ACİL YARDIM Toksoplazma

sivasli58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
87
1
26
Sivas
iyi akşamlar arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 7 haftalık hamileyim bugün doktorum kedi bakterisi kaptıgımı söyledi ve c.ü.t.f yönlendirdi hangi bölüme gitmem gerekiyo böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yazın bekliyorum şimdiden teşekkürler (kedim yok).....

iyi akşamlar arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 7 haftalık hamileyim bugün doktorum kedi bakterisi kaptıgımı söyledi ve c.ü.t.f yönlendirdi hangi bölüme gitmem gerekiyo böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yazın bekliyorum şimdiden teşekkürler (kedim yok).....

Kadın doğum dr una gidip toksoplazma testini tekrar ettireceksin canım geçmiş olsun tokso ıgm ve tokso ıgg testlerini yapacaklar eğer ikisi de pozitif çıkarsa umarım çıkmaz tokso avidite testi yapılıcak ;) vakit kaybetme olur mu... Geçmiş olsun

bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkacak ama varsa çocuk engelli olur diyolar siz ne düşünüyosunuz var mı böyle bişey

bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkacak ama varsa çocuk engelli olur diyolar siz ne düşünüyosunuz var mı böyle bişey

Dr lar tüm olasılıkları söylemek zorundalar benim testim 0 a çok yakın olduğu için ilk gebeliğim sonlandırıldı ama bi ark bebeğinin de sınırda çıkmıştı onun maşallah şimdi bebeği sağlıkla kucağında Allah yardımcınız olsun inş sorun çıkmaz

umarım sonuçlar iyi çıkar yarını bekliyecez artık rabbim bebegiminde benimde yardımcımız olsun

Slm canım beni bu konuya yönlendirmişsin fakat benim taksoplazma hakkında hiç bir bilgim yok ve daha önce bu konu hakkında yazım olmadı.Geçmiş olsun

Back
X