Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamişler şimdi çok yeniyiz göbüşlerimiz çıkmadı ama ilerleyen aylarda göbüşlerimizde çıkıcak göbüşlerimizi koyalımmı hem hatıra olarakta kalır o zaman gelsin göbüşleeerrr![]()
naptın kız ne göbüşü daha 3 ay sonra anca çıkar laf aramızda kendimi kocaman göbüşle düşünemiyorum :) biran önce gelsin o zamanlar göbüşün resmini koyalım![]()
![]()
çok güzelsiniz maşaAllah canımmm![]()
Ne kadar güzel çıkmış hem sen hem bebiş hemde fotograf :)) maşallah canımm size
Sağol adigüzelimm büyüyoruz teyzesi artik.. tekmelerimizde başladı.. hıckırıkta tutuyor arada..sürmelim maşallah cnm ne güzel bi göbüş
eee başka yokmu kızlarr huhuuuu![]()
Ah canim benim ya masAllah subhanAllah ♡♡♡
InsaAllah benim bebegimde belli eder yakinda kendini ♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba hamişler şimdi çok yeniyiz göbüşlerimiz çıkmadı ama ilerleyen aylarda göbüşlerimizde çıkıcak göbüşlerimizi koyalımmı hem hatıra olarakta kalır o zaman gelsin göbüşleeerrr![]()
kızla r benimde gobegim cikmadi moralim bozuluyor![]()
kaç haftalıksın ki bazılarının gec cıkıyor bende 14 içindeyim hala cıkmadı..![]()
14 hala cikmadi :*(((((((offff