Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar.bende geç uyananlardanım ama hi uyuyamadım.gece başım çok ağrıyodu daha sonrasında baya bi yağmur yağdı.karadenizde sel felaketi var.inşallah can kaybı yoktur...eeeeeee siz nasılsınız bakalım*

tuliyn doğru dıyosun bir deliler topiği eksikti:roflol:

lazım lazım geyiğe alışılmadı delilere gelürler belki kaydirigubbakcemile3

nannn benmi açsam acaba bu gidişle delirecem nede olsadelikafadulden :sm_cool::roflol::delphin::dance: alkisalkisalkis hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile4 :teytey:

napsak yabanım açsan mı ki gelürler mi bu cadular.. kaydirigubbakcemile3

kızlar iii geceler nasılsınız*.dün akşam bi kandil mesajı yazmıştım.bugün doktor işim vardı tam tamına 18 sayfa ilerlemişsiniz.çok hızlısınız yawwwwww....6 YUMURTAM OLMUŞ kızlar az mı sizce cevap bekliyorum sizden.

dün konuşmuşsunuz zaten canım..
bence de kalitesi önemli..
inş sonucu güzel olur..

günaydınlar kızlarr bugün ohhh maşallahh bi güzel uyumuşum rüya gördüm ama tehlikeli değil savaş açtım kötülere delikafaulden

oh iyi yapmışsın.. delikafadulden delikafadulden

herkese kucak dolusu sevgilerrrrr...

selamm kızlar az önce yattım biraz dalmışım ve kabusla uyandım arada bana oluyor ya fobim heralde :1ninca: uyurken bir anda oda karanlığı aynı üzerime duvardan örümcekler geliyor gibi hissediyorum :bbo: o hızla yastığı üzerine fırlattım pikeyi bide kafamçokkarıştı yataktan bir fırlayışım var çok korktumm :sinifsinif: sonra kendime geldim zaten tehlikeli gebelik geçiriyorum birde fırladım yataktan offf sonra wc ye gittim afedersiniz şır deken bişey lop etmezmi CADIARZU kalktım korkuyla ne düştü diye sandım ki kocaman bir akıntı beyaz fırçayla bakım dedim meğer peçeteymiş kısacası kızlar ben kafayı yedim heralde sizinle paylaşmak istedim :çok üzgünüm:
hamile kalamamak ayrı dert böyle sorunlu gebelik ayrı onu kaybetme korkusu ayrı oyyyyyy şu zaman geçse çok korktummm şimdide bir hareketli ee yataktan bir fırlayışım var uyandı heralde
:çok üzgünüm:

Canım hamilelikte bu tarz kabuslar gormak normal bebek uyudukce mideye baskı yapar hani cok yedim karabasan coktu derler ya iste bu nedenle kabuslar artar. O yuzden soluna yat ve sırtını yastıkla destekle birde gece yatmadan once cok fazla bisey yeme refluye sebeb olur. Kendine ve bebisinie dikkat et.

ealsnas ne işe yarıyormuş canım balık yağı..

Ablam kilo alamıyordu o nedenle almıştı balık yağını vucut direncinide arttırıyormus. Ben kendimce balık yemek daha iyi diye dusunuyorum. Omega 3 zeng,ni somon tercih edebilirsiniz. Esim Isvecli olduğu için biz bol balık tuketiyoruz.

evet Rabbimiz her duayı kabul edermiş
hayırlı olmayanların yerine mahşerde günahlarımızdan düşermiş
edilipte kabul edilmeyen dua yoktur...
insana başkasının dua etmesi çok güzel

Kesinlikle haklısın hani derler ya kiminin parası kiminin duası diye. Umarım benim dualarımda kabul olur burda bebek ozlemi ceken herkes bebeğine hayırlısıyla kavusur

selam kızlarrr...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yenı gelen arkadslar hosgeldınız...

Sanada gunaydın masallar perisi Rapunzelcim

Ulan uykcuuu şirine senin don dün gece rüyama girdii.AMA maviiii renklisi:roflol:

isteğe göre renk konusunda çeşitliliğe gideceğiz zaten..şimdilik beyazı varrr
:roflol::roflol:
Uykucuu kalk nann rüyalardada donlamı uğrasıyon yoksasırnaşık şey

ya kolaymı öyle gece gündüz günlerdir bu don için çalışıyı ekimiz dün gecede en sonunda piyasaya sürdük ..ee tabü yoruldukk kıss ..bırakta yatam dimi.yetiştirmemiz gereken bir sürü sipariş var..yeni elaman alımı yapabiliriz bu don üretimi için..

bende bende gördüm valla sabaha kadar hemdee :roflol::roflol::roflol:

selam kızlar hayırlı günler
sabah dr a gittim hastaneye sinüzitim için yeni bir kbb cı gelmiş o na muayene oldum tomografi çektirdim sende sinüzit yok burun kemiğin eğri ameliyat dedi ..hastalarının çoğuna ameliyat diyomuş en çok ameliyat yapan dr muş maşallah daha önceki dr um hiç demedi ameliyat gibi bişi hep sinüzit diyodu iyileştiremiyoduda..ee ben hangisine inanıcam şimdi ya iki dr iki farklı yanıt allah allah

sabah dr a gittim hastaneye sinüzitim için yeni bir kbb cı gelmiş o na muayene oldum tomografi çektirdim sende sinüzit yok burun kemiğin eğri ameliyat dedi ..hastalarının çoğuna ameliyat diyomuş en çok ameliyat yapan dr muş maşallah daha önceki dr um hiç demedi ameliyat gibi bişi hep sinüzit diyodu iyileştiremiyoduda..ee ben hangisine inanıcam şimdi ya iki dr iki farklı yanıt allah allah

selam canım bence başka bi doktora daha git
onuun dediğide diğerlerinden biriyle aynıysa onu yaparsın
en azından 2 doktorda aynı şeyi derse daha güvenilir olur
böyle ikiside farklı insan şaşırır gerçekten kime inanıcağını:uhm:

ahhh bu dr lar:olmaz:
insan ne yapacağını derdinin ne olduğunu şaşırıyor....
canım bence 3. bir dr a gitmeden artık çözemessin gibi...
allah yardımcın olsun...
rabbim iyi dr larla karşılaştırsın...
çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

herkese hayırlı günler canlaropuyorumnanaktan

pinkim geçmiş olsun..
başka bir doktora daha git..
bunları ele becerüksüzler..:mymeka:

isteğe göre renk konusunda çeşitliliğe gideceğiz zaten..şimdilik beyazı varrr
:roflol::roflol:

ya kolaymı öyle gece gündüz günlerdir bu don için çalışıyı ekimiz dün gecede en sonunda piyasaya sürdük ..ee tabü yoruldukk kıss ..bırakta yatam dimi.yetiştirmemiz gereken bir sürü sipariş var..yeni elaman alımı yapabiliriz bu don üretimi için..

bende bende gördüm valla sabaha kadar hemdee :roflol::roflol::roflol:

beni de don fabrikasına işçi olarak alır mısın uykucu:roflol:
bu işimden bıktım çünkü

Moda tasarımı .hazır giyiim öğrencisi lise mezunu olarakk .Benide al benideeee.Güzell makina kullanırım ciddi diyorum bak:jeyyar:Benim gibi hızlı elemanı bulamazsın:icecream:

Back
X