2014 Ekim Hamişlerinin Göbüşleri :):)

_NHR_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
379
9
118
Kocaeli
Merhaba hamişler şimdi çok yeniyiz göbüşlerimiz çıkmadı ama ilerleyen aylarda göbüşlerimizde çıkıcak göbüşlerimizi koyalımmı hem hatıra olarakta kalır o zaman gelsin göbüşleeerrr :1::1::1::49::49::nazar::nazar:

Merhaba hamişler şimdi çok yeniyiz göbüşlerimiz çıkmadı ama ilerleyen aylarda göbüşlerimizde çıkıcak göbüşlerimizi koyalımmı hem hatıra olarakta kalır o zaman gelsin göbüşleeerrr :1::1::1::49::49::nazar::nazar:

naptın kız ne göbüşü daha 3 ay sonra anca çıkar laf aramızda kendimi kocaman göbüşle düşünemiyorum :) biran önce gelsin o zamanlar göbüşün resmini koyalım :16: :52:

naptın kız ne göbüşü daha 3 ay sonra anca çıkar laf aramızda kendimi kocaman göbüşle düşünemiyorum :) biran önce gelsin o zamanlar göbüşün resmini koyalım :16: :52:

Belki 3 ayada kalmaz canım hiç belli olmaz ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş çıkar koyarız anı hatıra olarak kalır doğum yaptığımız zaman ayy bizim göbüşler böylemiymiş deriz :)

çok keyifli olacak göbeklerimizi görmek :3::49::nazar::emir_bebek::16:

ee yokmu gobüşü azda olsa çıkan ben telefonum bozuldu yaptırınca koycam benim azda olsa çıktı yavaş yavaş koyalım göbüşlerimizi bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda büyüttüğümüzde böylemiymişiz diyebileceğimiz bi topik canlanın biraz hatunlarr :34::34::13::13::9::9::52::52:

$1397913480468.webp

İlk göbiş bizden olsunn..:49:

sürmelim maşallah cnm ne güzel bi göbüş
eee başka yokmu kızlarr huhuuuu :3::3::3::3:

sürmelim maşallah cnm ne güzel bi göbüş
eee başka yokmu kızlarr huhuuuu :3::3::3::3:
Sağol adigüzelimm büyüyoruz teyzesi artik.. tekmelerimizde başladı.. hıckırıkta tutuyor arada..
Ah canim benim ya masAllah subhanAllah ♡♡♡

InsaAllah benim bebegimde belli eder yakinda kendini ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belli eder 1-2 hafta kadar annesi hele birde tekme atsin ohhh

Bi an onfe cikSIN ARTIK SU GOBEKLER BEBEKLERIMIZI IYICE HISSEDELIMMMMMMM:49::50:

Bi an onfe cikSIN ARTIK SU GOBEKLER BEBEKLERIMIZI IYICE HISSEDELIMMMMMMM:49::50:

Back
X