2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet üzülmemek mümkünmü o kadar para döküyoruz maddi manevi yıkılıyoruz.benmde ailemden yana şansım yok phala..kimse ne yaptığımızı bilmiyor ve herkes ütümüze geliyor.kaynanam sevinmedi bile hamileliğime.ev taşıyoruz yardım edim dedi eşimbitirdik sağol anne dedi.annesi gitmiş kızına şikayet etmiş bizi..görümcem akşam aradı sinirliyim kızgınım annemin yardımını istememişsiniz ne ekerseniz onu biçersiniz falan demeye başladı.bende git kardeşinle konuş dedim kapattım telefonu.ve bunlar biliyorlar hamile olduğumu daha yeni..bende hiç yapmicağm bişey yaptım gittim eşime şikayet ettm bu bebeğe bişey olursa anneni ablanı sülaleni silerim dedi.ablasını aradı ağzına geleni saydı oda..bidaha aramazlar beni sanırım.yani herkesin derdine bak ya :14:

Aynı şehirde mi oturuyorsunuz eşinin ailesi ile? Biz aynıyız ama Allahtan yakın bir süre sonra başka yere gidiyoruz. Bizim tarafta (eşimin ailesi) acayip düşkünler bende o yönden dertliyim ha gelip iş güç yapmaz ama bize yemek yapıp verir. Ama mümkün olsa bizi her gün yanlarında istiyorlar. Diyelim kahvaltıya çağırıyor işim var diyorum öğlen yemeğe gelin o zaman yok diyorum o zaman akşam gelin yok diyorum o zaman yarın gelin bitmiyor yani gelin demeleri daha yani kendi isteğimle onlara gitmeye nasip olmadı çünkü fırsat vermiyorlar. Tamam iyi güzel ama daha beterleri oluyor ama bu kadar ısrar da çok sıkıyor ve beni ne diyeceğimde atlatacağım diye düşünmekten psikolojim bozuldu. Çocuğa da aşırı derecede düşkün kayınvalidem, sokakta gördüğü her bebeğin annesini durdurup şunu yap bunu yapma deyip herkese ama herkese karışıyor. Diğer oğlunun bebeği var, doğ dürüst sevemedik çocuğu çünkü kucağından bırakmıyor, hatta bunlar ayrı şehirde yaşıyorlar eltimde çok çalışmak istiyor kıza şart koymuşlar çalış ama çocuğu bize ver sen eşinle hafta sonu görmeye gelirsin çocuğu demişler birde ayrı şehirde otururlar. Dedim ki olur mu öyle şey annesi nasıl bırakır, kayınpederimde çalışmak istiyorsa kabullenecek her şey istediği gibi olmazmış. Bana da kayınvalidem dedi ki çocuğunuz olursa her gün sizdeyim :1::1::1: Allaha şükür taşınıyoruz:52::52::52:

Yemin ediyorum şu sonuç günleri buraya girmek istemiyorum korkudan ama hayirlisiya güzel haber verirsin insallah...

Dimi acaip stresli oluyor.ama ben rahatım canım boşver ne yapım hayat devam ediyor öyle yada böyle.sabrını da yanında verir sanırsam.hayırlısı canım.

kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam :1:
:46::46::46::46::46: kuzum bitanem gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah:16::16::16::16:
Bunlarda kaynana ve gorumcene:47::47::41::41::41: boşver tatlım sen bebeğini düşün onlar yaptığı ayıpla yasasinlar fesat şeyler ay çok sinirlendim :47: onca emek caba maddi manevi yıkım yasa tam mutluluğu bul destek yerine köstek ol bunlarda enisteye:46::46::46::46::46: çok güzel konuşmuş Rabbim evladinizla beraber bir ömür boyu mutlu etsin haticem:16::16::16:

Canım regli olamamakta zor yaa...
olsun doğal yolla olmadı belkim ama umarım tedavi sonrası bebeğin gelir..

kuzucumm kaç gün gecikti ki?
valla benım de bılıyon 12 gecikmişti sonra tam doktora gidicektim geldi :)
sanırım tüp bebek için kullandığımız ilaçlarda etkiliyor vücudumuzu :31:

inşaAllah canımm yaaa...valla doktor ne dedıyse yaptım her hafta serum alıyorum..her gun kortızon hapı kullanıyorum...histeroskopı oldum...gebelik aşısı da yaptırcam..ben elımden gelenı yaptım deyip gerisini Allahıma bırakıcamm..emeklerimizin karsılıgını versın Rabbim..Rabbim cennet kokulu melekler nasip etsın hepımızeee...

