benle yoksa ağzını burnunu kırarım![]()
ben nerden başlayacam bilemiyorum. (erkek kardeşim x)Kızıııım bacak kadar boyum var türlü türlü huyum var :) Her seyden anlarım :)
Sen mi gönderiyorsun? Anlatsana su işi bi?