Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

E onlar ciddiye almıyorlardır da o yüzden destek cıkmazlar.

Allah askına anlatır mısın bize hangi zaruri durumla evlendin.

Telefondan bağlanıyorum bebişim 3g ile :D özlemişim la :D

Milletin dili siser benim de elim sisti yazamadım içimde kaldı :1:

belli telden bağlandığın geç kalıyosun yoorumlara:1::1:
kızcağızı kaçırıp , tecavüz etmiş pislik herif ,ayrılmaya kalkınca.o yüzden sanırım aile de namus kurtarmak adına evlendirmişler..

görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19

eşin 19 yaşında mı????
böyle davranması biraz normal aslına bakarsan. olgun değil çünkü.
ama bu hayat böyle gitmez. otur konuş ya da ananın evine göndersin. bi de hemen çocuk yapmayın Allahınızı severseniz.

belli telden bağlandığın geç kalıyosun yoorumlara:1::1:
kızcağızı kaçırıp , tecavüz etmiş pislik herif ,ayrılmaya kalkınca.o yüzden sanırım aile de namus kurtarmak adına evlendirmişler..

Oha bence de gec kalıyorum ben :( ya da performansımı yitirmişim

Ay nasıl insanlar bunlar ya

Yaşı 19 eşi de 19 , 2 yıl önce evlenmiş 17sinde, erkek de 17 , çoluk çocuk evleniyo, ben 23 um erken diyorum,
Olgunlaştırır inş zaman da sizleri, ilerde çocukluklarınızda Bi kenara bırakmanız dileğiyle

Birak yollasin digenler bekara koca bosama lafini birebir bize hatrlatanlar oluyor canim. Yasiniz kucuk zamanla olgunlasir ve degisir ama bir erkegi kadin degistirir biraz sabirli olmak gerekir bosan digenlerede sesleniyorum bosanmak bu kadar kolay degil yapmayin hemen byle yorumlar aldatilmis degil duzelebilir bir durum

bekar değilim,evliyim 6 yıllık,36 yaşındayım,aklım başımda mantıklı b,ir kadın ve anneyim.özelliklerim "boşan" demek için yeterli mia caba?

kızı evlenmeye ikan etmek için tecavüz etmiş bir adamın zulmune neden katlanmalı henüz 19 yaşındayken hem de ,siz de bunu açıklayın mantıklı sebeplerle lütfen...

bazıları bu sitede çekme boşan diyenlerin alayını bekar zannediyor sanırım.

Adam tecavüz etmiş kişiliksiz bir pislik çek mi diyelim ?

Sıla dizisinde ki boran aga mı sandılar ne ettiler adamı :37:

E öyle de bir sürü etken var be kontesim. Bir sürü el kol bağlayan neden. Herkes bizim kadar cesur ya da güclü değil.

görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19

ohooooo ooooo 1 ay çok uzun bir zaman evlenmek için yeterli
hele yaşa bişey demiyorum az daha evlemeseymişsiniz turşunuzu kuracakmışlar
sen şimdi birde kayınvalidenin yanındasındır
güzel valla
kendinizde arayın hatayı önce

üzüldüm

aileniz başınıza gelenleri biliyor da mı istemiyor boşanmanızı ?

CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE

Bak bu yazdıklarından sonra yine de ailenin evine gidebildigini gördük.

Git kalma o evde..Git ve birdaha asla degişir umidiyle dönme..

Ömrünün sonuna dek bekar kal ama yine bu adamla evli kalma..

Yazıktır gunahtır..

CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE

Ne yap et anneni abini bir şekilde aklına gir alsınlar senii o ewden..
Beni hergün dövmesine nasıl rasısınız sizde vicdan yok mu diye bağır çağır cinnet geçir gerekirse..
Bu adam sana nasıll nerde yaptı bunu ya bu aradaa..
Nasıl cesaret edebildi, filört mü ediyordunuz peki o dönem?

o zaman önce ailene ciddi olduğunu bu adamın değişmediğini ve değişmeyeceğini anlatın.ama kararlı olun..ya beni yanınıza alır ,sahip çıkarsınız ya da ben tek başıma gidicem bu evden diyin..bu hayata daha fazla katlanamayacağınızı belirtin...
seni kararlı görürlerse sahip çıkabilrler..

ne yap et anneni abini bir şekilde aklına gir alsınlar senii o ewden..
Beni hergün dövmesine nasıl rasısınız sizde vicdan yok mu diye bağır çağır cinnet geçir gerekirse..
Bu adam sana nasıll nerde yaptı bunu ya bu aradaa..
Nasıl cesaret edebildi, filört mü ediyordunuz peki o dönem?

canım sevgiliyken benden ilişki istedi sahiplenmek istedi bende kabul etmedim ayrıldım beni tehtit falan etti sonra okul çıkışı kaçırdı benii sahip oldu işte

bence cinnet geçirsin..

mantıklı degil mi sizce millet ?

böyle kıırsın geçsin evi..gözü dönmüş bir şekilde..

Ben bu durumda olsam delirmiş taklidi bile yapardım..

vallahi kendimi çok fena hissettim birden :)

bende kolay kolay kimseye boşan demem
ama sen burdaki insanları dinle canım
ailene güvenmiyosan mor çatı var v.s. başka sığınma evleri de
dayak yediğine dair hastaneden rapor al git
güveniyorsan ailene güvenmiyorsan sığınma evlerine

deli oldum burda ne demek tapulu mal!!!
öküz!!!

Son düzenleme:
Back
X