- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
kızlar lütfen kötü düşünmeyelim kötü düşünürsek kötü olur
ambucum her zaman yanındayız canım lütfen sıkıntılarını bizimle paylaş insan anlattıkça rahatlıyor
Kac gecedir hastahanelerdeyim kizlar oglan bronsit olmus alerjik bi durummus oksuruyor surekli karnim agriyo diyor rabbim sifa versin ne yaapacagimi sasirdim...ben yorgunluktan bitmis durumdayim zzaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok gecmis olsun.kadinlar klubunden bronsitle ilgili keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan bir cay vardi.tarifini bulamadim ama bronsit cayi yazarsan cikar.ben bu sene cocuklar bronsitken kullandim cok faydasini gordum
.Allah sifa versin canim
Canlarim ilgilendiginiz icin hepiniz sagolun.ama benim isler cok karisik.inatlasma ve herkesin kendini hakli gormesi isi cikilmaz hale getiriyo.ben eskiden daha alttan alirdim ama artik sabrim kalmadi.
Neyseee citlenbige ne diyorum kendim ne yapiyorum.birbirimize dua edelim olurmu
var takımda bir durum. hastalıklar karı koca anlaşmazlıkları.Allah hayırlı çıkış yolları versin hepimize. uhs nin dediği gibi kötü düşünmeyelim inşallah. yapıcı olalım. hata bizde ise özür dilemesini bilelim. affedelim ama sıkıntımızı da söylemeyi ihmal etmeyelim ki insanlar hatalrını bilsinler.