Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Allah Allah neden tel kapalıki acaba çoktan doğum yapmıştır polyana..sen neler yapıyorsun canım teyze oluyomuşsun hadi gözünüz aydın olsun darısı başına olsun..canımcığım benim 3 tane yeğnim var yeni doğduklarında inan kendi çocuğumu doğurmuş kadar mutlu oldum yüzlerini görünce resmen aşık oldum Allahım korusun onları bütün kötülüklerden..çok güzel bir duygu teyzelik canım gözümden sakınıyorum herbirini..teyze anne yarısı boşuna dememişler..kendi evladımıdamı böyle severim mi diye düşünüyorum bazen..

CANIM BİLMİYORUM ULAŞAMIYORUM DOĞUM YAPMIŞTIR BENCEDE BEN KÖYDE ANNEMDEYİM RAMAZAN İÇİN GELDİM SERİN BURASI ORUÇ TUTMAK İÇİN YEĞEN CANDIR KUZUM BENİM YEĞENLERİMİN HEPSİDE (hem teyzeyim hem hala ) HEPSİDE DÜNYALAR TATLISI VE HEPSİDE BENİM EVLADIM GİBİ DÜNYA BİR YANA YEĞENLERİM DİĞER YANA HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEM YEĞENLERİMİ O KADAR YANİİİİİ

Son durumumdan haberdar edeyim kızlar pek iyi haberler yok bakalım hayırlısı kist oluşmuş yine önümüzdeki hafta için 18-19 gibi ameliyat olacam kızlar tüpü bağlayacak yada alacak bu aradada kistimide alacakmış inşallah daha fazla zarar görmem :-( iyi mi kötümü bilemedim ama transfere bir adım daha yaklaştım inşallah o günleride görürüm :-) ameliyattan sonra bir ay ara verecek galiba pek bir bilgim yok sonrada transfer inşallah herşeyin hayırlısı olur :-)
CANIM HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA İNŞŞŞŞ SORUNSUZ GEÇER AMELİYAT VE TARNFERDE BEBİŞ GELİR :emir_bebek::emir_bebek:

Allah Allah neden tel kapalıki acaba çoktan doğum yapmıştır polyana..sen neler yapıyorsun canım teyze oluyomuşsun hadi gözünüz aydın olsun darısı başına olsun..canımcığım benim 3 tane yeğnim var yeni doğduklarında inan kendi çocuğumu doğurmuş kadar mutlu oldum yüzlerini görünce resmen aşık oldum Allahım korusun onları bütün kötülüklerden..çok güzel bir duygu teyzelik canım gözümden sakınıyorum herbirini..teyze anne yarısı boşuna dememişler..kendi evladımıdamı böyle severim mi diye düşünüyorum bazen..

$005.webp GÜLNEVA BAK BU EN KÜÇÜK CİMCİMEM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1182584 GÜLNEVA BAK BU EN KÜÇÜK CİMCİMEM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy bu yaşta çok tatlı oluyorlar tam ısırmalık yesinler onu..canım benim en büyük yeğnim 18 en küçük yeğnim 8 yaşında kocaman oldular boyumu geçti büyük yeğen..Allahım onları anaları babalarına bağışlasın..bizleride ramazan hürmetine cennet kokulularımıza kavuştursun..iki ablamda sorunsuz hamile kaldılar istedikleri zamanda hamile kalabiliyorlardı..biz iki seneden beri uraşıyorum 3 tüp bebek denedik yine olmuyo..bizimde kaderimiz buymuş canım..

Teşekkür ederim canlarım benim içinde dua edin olur mu :-) bu ramazan bize şans getirsin inşallah tez zamanda yavrularımızı kucaklaşımıza alalım inşallah :-)

canımcığım bebiş ve sen nasılsın...inş herşey yolunda gidiyordur..arada gel yaz canım özletme kendini...

hakımızda hayırlısı olsun canım en azından adet olabiliyosun bunada şükü adeten keslimeyelim herzaman şansımız var biliyorsun..gidicenmi canım doktora kayınvaliden yardımcı olucaktı galiba hadi artık start ver tekrar canımcığım..yolumuz açık olsun yolumuzun sonu bebişli olsun inş...

amin inşallah canım bayramdan sonra gidicem doktora şimdi bebek tedavi stresi ile uğraşmak istemiyorum..salı günü ankaraya gidicem ablamın yanına yeni doğum yapmıştı bebiş görmeye gidicez..orda 1 hafta kalıp afyona ailemin yanına gidicem bayramda ablam sünnet düğünü yapcak sonrada izmire tekrar dönüş tabi...

ayy bu yaşta çok tatlı oluyorlar tam ısırmalık yesinler onu..canım benim en büyük yeğnim 18 en küçük yeğnim 8 yaşında kocaman oldular boyumu geçti büyük yeğen..allahım onları anaları babalarına bağışlasın..bizleride ramazan hürmetine cennet kokulularımıza kavuştursun..iki ablamda sorunsuz hamile kaldılar istedikleri zamanda hamile kalabiliyorlardı..biz iki seneden beri uraşıyorum 3 tüp bebek denedik yine olmuyo..bizimde kaderimiz buymuş canım..
canım ben de 10 yıldır deniyorum 7 tüp sığdırdım canım ama allah büyük kısmet her şey

günaydınlarrrrrrrrrrrr Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem! ''
diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
____________Cumanız Mübarek Olsun ..

