Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhaba kızlar.biraz yardım istiyorum.ilk fotoğraf kendi saçım herhangi bir işlem görmedi.1 ve 2. renkleri nasıl elde ederim?




$zz.jpg
 
merhabalar arkadaşlar

ben biigün bi hata yapıp saçımı açtırdım ve kuaförüm kendi bile bilmediği bi renk yaptı sonra bu açıldı iğrenç oldu. ben üst üste koyu renge boyasam da aktı hep ve yine açık renk oldu..

dip boyası zamanı geldi arkadaşımın gittiği kayseride de tercih edilen bi kuaföre gittim. buna dip olmaz tüm boya olur dedi.. e tamam dedim yaptı 2 hafta sürmedi açıcı olan kısım aktı hatta uçlar yeşile döndü. bu arada saçım iğrenç halde n
acil kurtarma ürünleri falan filan aldım hiç bir işe yaramadı.

Asıl soruma geçiyim ben o yaptığı dipboyasının renginide beğenmedim kumral dedi ama bakır gibi rengi gittikçe de değişti. alt sarı üst bakır turuncu gibi bi renk olmuyor daha koyu olsun istiyorum en azından şu ombre saçlara benzer..

ben tüm boya yaptırmadan o dipteki rengi değiştirebilir miyim kızlar.. bi kaç yon koyusu olsun istiyorum şuan saçım üç renk bildiğiniz kendi saç rengim önceki dip ve sarıılarım
lütfen yardımcı olun arefe günü boyatıcam tekrar bi hüsran yaşamayım:KK14::KK14::KK14:
 
ben duygu çetinkayanın saç rengini öğrenmek istiyorum çılgın dersane dizisindeki saç rengi amaa çok tatlı karamel mi ne o yaaa bulamıyoorummm:KK50::KK50:
 
Merhaba kizlar,

Benim su anki sacim bakir.

Sari-kizil-bakir degisiminden sonra sari saclarimi feci ozluyorum. Lakin sariya hemen ve kendim boyayarak gecmem cok zor biliyorum.

Birkac boyayi karistirarak sari renk elde etmem mumkun mu? Bir formul verebilecek olaniniz var mi? :)

Eger sari simdilik mumkun gorunmuyorsa baska bir secenek daha var.

O da bu resimdeki turuncu ton.

Sultan bakirina boyuyorum saclarimi ve elde ettigim ton bakir, bu durumda turuncuyu elde etmek icin hangi renkleri karistirmam lazim?

Bana Allah yeter...
 

Eklentiler

  • $1406307251762.jpg
    $1406307251762.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $1406307380346.jpg
    $1406307380346.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 89
Merhabaa:) ben saçımı balköpüğü rengine boyatmıştım 2 yıl kadar önce. sonra eski haline dönmek istedim bikaç defa koyu kestane ve en sonda siyaha boyattım bir kez. yinede tüm boyalar aktı hafif turuncumsu bi renk kaldı ama kahveye yakın bi saç rengim var şuan. en az 6 7 aydırda saç boyatmadım. şimdi fotoğraftaki renge boyatmak istiyorum yalnız evde kendim boyama işini beceremiyorum kuaförde boyatsam bu sonucu alabilirmiyim??
 
benn bişey sorucam kızlarr sizee duygu çetinkayanın saç rengi nedir ya bulamadım bi türlüü çılgın dersanede ki kurdele yaniii :KK43: karamel mi ne o renk tam olarak yaa :KK43:
 
saçımı koleston 5/1 açık küllü kahveye boyadım ayı kutunun üzerindeki saç rengi oldu. şimdi de kendi kafama göre saçımın bazı yerlerine ışıltı yapmak istiyorum acaba şu boyaların içine koydukları oksidasyon kremi ile yapabilirmiyim bunu???
 
kizlar benim saclar röfleliydi dogal bi kumral falan tonlari olsun diye 7.0 ile 8.0 karistirip boyadim ama yesilimsi buz gibi bi renk oldu böyle sert gösterdi sanki beni... dogal olmasini istedigim icin boya numarasina özellikle dikkat ederek aldim boyadim ama sonuc hüsran hicte istedigim gibi degil...sonuc olarak ben kendi sac rengime yakin bir renk istioyrum ve dogal bir renk olsun istiyorum.. bana hangi numara sac boyasini tavsiye edersiniz...:KK16:
 
saçımı koleston 5/1 açık küllü kahveye boyadım ayı kutunun üzerindeki saç rengi oldu. şimdi de kendi kafama göre saçımın bazı yerlerine ışıltı yapmak istiyorum acaba şu boyaların içine koydukları oksidasyon kremi ile yapabilirmiyim bunu???

aynı boya tonunu almak istiyorum resim koyar mısınız memnun musunuz:KK34:
 
Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
Bence saçını yıpratma hiç , iyice araştır olmadı kuaföre git keçe gibi oluyor sonra saçlarımız :KK43:
 
kızlar merhaba diyelim ki saçı yıkadım kurutttum ve akabinde saçımı boyadım diyelim bu uygulama ne kadar doğru sizce??
genelde kuaförlerde temiz saça boya yapıolar bana sakınca yok gibi geliyor ya sizce??
 
kızlar merhaba diyelim ki saçı yıkadım kurutttum ve akabinde saçımı boyadım diyelim bu uygulama ne kadar doğru sizce??
genelde kuaförlerde temiz saça boya yapıolar bana sakınca yok gibi geliyor ya sizce??

saçı kirli iken boyamanın nedeni
saç kirliyken üzerinde kirin tabaka oluşturması ve boyanın kimyasallarının saç derisini çok fazla etkilememesi
o yüzden temiz saça uygulamayın bence
 
X