Utanıyorum ! Fakat Yardımcı olurmusunuz ?

kendini zaptetmen lazım. o istek arada bendede oluo ama benimki elleme değil elimle tutuyorum orayı adet zamanım geldiğinde bunu yaptığımı farkettim. uyurken sürekli tutuyorum orayı adetime bi iki gün kaldığını ordan anlıyorum:9: yumuşak olduğu için dokunuyor olabilrsinz

sorununu ifade ediş tarzın erkek gibi geldı bana nedense :27::27:

Kusra bakmayın fakat istediğiniz gibi düşünebilirsiniz ben kesinlikle kendimi ispatlamaya çalışmam ben kendimi biliyorum . Yazarkende çok utandım mutlaka benim gibileri vardır diye dertleşmek amacıyla konuyu açtım . Kısacası siz bilirsiniz düşündüğünüze inanabilirsiniz .

bence senin işin gücün yok aklına şeytan sokup duruyor bu istekleri :9:
evlenme yaşın geldiysen evlen bence yoksa Allah korusun kazara falan gidiverir :31:

Aa bayan mıymış ki :27:

iyi niyetli düşünmek istedim :):) ama bilemedim şu an :)

Kusra bakmayın fakat istediğiniz gibi düşünebilirsiniz ben kesinlikle kendimi ispatlamaya çalışmam ben kendimi biliyorum . Yazarkende çok utandım mutlaka benim gibileri vardır diye dertleşmek amacıyla konuyu açtım . Kısacası siz bilirsiniz düşündüğünüze inanabilirsiniz .

derdinize elbet saygı duyuyorum ama benim söylemek istediğim farklı bir şeydi

Tek tek yazmak istemiyorum herkesin kendi düşüncesi ben bu konuyu ne kavga etmek için ne de siz hoş şeyler söyleyin kendimi zevke getireyim gibilerinden açmadım bunu basit insanlar yapar ki ben kesinle basit değilim erkek olduğumu düşünenler istediklerini dşünebilirler burada dikkat ettiğim bi husus da şu uzun zamandan beri KK fakat bu gibi konular açıldığı zaman hemen erkekmisin soruları çoğalıyo sadece biz böyle bir başlık var bizde dertleşmek için konu açıyoruz tekrar söylüyorum kavga etmek isteyenler,dalga geçmek isteyenler ben öyle biri değilim düşündüğünüze inanabilirsiniz .

kendini zaptetmen lazım. o istek arada bendede oluo ama benimki elleme değil elimle tutuyorum orayı adet zamanım geldiğinde bunu yaptığımı farkettim. uyurken sürekli tutuyorum orayı adetime bi iki gün kaldığını ordan anlıyorum:9: yumuşak olduğu için dokunuyor olabilrsinz

Yalnız değilmişim,adet döneminde aynı şey bende de oluyor.Sanki bez parçası tıkamışlar gibi oluyor oraya,inanılmaz rahatsız ediyor.:ssz:

Herkes dalga geçmeye çalışıyo kendi çapında konuyu açmadım sayın boşverin . Yorumda yapmayın.

Herkes bir şeyler yazarak yardımcı olmaya çalışıyor fakat ben size daha açık bir şekilde ifade edeyim bende sadece elleme isteği değil mastürbasyon zevki uayndırmaya çalışıyo .

Bunun genital bölgenin boyutuyla ne ilgisi var ki? Küçük olsaydı bir şey değişir miydi? Hem madem muhakkak herkes elliyor size göre niye bu garip bir şeymişcesine konu açma gereği duydunuz?
Benim size uzman tavsiyem: Gösterin ama elletmeyin:27:

Son düzenleme:
Back
X