2009 Aralik Anneleri

mambaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
1.321
18
Insallah 18 aralik 2009 civari bebegim dogacak. daha 4 haftalik hamileyim. kimler var baska aralik'da dogurmayi bekleyen?

:CüvCüv:
 
ben de sizin gibi aralık ayında inşallah ilk kez anneliği tadıcam. 7 aralıkta doğum görünüyor. Henüz saymak için çok erken belki ama şimdiden çok heyecanlıyım. Eminim aynı duyguları paylaşıyoruzdur.
 
evet ben de cok heyecanliyim:) haftaya persembe ilk ultrasonuma gidiyorum. senin ultrason oldu mu sarach?
 
benim de ilk ultrasonum salı günü olcak. Çok heyecanlıyım. Keseye bakılcak galiba.
 
Iyi sanslar canim! haber ver bize.

Hic belirti var mi sende? bende hic yok. sadece kahverengi lekelenme var, o kadar. bazen kirmizi oluyor ama cok az.
 
hayır belirti yok. Aslında ben de midem falan bulansın istoyorum. Dediğim gibi Biraz acele ediyorum galiba. Herşeyini sonuna kadar yaşamak istiyorum. Bu arada seni kutluyorum. Beraber hamileliğimi yaşayabileceğim birini bulmak çok hoş gerçekten. ılk başlarda ben,m de hafif lekelerim oldu ama doktorum hiç korkma sadece bol bol dinlen ve stres yapma dedi.
 
slm kızlar herkese günaydın.benimde 4 nisanda dondurulmuş embryolarla transferim oldu.dün erken tarihte yaptığım kan testi ve idrar testinde gebelik çıktı.son adet tarihime göre doğum 19 aralık ta görünüyor.rabbim nasip kısmet ederse bende inşallah aralık annesi olucam.gerçek kan tahlilim 19 nisanda.ilk kan tahlilim transferin 6. günü itibariyle 56.77.herkese hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum...
 
özgezümra inşallah istediğin gibi olur herşey. Aramıza hoşgeldin. Benim bebeğim de tüpbebek. Seni kutlarım.
 
aaaa varmis zaten bu konu, ben farketmedim. mumkunse burdaki mesajlari oraya tasiyip bu konuyu silebilir miyiz?
 
X