Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzum ben kendi parmağımla hiç yapamamıştım ve eşimin parmağıyla denemiştim, faydası olur tabiki, beni direk sonuca götürmüştü ;) tabi inatla hırsla bıkmadan denemeye devam edeceksin, ama birazcık deneyip olmadı diye bırakmak yok, sadece ilk deneme için belki saatlerce girişi ararsın, sonra yendiğin zaman bakarsın ki aslında ne kadar kolay yerdeymiş =) ben nesi aramışım dersin.

aynen öle olyo ben suan kendım aynaya bakmadan yapıyorum parmak egzersizimi :D dün birazda eşimin penisiyle yaptım egzersiz :D doktor cok yavas gidiyo yahu :9:

Arkadaşlar.... Bende vajinismusu yendim :) yenince burda paylaşacağımı söylemiştim doktor tedavisi gördüm ve bugün yani 13 martta yendim. Bu tarihi bi ömür unutmam artık. 10 aylık evliyim ve 6seans tedavi gördüm. İsteyince azmedince oluyo arkadaşlar . Pes etmemek önemli olan. Pat diye olmuyo ama yavaş yavaş olacak. Brn başardıysam herkes başarır. Ben vajinama dokunamıyordum bile... Rabbime çok şükür bunu başardım artık bebek bekleyebilirim. Önceden tüm umudumu yitirmiştim bana ilaç gbi geldi. Burdan da bana destek olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim..

canım benım senın adına cok sevındım darısı başımıza hayırlı olsun..bebiş haberlerini de alırız inş :D

Banada atsana ozelden nasil bir pozisyon ben umudumu kaybetmek uzereyim sikildim artik

canım nasıl gıdıyo calışmalar ne alemdesin? pozisyonda şu sırt üstü uzanıyosun eşinde üzerıne ordan sokmayı denıyosun :) fazla acık oldumu :) ben böle anlaşmıstım da :53:

canım nasıl gıdıyo calışmalar ne alemdesin? pozisyonda şu sırt üstü uzanıyosun eşinde üzerıne ordan sokmayı denıyosun :) fazla acık oldumu :) ben böle anlaşmıstım da :53:
Hicbirsey yapamayinca umudumu kaybediyorum dr parmak tedavisi dedi zaten yapabilsem penisi alirdim offf birinci bogumda takiliyorum ne cesaretsizim

Hicbirsey yapamayinca umudumu kaybediyorum dr parmak tedavisi dedi zaten yapabilsem penisi alirdim offf birinci bogumda takiliyorum ne cesaretsizim

zaten bir bogumla başlıyosun bende ordayım canım parmagını soktukca ıkın boğumun gırdıgınde hafıf yıterek ıkın gene görceksınkı dahada gidiyo bıde yonunu bul önce

kulak çöplerini streç film le sar,bu streç filmin etrafına zeytin yağı sür.kaygan olacak amaç bu.

çok sağol cnm ya... ben dün denedim 3 tane kulak çöpünü soktum oldu biraz zorlandım ama yaptım yinede.. bugünde 4 tane kulak çöpünü denicem.. o zaman kulak çöpünü sitreçleyip zeytinyağı sürüp de deneyeyim ben bugünnn

bize nasıl başardığını ayrıntılı yazarmısın ?

Tabiki. öncelikle ben gerçekten çok kötü durumdaydım. Değil parmak egzersizi vajinama bakamıyordum bile. İnternette çok araştırdım. Her şekilde parmak egzersizi yapmam gerektiği sonucuna vardım. Öncelikle beyinde bitmesi gerektiğini öğrendim. Eğer bu şekilde devam edersem evliliğimin kötü sonla biteceğini biliyordum. Bu yüzden önce kafama koydum yapabilirim diye.
Parmak egzersizi denedim 1 boğumdan öte gidemedim. O yüzden ben daha çok eşimle denedim. Tabi, bunun için eşinizin de sabırlı olması gerekiyor. Sonra eşim de tabi bu durumdan sıkıldı. Deniyorum deniyorum olmuyor. E ben de parmak egzersizi yapamiyorum. Ben de bir rimel kutusu aldım ve peçete ile sardım daha sonra da bir prezervatife geçirdim ve egzersizlerimi onunla yaptım. Evet oluyordu.
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile uyuşturucu krem aldım. Test etmek için önce egzersizimde kullandım ve işe yaradığını gördüm. Çünkü benim korkum kızlık yüzünden canımın yanmasıydı. Uyuşturucu krem ile eşimle ilk denememde yendim vajinismusu.
Burada önemli olan eşinize güven ve kontrolün sizde olması. Bunun için de sizin üstte olduğunuz pozisyon en uygunu diyebilirim.
Başarılmayacak birşey değil. Yeter ki kafanızda bitirin.

canım hepimiz aynıydık parmak egzersizi ile penisi almak aynı şey değil en azından bizim için çünkü bizim beynimiz oraya hiçbirşeyin giremeyeceğine inanıyor ve kas hafızası denen birşey varmış sen buna birkez inandığında her denemede kaslar kendiliğinden kasılıyor ve girişi mümkün kılmıyor bizler parmak egzersizi ile oraya bişeyin girebileceği sinyalini gönderiyoruz beynimize . bende orta parmağa geldikten sonra hiç ilerleyememiştim burdada yazdım orta parmaktan sonra denemeye geçtim bunun 2 nedeni vardı birisi kendime bi inanç geldi o yüzden diğeride ki bence daha etkin iki parmağı yapamamış olmam. mesela 2 parmağı yapamadım girmedi ama penis girdi . umutsuzluğa kapılmamak lazım

canım hepimiz aynıydık parmak egzersizi ile penisi almak aynı şey değil en azından bizim için çünkü bizim beynimiz oraya hiçbirşeyin giremeyeceğine inanıyor ve kas hafızası denen birşey varmış sen buna birkez inandığında her denemede kaslar kendiliğinden kasılıyor ve girişi mümkün kılmıyor bizler parmak egzersizi ile oraya bişeyin girebileceği sinyalini gönderiyoruz beynimize . bende orta parmağa geldikten sonra hiç ilerleyememiştim burdada yazdım orta parmaktan sonra denemeye geçtim bunun 2 nedeni vardı birisi kendime bi inanç geldi o yüzden diğeride ki bence daha etkin iki parmağı yapamamış olmam. mesela 2 parmağı yapamadım girmedi ama penis girdi . umutsuzluğa kapılmamak lazım

Haklisin kasiliyor isde psikolojik

Back
X