mrbbb kizlarr serozi hamilemi dogurdumu bide yeter hamilemii insallhh oledirr...bahar deprwsifpolyana napiyonuzz kelebekten hber varmi..dogurmustur..oglum uc ay kuvezde durdu.spn bi ay hic gelismemis ciger gelistiricide olmamistim.drum.iyce gelisimi durur diye solunuM sorunu vardi hala varr..eve makine ile tabutcu oldukk.herseyi kabullenmem.xok zor.oldu.drlar bi aya oksijeni atar dyolar ama ALLAH BİLİRR..COK KOTU GUNLER GECİRDİMM

halada geciriyorumm ...ama bugune cok sukurr aras ve yagmur yanimdaa..kizlarr rabbimmm isteyen herkese versin ole yoruluyorunkii yinede bi cift gozzz sizden ilgi sevgi bekliyoo hic yorgunluk kalmiyio..anneler kendilerini cok naza cekiyoo gelip bebe bakmaya malum oruc vakti ama cok Gozumden dustulerr kadinda bulamadim ikisinede yetemiyorymm ...benim dueum bu simdilik

halada geciriyorumm ...ama bugune cok sukurr aras ve yagmur yanimdaa..kizlarr rabbimmm isteyen herkese versin ole yoruluyorunkii yinede bi cift gozzz sizden ilgi sevgi bekliyoo hic yorgunluk kalmiyio..anneler kendilerini cok naza cekiyoo gelip bebe bakmaya malum oruc vakti ama cok Gozumden dustulerr kadinda bulamadim ikisinede yetemiyorymm ...benim dueum bu simdilik

canim bebislerinle beraber Allaha emanet ol.. zor gunler ama biraz zaman gecsin sokaklarda gezerken bu gunlerin acisini cikartirsiniz.. bebisinee cok cok gecmis olsun.. hersey gonlunce gelissin..

Son durumumdan haberdar edeyim kızlar pek iyi haberler yok bakalım hayırlısı kist oluşmuş yine önümüzdeki hafta için 18-19 gibi ameliyat olacam kızlar tüpü bağlayacak yada alacak bu aradada kistimide alacakmış inşallah daha fazla zarar görmem :-( iyi mi kötümü bilemedim ama transfere bir adım daha yaklaştım inşallah o günleride görürüm :-) ameliyattan sonra bir ay ara verecek galiba pek bir bilgim yok sonrada transfer inşallah herşeyin hayırlısı olur :-)

canim tupteki sorun giderilince transferinde olur pozitifide gorursun.. doktorun ne guzel yonlendiriyor.. bir iki ay ara veriyorsun cnm su anda bende o yuzden bekliyorum agustosa kadar.. gecmis olsun..

canim tupteki sorun giderilince transferinde olur pozitifide gorursun.. doktorun ne guzel

yonlendiriyor.. bir iki ay ara veriyorsun cnm su anda bende o yuzden bekliyorum agustosa kadar.. gecmis olsun..
canlarrr bana gecen yil agustoss cok ugurlu geldi dilerim rabbimden sizede hayirli ve ugurlu gelirr

canim tupteki sorun giderilince transferinde olur pozitifide gorursun.. doktorun ne guzel yonlendiriyor.. bir iki ay ara veriyorsun cnm su anda bende o yuzden bekliyorum agustosa kadar.. gecmis olsun..

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberleri birer birer paylaşıcaz ağustos uğur getirsin hepimize :-)

mrbbb kizlarr serozi hamilemi dogurdumu bide yeter hamilemii insallhh oledirr...bahar deprwsifpolyana napiyonuzz kelebekten hber varmi..dogurmustur..oglum uc ay kuvezde durdu.spn bi ay hic gelismemis ciger gelistiricide olmamistim.drum.iyce gelisimi durur diye solunuM sorunu vardi hala varr..eve makine ile tabutcu oldukk.herseyi kabullenmem.xok zor.oldu.drlar bi aya oksijeni atar dyolar ama ALLAH BİLİRR..COK KOTU GUNLER GECİRDİMM

canımcığım hoş geldin serozi hamile canım 5 yada 6 ayında galiba cinsiyet belli olmuştıu en son yeter hamiş değil canımcığım oğluna ALLAHIM DERMAN VERSİN RABİM oğlunu kızınıda sana bağışlasın..çok güzel bir duygudur güzel olduğu dakadar bir okadar yorucudur..Allahım kolaylık versin sana meleklerini op bizim için canım nasılda mis kokuyolardır cennet kokulluların..Allahım bizede yaşatsın tez amanda sağlıklı hayırlı evlat olsunlar canım..

amin inşallah canım bayramdan sonra gidicem doktora şimdi bebek tedavi stresi ile uğraşmak istemiyorum..salı günü ankaraya gidicem ablamın yanına yeni doğum yapmıştı bebiş görmeye gidicez..orda 1 hafta kalıp afyona ailemin yanına gidicem bayramda ablam sünnet düğünü yapcak sonrada izmire tekrar dönüş tabi...

aynen canım ya bayram geçsn ramazanda zor oluyor gerçekten..git kafanı dağıt canım bebek fikrini bir aylık askıya al teyzemi oldun canım Allahım analı babalı sağlıklı büyütsün..gönlünce gez dolaş..bidaki aya moral depola gelll canımcığım..

okadar negatif tedvıler sorunlar doktorların asla cocugun olmaz demelerı o geçmeyen kotu günler.... sımdı yanımda uyuyan oğluma bakıp rabbime sonsuz kere sukurler edıyorum kızlar carsamba oğlumuza kavuştuk sukurler olsun sagsaglım hepiniz aklımdaydınız hep dualarımdaydınız ve hala dualarımdasınız gecmısı okuyamadım inşallah güzel haberler vardır hepinizden allahım bu duyguyu olmayan isteyen herkese yasatsın :54::54::54::54::54:

Back
X