Sevdiğini özleyenler buyurun

evet kızlar konuştun öğlen aradı teli iyiki doğdun aşkım iyiki doğgun aşkım iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunn aşkımmm diye açtımm çok hoşuna gitti
ama kızlar hediyesini cuma günü gönderdim ama daha gitmemiş ya

evet kızlar konuştun öğlen aradı teli iyiki doğdun aşkım iyiki doğgun aşkım iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunn aşkımmm diye açtımm çok hoşuna gitti
ama kızlar hediyesini cuma günü gönderdim ama daha gitmemiş ya

üzülme mannakcım benim gönderdiğim mektupta 2 sonra varmıştı:delphin:

yavrularım yaaaaaa napıyonuz ben gece üniversiteye kayıt yaptırmak için yola çıkıyorum kütahyaya içimd ehiç heyecan yok ama canım sıkılıyo karnımda açıktı offf..aşkımda armadı bugün hiç..

yavrularım yaaaaaa napıyonuz ben gece üniversiteye kayıt yaptırmak için yola çıkıyorum kütahyaya içimd ehiç heyecan yok ama canım sıkılıyo karnımda açıktı offf..aşkımda armadı bugün hiç..

hadi hayırlısı olsun bakalımm
az kaldı iftara kaydirigubbakcemile2

gider cnm mrk etme
ne almştın hediye :) özelse söleme

yok canım ya özel değill
bu aldığım kutu
collage54pd2.jpg

bunlarda çikolata draje ve jelibonlar benim aşkım jelibon hastasıda
collage57rm5.jpg

jelibon ve çikolataları aslında karışık koymak isterdim görüntü süper oluyo ama erir yapışır diye kendim böyle paket gibi yaptım çok cici oldular
collage60us3.jpg

bunlarda gönderdiğim resimler yıllardık sakladığım misketim kokum bide kutunun kapağına böyle resimler yapıştırdım
collage55vk7.jpg

veeeeeeee buda aşkım için saatlerce uğraşıpta boyama yaptığım mendill parfümümü bol bol sürdüm yazdığım mektubun arasına koydummm

collage53vc5.jpg

Son düzenleme:
mannak çım ne güzel bunlar yawww valla canım çekti çocuk neyapmasın görünce ne sevinir çocuk gibi benım bebişhimde çok sever güzel sevgilim ama gönderemiyom işte..

mannak çım ne güzel bunlar yawww valla canım çekti çocuk neyapmasın görünce ne sevinir çocuk gibi benım bebişhimde çok sever güzel sevgilim ama gönderemiyom işte..

canım ya gönderdim ama 4 gün olcak bugün ya inşallah erimemiştir çikolatalar paketliler dışa akmaz ama vıcık vıcık olurlar yaa

Back
X