canim ya hiccccc gorusme,ararlarsa acma .msj atarlarsa cevap yazma. Ben görüşmek istemiyorum de en azından doğum yapana kadar diye şöyle esine.kendi görmek istiyorsa gitsin onlara gorussun.hiç kimseye eyvallahin olmasin.kendini uzme sakin oyle insanlar için kurban olurum sana

kesinlikle görüşmemem gerekiyor haklısın.hatta ararsa açmicam dediğin gibi yapcam.görüyosunuz neler atlatıyoruz buralarda biz ama kimsenin umrunda bile değil ya.canım arkadaşım sağolasın.:54:

heh işte böyle bi tehdit lazımdı. Inşallah daha özenli davranırlar canım. Davranmazlarsa da gider kendi annene sarılırsın ohhh huzur güven sıcaklık.

anamada aynı kız :1: Eşim dün gelmiş taksiyle alıyo beni.paranız bol herhalde diyor.bu aileleler neden böyle ya

canlarr gunaydınnn:16::16::16: transfern 3.günündeyım...yarın doktorum çağırdı E2 tahlili yapacakmış.. bu değer kaç olmalı acaba normalı.. neye bakılıyor E2de.. bilgi verirmisiniz..

kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam :1:
Rabbim kucagına almayı nasip etsın kuzucumm...sıra pıt pıtlardaaa:16::16:

anamada aynı kız :1: Eşim dün gelmiş taksiyle alıyo beni.paranız bol herhalde diyor.bu aileleler neden böyle ya

Haydaaa. Eski insanlarda böyle bişey var demek ki hamileliği önemsememek gibi. :) benim annem de çok kızıyo bana çocuk istiyorum diye çekilir miymiş çocuk bilmem ne sen niye doğurdun soruma cevap alamadım ama hala. Tüp bebek yaptım desem kafayı yer.
Bu arada benim ablam anneme hamileyim dediğinde 'hmm iyi' falan gibi bişey demişti annem, ki annem ablam için ölür çok da duygusal biridir. Ablam da çok üzülmüştü. Anlam veremedik. Şimdi o torun olmasa yaşayamam diyo.

Kızım baştan postani koyacaktin,bak ben ne kadr elitin kainvalidem yok ama bi kayinbabam var maşallah kaynanayi aratmaz ama ben baba bile demiyorum hep sizli konusuyorum.gelirmiziniz,alirmisiniz felan diye oyleki yolda gordum bigün yanımdan geçti nasıl hitap edecem şimdi deyip seslenmedim bile...habire arayıp sormami ister ben kendi babamı aramam oyle...ben bunu iki güne bi arıyorum bana hayırdır sen beni aramazsin ya dedi bende daha dün aradım kendi babami bu kadar adamıyım dedim bi dahada aramadim...
Anam hepsi bi değişik ama onlarda bizim için diyorlardir böyle;))))

Seninde imtihanın onlarla.allah sana bir bebek verdi ama bu seferde onlarla uğraştıracak seni.neyse önemli olan eşinin yanında olması.kocan arkandayken istediklerini konuşup dursunlar.takma kafana canım.hamileliğinin tadını çıkar...:))

kuzum allah razı olsun bu mübarek cuma günü inlet burayı tamammı.geçen hafta cuma ben sonuç almıştım bu cuma sıra sende inşallah:49:

Geçmişe bakınca sorularımin cevabını aldım:1::1: ay ben çok heyecan yaptım :18::18:inşallah güzel haberini alicaz kuzum:16::16::16:

Tatlım kiymetlim kan verdin mi sonuç ne zaman çıkar :28: dualarım seninle:16::16:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: Ay valla çok heyecanlandım. Allah inşallah sevindirir canım seni.

Su cuma gunu allahim hayirli. Haber vermeyi nasip etsin insallah...

çok sagolun kızlar.valla sizi üzücem diye üzülürüm.herşeye hazırlıklı olalımm.ben kendimi kışa hazırlıyım yaz çıkarsa bahtıma misalii:31::31::31::31::31::31::31:

kuzum allah razı olsun bu mübarek cuma günü inlet burayı tamammı.geçen hafta cuma ben sonuç almıştım bu cuma sıra sende inşallah:49:

zaten topik inletmek benim işimde.hamileyim diye mi.....işte ondan henüz şüpheliyimm..:21::21::21::21:
neyse canım olmazsa bizde başka şekilde inletirizzz olmazmı?:52::52::52::52::52::52:

herkesın cuma gunune denk gelmiş..cuma mubarek gün inş hayırlı haberler alır.. benımde haftaya cuma kan testi..

Back
X