calısan anne olmasanız da mutlaka pompa edının ama elektrikli olsun.manueller insanı yoruyor.kraft aldım cok memnunum fazla para vermeye degmez uzun sure kullanılmayacak.
dısarı cıkarken mutlaka sutunuzu sagın yollarda rezil olmayınkaydirigubbakcemile3 ozellikle saglık ocagına aşıya giderken süt sagın aglayınca dayayın benden size tüyoyerimseniben
sterilizator cok isime yarıyor.pompa emzik ve biberonlar icin...devamlı kaynatmayla ugrasmıyorum.ben arzumun 3fonksiyonlu olanı aldım biberon ısıtma ve buharda pişirme ozelligi de var.ek gıdaya gecince sebzeleri onunla haslayacagım vıtamınler ölmesin diye
biberon dr browns tavsiye ederim..
her ne kadar cabuk kuculseler de alt ust takımlardansa tulumlar daha ıyı.ustler sıyrılıveriyor bebişin orası burası acılıyor..
gogus kalkanı cok ama cok ısıme yaradı gogus uclarım yara oldugunda sutyene temas etmıyo canınız yanmıyor ayrıca krem de camasıra bulasmamıs oluyor..
gogus pedı ve kremini lansınoh marka kullandım tavsıye ederım
cıtcıtlı badilerden bol miktarda edinin.kıyafet konusunda da cok cimri olmayın derim cok cabuk kirleniyorlar 3-5 tane minik parca icin camasır makinesi calıstırılmıyor..
hediye gelenler buyuk buyuk geldi hala kullanabilmiş degiliz..
battaniye bolca alınmalı..
portbebe(araba koltugu gibi olan deil canta seklinde) ilk 3 ay cok isimi gordu benim..kısın sogugunda iyi koruyor ve bebegi onunla tasıması kolay.hem gıttıgımız yerde bebıs kendı yatagında yatmıs oluyordu:))simdi bebek arabası kullanıyoruz artık
klasik demirli ana kucagı en cok kullandıgım esya...5li portbebe setleri var cok da pahalı deil o sekilde alabilirsiniz ben oyle yaptım iyi de oldu.
alt acma seti 2-3 tane olsun.cok cabuk kirleniyora.s bir tanesi mutlaka gezmeye giderken goturebileceginiz incelikte olsun.
burun aspiratoru cok uyduruk birsey ama hayat kurtarıcı...
yenidogan bezini 1 paketten fazla almayın hemen 2 numaraya geciliyor..huggies prima evybaby hepsini denedim en iyisi prima diyebilirim rahatlıkla..
rezene cayı mutlaka icin gaz sancısı sorunu hic yasamadık hem sutu de arttırıyor

et sut urunlerı ve hurma sutunuzun yaglı olması bebege yaraması ıcın cok onemli..
ilk gunden itibaren alt temizliginde ıslak mendil kullandık hicbir sorun yasamadım pamukla suyla filan ugrasmaya degmez bence..
aksamları mumkunse karanlıkta oturunkaydirigubbakcemile3 biz oldum olası karanlıkta tv izleriz bunun cok yararını gordum.bebegim gece gunduz ayrımı yapmasına olanak saglıyor..hıc uyku problemi cekmedim

gece de loş ışıkta emzirin uykusu acılmasın..3aydan sonra gece deliksiz uyuması lazım...gece emzirmeyi kesin yoksa ilerde cok buyuk sorun oluyormus 12 gibi iyice emdiyse sabaha kadar uyuyor zaten
ılk gunlerde bebiş cok kucuk oldugu icin basını filan tutmak zor oluyor emzirme yastıgı kullandım ama sonra gerek kalmadı.yan yastıgı da epey kullandık tavsiye ederim..