- Konu Sahibi aysegulizmir
slm kızlar
bende bugün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 107.4 çıktı inşallah sağıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarbende bugün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 107.4 çıktı inşallah sağıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza
![]()
hayırlı olsun canım adetin geçtimi
arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim
arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım ilk bebeğim herşeyi okumaya çalışıyorum. dün kan testi yaptırdım 1053 çıktı cumartesi için randevu alıcam. nasıl sizce? keseyi görür müyüz?
Arkadaşlar çok mutluyum hamileyimmm.
slm kızlarbende bugün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 107.4 çıktı inşallah sağıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza
![]()
dün yumurtladım bat 26 mart. geçer mi bu 13 gün arkadaşlar![]()
Aminnn cnm insallah benim kii biraz zorluyor agrilarim artti dr umda 1 hafta istirahat werdi ayyy cok skliorum ama bebislerimz icinnn hersey feda
bende 5 martta öğrendim hamileyimmmm :) adetim gecikince 5 gün hemen test yaptım çok mutluyummmm![]()
arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim
inşallah canım bende 2014 şubat annesi oldum. sizlerede hayırlı doğumlar...
yok canım karından muayene yaptı 6.5 mm olmuş. 1500den sonra görülebildiğine göre sizin 404 çıktığı günden 4-5 gün sonra görülebilmesi lazım. benim 472 çıktıktan 2 gün sonra küçük göründü ama 4 gün sonra çok rahat görüldü. bu arada benim bat 7 marttı. ama onla değil de beta hcg değerleriyle ilgili.
benim adet günüm 17 mart bugün yani 13 mart test yaptırdım bhcg 0.168 çıktı..acaba hamilemiyim.???
genelde bulantı kalp atımıyla baslar aslında 6.haftadan sonra senin niye erken oldu ki az az yemeye calıs zaten kanla besleniyor suan gıda alamaması olmaz merak etme
inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.