Sevdiğini özleyenler buyurun

Yıne ben geldim , bir zamandır yoktum bu topikte zira buraya girdiğim zamanlarda kendimi daha kötü hissediyorum
zaman duruyor sanki , az kaldı ama benimde artık gücüm bitme noktasında
çok özledim:gitme: dün tam 6 ay bitti sevdiğimi görmeyeli:sinifsinif:
önümüzde görüşebilmemiz için daha dolu dolu 3 ayımız var , bu hasretlik ne melem bir şeymiş

Yİne ben geldim , bir zamandır yoktum bu topikte zira buraya girdiğim zamanlarda kendimi daha kötü hissediyorum
zaman duruyor sanki , az kaldı ama benimde artık gücüm bitme noktasında
çok özledim:gitme: dün tam 6 ay bitti sevdiğimi görmeyeli:sinifsinif:
önümüzde görüşebilmemiz için daha dolu dolu 3 ayımız var , bu hasretlik ne melem bir şeymiş

biticek :gitme:
bitmeliiiii:sinifsinif:
geldikleri günnn o kadar mutlu olucaz kii inan bu anları unutcazzzz :turkbayragi:

gızemcım bende bugun askerıyeyı aradımm:S:S

Asker ılk kez mesaı saatlerınde bağlıyamıyorum dedi :S:S
Daha önce yoktu böyle bişi şaşırdım kaldımm S

evet kıslarrr yaa karamsarlık yokkk hepimiz kavuşucaz inşallah o günlerin hayaliyle beklioruz ...
yeterki sevdiklerimiz ii olsunn sağlıklı olsunda gerisi hikaye...

rabbim tüm askerlerimizi korusun:Saruboceq: hayırlısıyla eşlerine,nişanlılarına,sevgililerine ve tüm sevemnlerine kavuşturmayı nasip etsin dualarımız askerlerimizle:Saruboceq:

evet kıslarrr yaa karamsarlık yokkk hepimiz kavuşucaz inşallah o günlerin hayaliyle beklioruz ...
yeterki sevdiklerimiz ii olsunn sağlıklı olsunda gerisi hikaye...

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi: :kaydirigubbakcemile5:
tamam kötü haberlerr olabilirr dünya hali :akannehir:
amaaaa biz her zaman dik güçlüüüü mutluuuuu onlarsızz onların geldiğindeee kii hayallerimiz içinnn huzurluu olmalıyızzzzzzzzzzzzz Şeniz

:1hug:
aynennnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi: :kaydirigubbakcemile5:
tamam kötü haberlerr olabilirr dünya hali :akannehir:
amaaaa biz her zaman dik güçlüüüü mutluuuuu onlarsızz onların geldiğindeee kii hayallerimiz içinnn huzurluu olmalıyızzzzzzzzzzzzz Şeniz

aynen öle cnm bnm biz ii olalımki onlarada yansıtalım onlarda ii olsunnnn

aynen onlara konuşurken neşeli oluyoruz ama onalr aslında anlıyorlar her gün bu şekilde hrap olduğumuzu :Teselli:
veee bi kendi üzütüleri bide bizim yüzümüzden üzülüyolarrrr
kalpleri bizlee değilmii sanki yanı başımızda gibi değiller mi ?
o yüzden üüzlmek yokkk ! tmm mı:kaydirigubbakcemile4:

aminnnn:Saruboceq: bende aralıkta şafak saymaya başlıcam..şimdiden telaşlanıyorum ve sizinle dua ediyorum kızlar..inanın kalbim sizinle:Saruboceq:

biliyoruz cnm bnm :1hug:
ama sen şimdiden şu dkların tadını çıkarr bol sarıl sarmala:)
öp koklaaaa :asigim:
:jeyyar:

inş. kısa dönem çıkar...
her bekleyiş zordur ama
uzun la kısa aynı anda başlasa kısa dönemler biz yarılamadan siz bitiriyorsunuz a.s.
inş. kısa cnm bnm :1hug:

Back
X