sizin için gerçekten üzüldüm.
ben kullanılmaktan bıktığım için artık kullanan ben olmak istedim ve 2,5 sene aldattım diyorsunuz. size kötü bir haberim var, üzgünüm kullanıyorum sandığınız ilişkilerde kullanılan siz olmuşsunuz. size değer veren, seven, saygı duyan bir adama bunları yapmışsınız ve sizi affetmesini bekliyorsunuz. kendinizi onun yerine koyun, siz affeder miydiniz? kendi ağzınızla söylemişsiniz kullanılmaktan bıktığım için kullandım demişsiniz ve aynısını sizi seven adama yapmışsınız. affeder miydiniz demiştim, siz affetmezdiniz zaten bu satır aralarınızda saklı bir cevap.. bu durumda onun da sizi affetmesini bekleyemezsiniz. aşk herşeyi affetmez, sadece unutmuş gibi görünür. affetmiş görünür belki ama her fırsatta olanları yüzünüze vurur, sizi aşağılar ve belki de intikam için aynı sizin yaptıklarınızı o da size yapar. e ne olur sonunda yine kullanılmaktan bıktım dediğiniz o ilişkilerden birine dönüşüverir ilişkiniz.
bence daha fazla uzatmadan çıkıp gidin hayatından. yeni türkünün bir şarkısı vardır, sözleri aşkın gerçeklerini anlatır. "onca yaraların ardından yeni bir aşk yaratamazsın, yeni bir aşk yaratamazsın..."
dilerim herşeyden önce siz kendinizi affedebilirsiniz ve bundan sonra böyle hatalara düşmezsiniz.