Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

slm kızlar:3: bende bugün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 107.4 çıktı inşallah sağıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza :49:

arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim

yeter 18 ay.doktorlar yemeğe alışmaları için 2 yaşından sonra emzirmeye karşılar zaten.
ikisi arkadaş gibi büyürler.
biz uğraşıyoruz olmuyo bak sakın aldırayım filan deme.

arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım ilk bebeğim herşeyi okumaya çalışıyorum. dün kan testi yaptırdım 1053 çıktı cumartesi için randevu alıcam. nasıl sizce? keseyi görür müyüz?

Adetiniz kaç gün geçmişti test yaptirdiginizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zamana kadar emmeyi bıraktırsan olabilir ama biraz acele et.
arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim

hamileyim bende hemde on yıl sonraaa..........nolur dua edın kızlar cok korkuyorum .. DR gıtıtımde Bebısım kesenın ıcerısıne gırmeyecek kalbının atısını duyamayacagım dıye......27 yasındayım artık bı bebısım olsun..annem babam destek olmuyor...esımle cok ıyı anlasamadıgımız zor gunlerımız oldugu ıcın ama ıcımdekı o mm llık evladıma kıyamıyorum....ben ıstıyorum kı evımıze duzen bızlere umut olsun...ona guzel bır yasam sınayım

yok canım karından muayene yaptı 6.5 mm olmuş. 1500den sonra görülebildiğine göre sizin 404 çıktığı günden 4-5 gün sonra görülebilmesi lazım. benim 472 çıktıktan 2 gün sonra küçük göründü ama 4 gün sonra çok rahat görüldü. bu arada benim bat 7 marttı. ama onla değil de beta hcg değerleriyle ilgili.

tskk ederim cnm daha önce düşük yaptım onun için vajinal bakmadı karındanda gözükmez dedi merak etmiştim 22sinde gdicem o zaman inşş gürürz:49:

benim adet günüm 17 mart bugün yani 13 mart test yaptırdım bhcg 0.168 çıktı..acaba hamilemiyim.???

canım umut olurmu bilmem ama oğlumda adete 6 gun kala kanda baktırdım 0.295 çıktı hamileymişim ama yok diye üzülmüştüm gununu bekle belki çıkar geç döllenme olduysa inşallah hamilesindir ama bu değer yok gibi:26:

günaydın arkadaşlar pazartesi günü için randevu alabildim doktordan, çok heyecanlıyım, çarşamba günü kan değerim 1053 idi, sizce ultrasonda görülür mü pazartesi günü? ve geç mi doktora gitmek için,daha erken randevu bulamadım

ve benim gibi olan var mı? burnum şişti, ara ara kan pıhtıları geliyor burnumdan ve burnum tıkalı, okyanus damlası ile idare etmeye çalışıyorum

Back
X