Pozitif güzel haberleri alırız inşallah hayırlısıyla.
İnşallah canım.bekliyikkkk..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif güzel haberleri alırız inşallah hayırlısıyla.
Saat onda kan verdim kızlar.öğleden sora bir buçuk gibi çıkarmış.bekliyoruz bakalım.....
evet üzülmemek mümkünmü o kadar para döküyoruz maddi manevi yıkılıyoruz.benmde ailemden yana şansım yok phala..kimse ne yaptığımızı bilmiyor ve herkes ütümüze geliyor.kaynanam sevinmedi bile hamileliğime.ev taşıyoruz yardım edim dedi eşimbitirdik sağol anne dedi.annesi gitmiş kızına şikayet etmiş bizi..görümcem akşam aradı sinirliyim kızgınım annemin yardımını istememişsiniz ne ekerseniz onu biçersiniz falan demeye başladı.bende git kardeşinle konuş dedim kapattım telefonu.ve bunlar biliyorlar hamile olduğumu daha yeni..bende hiç yapmicağm bişey yaptım gittim eşime şikayet ettm bu bebeğe bişey olursa anneni ablanı sülaleni silerim dedi.ablasını aradı ağzına geleni saydı oda..bidaha aramazlar beni sanırım.yani herkesin derdine bak ya![]()
Yemin ediyorum şu sonuç günleri buraya girmek istemiyorum korkudan ama hayirlisiya güzel haber verirsin insallah...
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam![]()
Canım regli olamamakta zor yaa...
olsun doğal yolla olmadı belkim ama umarım tedavi sonrası bebeğin gelir..
kuzucumm kaç gün gecikti ki?
valla benım de bılıyon 12 gecikmişti sonra tam doktora gidicektim geldi :)
sanırım tüp bebek için kullandığımız ilaçlarda etkiliyor vücudumuzu![]()
canim ya hiccccc gorusme,ararlarsa acma .msj atarlarsa cevap yazma. Ben görüşmek istemiyorum de en azından doğum yapana kadar diye şöyle esine.kendi görmek istiyorsa gitsin onlara gorussun.hiç kimseye eyvallahin olmasin.kendini uzme sakin oyle insanlar için kurban olurum sana
Saat onda kan verdim kızlar.öğleden sora bir buçuk gibi çıkarmış.bekliyoruz bakalım.....
heh işte böyle bi tehdit lazımdı. Inşallah daha özenli davranırlar canım. Davranmazlarsa da gider kendi annene sarılırsın ohhh huzur güven sıcaklık.
Rabbim kucagına almayı nasip etsın kuzucumm...sıra pıt pıtlardaaakızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam![]()
anamada aynı kızEşim dün gelmiş taksiyle alıyo beni.paranız bol herhalde diyor.bu aileleler neden böyle ya
anamada aynı kızEşim dün gelmiş taksiyle alıyo beni.paranız bol herhalde diyor.bu aileleler neden böyle ya
Seninde imtihanın onlarla.allah sana bir bebek verdi ama bu seferde onlarla uğraştıracak seni.neyse önemli olan eşinin yanında olması.kocan arkandayken istediklerini konuşup dursunlar.takma kafana canım.hamileliğinin tadını çıkar...:))
Geçmişe bakınca sorularımin cevabını aldımay ben çok heyecan yaptım :18::18:inşallah güzel haberini alicaz kuzum
![]()
Tatlım kiymetlim kan verdin mi sonuç ne zaman çıkardualarım seninle
![]()
Ay valla çok heyecanlandım. Allah inşallah sevindirir canım seni.
Su cuma gunu allahim hayirli. Haber vermeyi nasip etsin insallah...
kuzum allah razı olsun bu mübarek cuma günü inlet burayı tamammı.geçen hafta cuma ben sonuç almıştım bu cuma sıra sende inşallah![]()
kuzum allah razı olsun bu mübarek cuma günü inlet burayı tamammı.geçen hafta cuma ben sonuç almıştım bu cuma sıra sende inşallah![]()