- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.441
benim içinde zor bir pozisyon ama yinede yenen bir kişi bile olsa söylemek istedim belki senin içinde kolay gelir diye =)
yok yok ben normal yollarla alayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim içinde zor bir pozisyon ama yinede yenen bir kişi bile olsa söylemek istedim belki senin içinde kolay gelir diye =)
kuzum ben kendi parmağımla hiç yapamamıştım ve eşimin parmağıyla denemiştim, faydası olur tabiki, beni direk sonuca götürmüştütabi inatla hırsla bıkmadan denemeye devam edeceksin, ama birazcık deneyip olmadı diye bırakmak yok, sadece ilk deneme için belki saatlerce girişi ararsın, sonra yendiğin zaman bakarsın ki aslında ne kadar kolay yerdeymiş =) ben nesi aramışım dersin.
Arkadaşlar.... Bende vajinismusu yendim :) yenince burda paylaşacağımı söylemiştim doktor tedavisi gördüm ve bugün yani 13 martta yendim. Bu tarihi bi ömür unutmam artık. 10 aylık evliyim ve 6seans tedavi gördüm. İsteyince azmedince oluyo arkadaşlar . Pes etmemek önemli olan. Pat diye olmuyo ama yavaş yavaş olacak. Brn başardıysam herkes başarır. Ben vajinama dokunamıyordum bile... Rabbime çok şükür bunu başardım artık bebek bekleyebilirim. Önceden tüm umudumu yitirmiştim bana ilaç gbi geldi. Burdan da bana destek olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim..
Banada atsana ozelden nasil bir pozisyon ben umudumu kaybetmek uzereyim sikildim artik
Kizlar parmak egzersizini bebe yagiyla yapsam olur mu
yap yap onun zararı olmadıgını bilyorum ben
ya şimdi zeytinyağını kulak pamuğunun ucuna mı süreyimmm
Hayır canim vajinismus hakknda kitap okudum sadece 4 doktor tarafndan yazılmış. Faydası olablr die paylaştm.İns sen dr tedavisi mi goruyorsun
Hicbirsey yapamayinca umudumu kaybediyorum dr parmak tedavisi dedi zaten yapabilsem penisi alirdim offf birinci bogumda takiliyorum ne cesaretsizimcanım nasıl gıdıyo calışmalar ne alemdesin? pozisyonda şu sırt üstü uzanıyosun eşinde üzerıne ordan sokmayı denıyosun :) fazla acık oldumu :) ben böle anlaşmıstım da![]()
Hep kayganlastirici denedim bide onu yapayim
Hicbirsey yapamayinca umudumu kaybediyorum dr parmak tedavisi dedi zaten yapabilsem penisi alirdim offf birinci bogumda takiliyorum ne cesaretsizim
Merhabalar.
Ben de vajinismusu yenenlerdenim.
Yeneli 3.5 yıl oluyor.
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve :)
kulak çöplerini streç film le sar,bu streç filmin etrafına zeytin yağı sür.kaygan olacak amaç bu.
bize nasıl başardığını ayrıntılı yazarmısın ?
Merhabalar.
Ben de vajinismusu yenenlerdenim.
Yeneli 3.5 yıl oluyor.
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve :)
Hicbirsey yapamayinca umudumu kaybediyorum dr parmak tedavisi dedi zaten yapabilsem penisi alirdim offf birinci bogumda takiliyorum ne cesaretsizim
bana yardım eder misin
canım hepimiz aynıydık parmak egzersizi ile penisi almak aynı şey değil en azından bizim için çünkü bizim beynimiz oraya hiçbirşeyin giremeyeceğine inanıyor ve kas hafızası denen birşey varmış sen buna birkez inandığında her denemede kaslar kendiliğinden kasılıyor ve girişi mümkün kılmıyor bizler parmak egzersizi ile oraya bişeyin girebileceği sinyalini gönderiyoruz beynimize . bende orta parmağa geldikten sonra hiç ilerleyememiştim burdada yazdım orta parmaktan sonra denemeye geçtim bunun 2 nedeni vardı birisi kendime bi inanç geldi o yüzden diğeride ki bence daha etkin iki parmağı yapamamış olmam. mesela 2 parmağı yapamadım girmedi ama penis girdi . umutsuzluğa kapılmamak lazım